Dilema morala
Raspunsuri - Pagina 2
Gabrilici spune:
Essea draga,
se pare ca fiecare tr sa treaca pe pielea lui prin diverse...ca altceva nu stiu ce sa mai zic.Mi-aduc aminte de ce ai scris tu si gandeam ca exagerezi.....era sa platesc cu viata fetitiei si a mea acea naivitate.
Ce sa va zis?Am avut vreo 4 luni cand nu reuseam sa adorm din cauza ca tresaream si imi amintea cu groaza cum a fost.As fi putut ignora nesimtirea si saracia din spital daca mihalache era ok.dar....M-a chemat chipurile la un control si daca e cazul poate nasc, cu 5 zile inainte de termen.Si a incercat orice metoda ca sa imi provoace.S-a inteles cu moasa Liana, care are o mana greeea si care , alaturi de mihalache mi-au lasat impresia de viol.Au fost brutale.M-au internat la 9 dim, eu neavand gand sa nasc(niciun semn adica).Au urmat:clisma, dilatare manuala, dilatare manuala, calciu, rupt apa la 11(dupa care m-a intrebat in bataie de joc parca:ce vroiai sa pleci acasa?nu mai ai cum), epidurala ratata ce s-a lasat cu cefalee 2 sapt in care era un chin sa merg la baie sau sa mestec,calmante, injectii in burta pt provocare, iar clamnte iar injectii, iar dilatere manuala pana la 9.25 seara.Nu mai aveam lichid, tensiunea cred ca ramasese vreo 16 cu 10 din ultimul trim si nici un semn ca as naste.M-au lasat singura pe masa,in plina contractie pt ca unei fete i se facuse rau dupa ce facuse ceza si ramasese si ea singura la reanimare.Milogeam cezariana iar mihalache dadea din umeri.Am dat mesaj sotului ca nu mai pot si, dupa o rafuiala cu ele s-au schimbat lucrurile.eu suferisem de depresie in urma cu 3 ani si am spus ca nu vreau sa ajung la balamuc din nou.Precizez ca fusesm internata, tratate si vindecata de probema respectiva iar doc stia de mine dar nu-si notase pe undeva.Imi dadea doar foia de control iar ea nu isi nota nimic despre mine.Ce credeti?A inceput sa urle la mine ca de ce abia acum afla despre problema mea?ca eu nu aveam voie sa nasc natural, ca eu si familia suntem niste nesimtiti si ca e f suparata pe ai mei mai ales pe sot ca nu i-am spus.La ea am ajuns prin recomandarea psihologului la care mergeam si cu care e prietena.A dat vina pe mine pt incompetenta si lipsa ei de omenie.A trebuit sa ne cerem scuze tot noi.Nu am putut sa ne bucuam cum se cuvena de minunea ce venise pe lume.Am nascut-o vanata dar doamne doamne a avut grija de ea si de mine.
Mizeria era mare.Eu goala,plina de diverse fluide, ma asezau pe scaunul cu rotile pe care statusera si altele.Apa la wc nu curgea.Infirmiera din noaptea aia m-a lasat plina de sange si lichid uscat.Noroc ca m-a spalat mama a doua zi.Treeceam peste toate mizerile daca doc era ok, insa.
Ma trec fiori si acum si nu stiu daca imi voi mami face curaj sa fac alt copil vreodata, caci am avut o derpesie zdravana si anxietate cat curpinde.Am reusit sa ma adun si sa imi revin fara medicamente.Dumnezeu nu m-a lasat si slava Lui, am o familie si un sot minunat.
cam asa a fost la mine.Nu doresc nimanui, nici celui mai mare dusman si sper sa fi fost singura pacienta cu care mihalache s-a puratat in halul asta.
Gabrilici, mami de Pui de Licurici
ancadragoman spune:
Doamne Gabi prin ce ai trecut ...cata nesimtire si cat tupeu ,pare spitalul groazei din povestea ta
anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
BAZAR UNIC!!!
Gabrilici spune:
Pentru mine asa a fost.Multumesc frumos de intelegere!
Eseea spune:
Gabrilici, imi pare tare tare rau ca spusele mele s-au adeverit la tine. Stiu cum e insa sa nu crezi nimic rau de dr tau. Asa ca te inteleg.
eu am mai spus acum cativa ani ca inseminarea mi s-a facut cu instrumentar ce parea nesterilizat si ca Dr Mihalache a fost f brutala, de am avut dureri infioratoare zile la rand. Ca sa nu mai zic ca acele inseminari nici nu cred ca erau legale in CF 2. Ma rog, pt mine pare acum asa indepartataaaaaa perioada aia.
vei fi bine, ai grija de tine insa.
Mami de fetita si de baietel
Noi, 2 minuni:
www.supereva.ro/vedetesupereva/folderview.asp?folder=My%20life&page=1" target="_blank">es1.jpg
www.supereva.ro/vedetesupereva/folderview.asp?folder=My%20life&page=2" target="_blank">es2.jpg
Everything is hard before becoming easy...
ariel_7000 spune:
Gabita imi era dor de tine! chiar ma intrebam cand o sa poti sa-ti strigi durerea!!! e bine ca o poti striga public...e primul si cel mai important pas spre vindecarea sufletului.
