Copilasi din 2002 *76* Acum scolari !!!
Raspunsuri - Pagina 11
katty spune:
Hellllllooooo,
Eu sunt acasa cu Andrei!Nu s-a tinut semiinternatul azi din motiv de Evaluare nationala la clasele a 8-a, asa ca dupa curs a trebuit sa vin sa-l iau pe Andrei de la scoala, noroc ca am sefa intelegatoare, asa ca nu m-am mai dus la birou!
Nicoleta, ma bucr ca aveti asa feed-back bun cu doamna invatatoare a lui Stefan! Si ma bucur ca e multumita de el!
Ramasesem datoare cu Smiley!
si cu pozele de duminica...cateva...
katty spune:
Neata!
Ati plecat in vacanta?
V-ati mutat?
Eu azi dau cafeaua, cu lapte, fara lapte, dupa preferinta! ?
Nicoleta spune:
Neata!
Eu sunt aici, neplecata nicaieri (poate ies, ca nu ma am paine). Matei e virusat, Stefan si el, dar puuutin... Matei insa sufera de parca cine stie ce are (muci, de fapt), atat de miorlau este! Uf!
Servesc si eu o cafea, multumesc de tratatie, Katty.
---------------------------------------------------------
Munca nu a omorat niciodata pe nimeni... dar de ce sa risti?
cristina22 spune:
pfuuu, am inceput ziua cu gratarele lui Katty.Toata ziua imi va fi foame
Ieri nu am reusit sa intru.Am avut o zi plina+ Andrei m-a rugat sa vin eu sa-l iau de la scoala.Asa ca am fost tot pe fuga.
Nico-felicitari pentru copilul cuminte
Mey, la noi s-a innorat, dupa ce ieri au fost 27 grade...
C+C=Andrei
Cel mai greu lucru de pastrat e echilibrul.
(Jean Grenier)
katty spune:
Nicoleta, sanatate multa pititcilor!!! Uff, si al meu e cu mucilici la nas de vre-o saptamana, dar nu ia nimic!
cristina22 spune:
L-am ascultat pe Smiley.Keloo, vad ca nu a fost prezent, si-a trimis doar vocea
C+C=Andrei
Cel mai greu lucru de pastrat e echilibrul.
(Jean Grenier)
Nicoleta spune:
Pai nici ai mei nu iau, Katty. Doar Uleiul de peste. Si lui Matei niste picaturi, la somn, in nas. Am mers la medic cu el ieri fiindca se ineca si tusea de la muci si-mi era teama de plamani, dar sunt curati. Este viroza si stau linistita. Sper sa treaca repede si mucii, si vremea sa se duca la... Poli!
katty spune:
Cristina22, vad ca dau batai de cap cu pozele de duminica...le scot???
Intr-adevar Keloo a trimis doar vocea! Eu oricum nu stiu cum arata! Ma bucur ca ti-au placut pozele si filmuletul!
Cu vremea cred ca au trimis ploaia fetele din Viena si Munchen (Nicoleta si Cristina_C, parca voi ziceati ca ploua zilele trecute)! Sa zicem merci ca nu vine zapada ca la spanioli, dupa cum au zis ieri la stiri, ma rog, in regiunile muntoase, dar a nins!
http://stirileprotv.ro/stiri/international/spania-si-franta-sub-asediul-zapezii.html
Nicoleta spune:
Katty, daca trimiteam ploaia la voi, aveam soare acum! Dar nici gand! E friiiig si sta sa ploua, iar!
katty spune:
Deci nu e de la voi, voi tineti la ploaia voastra, am inteles! Oricum, aici e inca frumos, dar daca Cristina zice ca s-a innorat sigur se va innora maine si pe aici cred!