Clasa a III-a, 2010-2011 *7*
Raspunsuri - Pagina 5
teo1970 spune:
eu am 2 invatatoare
si am vazut ca depinde si de abordarea invatatoarei, de mesajul pe care-l transmite ea copiilor si, mai ales, parintilor, despre aceste concursuri
Cricor spune:
Mai era un pic si ajungea subiectul pe pagina 3.
Cum mai e la scoala? Vouaa v-a spus ceva despre evaluarile acelea nationale pentru clasa a 2a? Nu stiu de unde am in cap chestia asta cu evaluari nationale.
Au aparut rezultatele la cangur (am citit la suciectul de cls1, asa am aflat )
: http://www.cangurul.ro/Cangurul%20matematic/rezultate_mate1-2_23-04-2010.php
A luat foarte bine....ma mir ca a luat si atat. V-am zis ca n-am facut cu el absolut nimic suplimentar, dar nimic..am vrut sa vad cam pe unde e el de fapt.
La voi se face serbare? La noi nu. Vor merge intr-o excursie de-o zi.
Mai stiti cand eram noi mici, cum se facea careul la sf. anului scolar si se dadeau premii... ce vremuri ...![]()
Corina
alba_ca_zapada spune:
Cricor, hotomano! 
Sa-mi dai o cafea drept premiu, ca la ora asta mi-e cam somn.
Mai avem un pic si ne dam si noi de clasa a II-a!
Cricor spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui alba_ca_zapada Cricor, hotomano! ![]() Sa-mi dai o cafea drept premiu, ca la ora asta mi-e cam somn. Mai avem un pic si ne dam si noi de clasa a II-a! |
Reecunosc...sam furat de la voi
Sa stii ca mie cls 2a mi s-a parut mai simpla, mai fara bataie de cap.
Azi a avut concursul ala fantoma Calator printre randuri...si imi da el un exemplu de subiect: Oaia se prijina pe 4 membre. Mai mama, ii zic eu, eu cred ca nu-i prea grozava propozitia asta. Nu..zice el, ca noi trebuia sa spunem pe ce se spijina oaia. Doamna mi-a zis ca am scris foarte bine membre....Nu mai au animalele picioare???
lA voi la scoala a fost concursul? E simultan in toate scolile?
Corina
alba_ca_zapada spune:
Concursul ala fantoma de care vorbesti l-a dat si fi-mea, dar pentru clasa I s-a oganizat acum vreo 3 saptamani. Cel putin asa a fost la ea in scoala.
Calator printre randuri a fost un concurs din toate materiile si s-a notat cu punctaj nu calificative.
La momentul cand l-a sustinut fi-mea am incercat sa gasesc si eu ceva informatii depre el, dar nu am aflat nimic.
Cangurasul a fost organizat la noi in scoala, dar am inteles de la fi-mea ca au fost asezati in ordine alfabetica toti copii din clasele I-a si a II-a.
anka1 spune:
Sa stii ca si mie clasa a II-a mi s-a parut mai usoara. Sau suntem noi mai putin stresate?
Sa vedem cum e intr-a III-a, ca toata lumea zice ca e grea, se invata si tabla inmultirii... Anyway, eu sper sa-mi pastrez calmul si starea mea de acum, sa nu intru in vrie, cum eram in clasa I. Parca nu eram eu:-)
In alta ordine de idei, mie mi-ar placea sa mearga Vlad in excursie, in loc de serbare. S-ar distra, s-ar simti bine, nu stiu cata placere ii face lui serbarea de sfarsit de an.
O zi faina,
Anca
Cricor spune:
In mod sigur si noi suntem mai putin stresate.
Si eu o luasem cam pe campii in clasa 1...anul asta parca m-am relazat parca prea tare.
Imi fac curaj sa incep tabla inmultirii din vacanta...cu copilul meu nimic nu-i simplu...totul e cu de ce? de ce acum? chiar trebuie?
Corina
asimpetru spune:
| citat din mesajul lui anka1 In alta ordine de idei, mie mi-ar placea sa mearga Vlad in excursie, in loc de serbare. S-ar distra, s-ar simti bine, nu stiu cata placere ii face lui serbarea de sfarsit de an. |
Pai cred ca toata lumea s-a saturat de serbarile astea obosite. Eu, dupa doi copii (bine ca termina si asta mica si avem ULTIMA serbare) zau ca mi s-a luat de ele. Alea in care fac scenete sunt un pic mai interesante, numai sa ai si copiii potriviti la clasa.
La scoala am scapat de ele, ca nici invatatoarei nu-i plac, a facut una fulger de abecedar si cu asta basta. In schimb le face in ultima zi de scoala, in timpul orelor cum ar veni, petrecere. Astia mici isi aduc ei muzica, ceva prajiturele/sticksuri si suc si dai dansuri.
Parintii nu au voie, ca sa poata astia mici sa se desfasoare.
Ne povesteste dupa aia cum baietii, fara exceptie, se cred mari street-danceri si se tavalesc pe jos si alte de-astea. Fi-mea de-abia asteapta petrecerile astea (una la craciun, una la sfarsit de an).
Ana
anka1 spune:
| citat din mesajul lui Cricor Imi fac curaj sa incep tabla inmultirii din vacanta...cu copilul meu nimic nu-i simplu...totul e cu de ce? de ce acum? chiar trebuie? |
Si eu trebuie sa-mi fac curaj, mi-am propus acelasi lucru, sa invete Vlad tabla inmultirii in vacanta de vara... Numai ca e exact cum spui tu, imi trebuie la rabdare si la explicatii... Dar ma gandesc ca ii va fi mai usor, in clasa I eram singurii "nepregatiti" de acolo:-)
Anca
anka1 spune:
| citat din mesajul lui asimpetru Ne povesteste dupa aia cum baietii, fara exceptie, se cred mari street-danceri si se tavalesc pe jos si alte de-astea. Fi-mea de-abia asteapta petrecerile astea (una la craciun, una la sfarsit de an). |
Ce fain! Mi-ar placea si mie sa se intample asa la Vlad in clasa, sa faca petreceri din astea cu dans, chef si voie buna:-) Dar nu, nu se poate la ei asa ceva, cand au facut in februarie carnaval, a fost foarte aiurea. Toate jocurile organizate trebuiau sa se termine la secunda, cum si-a programat ea..m-am enervat de numa'. Nimic nu se petrecea spontan.
Anca