noi am vorbit zeci de ore despre povestea care mi-a zdruncinat mie viata si sufletul, din pacate, s-a repetat si la tine, sub alta forma, in alta scena, alti actori...insa tema de baza tot durerea este....nu iti pot zice ca va trece, ca la mine inca nu a trecut, chiar daca au trecut 2 ani. s-a transformat in indoiala, fata de toti care poarta halat alb, m-am transformat in fiara in fata oricarei abateri de la bunul simt al personalului medical. era sa bat pana acum cateva asistente si 2 medici ...insa mi-am jurat ca NIMENI NICIODATA nu isi va mai bate joc de mine si de puii mei. medicii la care ma duc sunt datori fata de juramantul facut sa fie umani in primul rand. orice abatere, eu o voi sanctiona! nu mai am nici mila, nici jena, nu mai gasesc niciun fel de scuza pentru orice fel de abatere de la datoria lor de medici/asistente/infirmiere.
am devenit foarte critica si ii selectez foarte serios, nu imi mai pun viata in mana oricui. am intalnit, din fericire si medici foarte buni si profesional si ca oameni. sper ca de acum inainte sa am parte numai de astfel de oameni.
timpul nu-mi va aduce uitarea, dar sper sa imi aduca iertarea.
te pup si iti doresc putere sa reusesti sa ierti!
mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)
" SAVE THE EARTH, IT'S THE ONLY PLANET WITH CHOCOLATE!"
Gabrilici spune:
Va multumesc mult fetelor pentru cuvintele de incurajare!Chiar imi face bine sa vorbesc despre si sa constat ca mai exista in oameni intelegere, comapasiune si omenie.Eu zic ca am iertat dar cred ca doar ma mint copilareste.O sa treaca cu timpul si slava Domnului ca noi doua suntem bine.Ma credeti ca o buna perioada am facut un fel de fobie fata de forum pentru ca prin intermediul acestei surse am aflat ce minunata e Mihalache.
In mod ironic, am fost recunoscatoare pentru o problema de sanatate mai veche pe care am putut sa o invoc si astfel sa intru in cezariana, chiar daca sa urla la mine.
Va multumesc din suflet pentru ca ma ascultati si sper sa aud vesti ami bune de la voi!
Ce credeti ca am putea face pentru a impiedica 'bisuri' la astfel de situatii?Trebuie sa se poata face ceva.
Mik spune:
Gabriela, e indamisibil ce ti s-a intimplat. Urit si chiar foarte urit.
Ai facut foarte bine sa scrii despre acest "doctor" care e cu multe fete. Te va ajuta sa uiti mai repede.
Pe de o parte o cautare cu google aduce in fata numai laude.
blue_karina spune:
Gabrilici, regret nespus ca a trebuit sa treci prin asa ceva. Nu mi-as fi inchipuit-o pe Mihalache in acest mod daca nu as fi vazut si eu o "mica" latura de-a ei asemanatoare in spital. Insa in perioada in care eram eu acolo mi-a spus o asistenta ca e cam suparata (Mihalache) pentru ca o fosta pacienta venise la spital si-i facuse scandal. Am pus modificarea ei de comportament pe seama supararii si neintelegerilor cu doamna respectiva...
Oricum eu nu am trecut prin ce ai trecut tu, insa spaima pentru situatia fetitei mele despre care nimeni nu-mi comunica adevarul, nesimtirea personalului, lipsa vreunui membru al familiei care m-ar fi putut incuraja si ajuta (chiar fizic vorbind), m-au lasat cu traume.
Nu vreau nici acum sa-mi amintesc fetele asistentelor de acolo, iar o infirmiera cred ca nu era "cu toate ale ei"...intr-o seara mi-a turnat in brate o puzderie de produse de la Oriflame, pe care le comercializa! Cum? Nu cumpar minic?!! Nu se poate... ea le "da mai ieftin"..Nu intelegea ca eu sunt disperata, ca in loc sa vina sa-mi schimbe asternutul murdar de sange sau sa ma ajute sa ajung la paharul cu apa, ea imi indesa cosmetice in nas...
Situatia asta mi s-a parut paradoxala. Dar posibila la noi, in spaital.
Gabrilici, sanatate multa iti doresc si fetitei tale sa creasca mare si sanatoasa. Am auzit acum la TV ca Mihalache a operat-o pe soprana de la Opereta.Era pacienta ei.
Karina de Sofia Andreea si Eva Maria ( 18.09.2009 )
Floricele de primavara
bucati de fericire
Branica & Capsunica
si maine e o zi
Gabrilici spune:
Va multumesc mult, dragele mele, pentru sustinere!
Cat despre faptul ca tot mihalache a operat si in cazul sopranei, nu ma mira.Cat am stat eu in spital, a fost o zi in care au bagat la foc automat 7 ceza, fara ragaz pt sterilizare intre operatii.
Iar infirmiera cu produsele Oriflame e cea care nu a avut grija de mine dupa operatie.Dar stiti ce-i culmea??Eu am cumparat produse...cred ca eram prea sedata,ca altfel nu-mi explic.
Gabrilici, mami de Sofia dulce si haioasa
Gabi_K spune:
Gabrilici, sincer imi pare rau pt ce ai patit in spital. Sper ca reusesti sa uiti partea urata.
Daca te gandesti la bebe2, schimba medicul, schimba spitalul. Sincer vorbind, nasterea nu e un lucru placut, dar poate fi o amintire frumoasa, cu toate partile ei neplacute, care apar pe parcurs. Daca mai citesti cateva povesti despre nasteri, fiecare are cate o latura mai inchisa la culoare, dar majoritatea am reusit sa lasam in urma partea urata si sa ne ramana in inima doar ce a fost frumos.
Gabi+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
www.dropshots.com/kincses3#" target="_blank">poze noi www.dropshots.com/kincses4#" target="_blank">poze si mai noi
www.dropshots.com/kincses5#" target="_blank">poze cele mai noi
Povestea nasterii: Lili si Robert