Dilema morala

Dilema morala | Autor: Gabrilici

Link direct la acest mesaj

Am nascut in urma cu 10 luni si un pic la CF2.Experienta de acolo, dar mai ales atitudinea medicului care mi-a urmarit sarcina si cu care am si nascut, m-au pus serios pe ganduri daca sa mai fac un alt copil sau nu.Stiu ca, din pacate nu-s singura care a ramas cu traume dupa nastere sau cel putin cu un gust foarte amar.Ma intreb daca, noi cele care am trecut pin asa ceva, trebuie sa povestim sau nu.Pe vremea cand eram insarcinata, nu am gasit nimic negativ pe net despre dr Mihalache de la CF2.In spital insa, am vazut o lautara urata a acestui om, incredibila de-a dreptul.
Asadar:spunem sau nu si ce e rau si urat despre medici, si nu din auzite ci din patite?

Gabrilici, mami de Pui de Licurici

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Eu zic sa spunem ,ca daca nu mi se intampla mie asta nu inseamna ca medicul este perfect si nu are nicio greseala

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

BAZAR UNIC!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabrilici spune:

iti multumesc, Anca.o sa incerc sa am adun si am sa va povestesc.Sper sa indrazneasca si altcineva.

Gabrilici, mami de Pui de Licurici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinushca spune:

Spunem, clar, pentru ca desi vor aparea sigur si post-uri de genul "ba nu e adevarat, doamna/domnul X este de nota 15" macar data viitoare cand cineva o va lua in considerare va fi avertizat si de aspectele astea.
Si eu am nascut la CF2 si am ramas cu un gust foarte amar. Gustul foarte amar ca nu s-a facut nimic sa nasc natural si am fost impinsa la cezariana. Care nu era deloc ce imi doream, care a fost traumatizanta si despre care abia mai apoi am aflat ca sta in politica sefului de sectie (convingerea pacientelor cu mici minciunele, acolo unde se poate, spre a face ceza). Cum mai citeam la un alt subiect "cesarean section is very doctor-friendly. 20 minutes and you are home in time for dinner."

Mami de (28.10.2008) si bb2 11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blue_karina spune:

Buna seara,

Din pacate si eu trebuie sa ma alatur parerii lui Gabrilici referitor la dr. Mihalache.Am nascut la CF2 in septembrie anul trecut. Pe parcursul sarcinii d-na dr. s-a comportat exemplar, a demonstrat ca este OM. Eram foarte incantata de dansa si am recomandat-o si altor viitoare mamici. Prin saptamana 13-14 am facut si un cerclaj profilactic deoarece aveam sarcina gemelara, si sectia de ginecologie mi-a lasat o impresie foarte buna. Am vazut ca la fel de bine si modern arata si maternitatea,de la etajul superior.
Ma simteam norocoasa ca voi naste acolo, stiam ce conditii sunt in alte spitale.
In fine, sarcina am parcurs-o fara probleme. Insa din momentul internarii pentru cezariana si pana in clipa in care am plecat, totul a fost pentru mine o trauma.Nu sunt o persoana prea emotiva, nu imi inchipuiam ca ma duc la hotel...Ba chiar citisem pe forumuri cam tot ce se putea despre dr. Mihalache si despre spital, si in general am gasit pareri bune. Eram cu bagajele pline cu tot ce trebuia pt mine si bebelusii mei, dar nu a fost nici pe departe suficient. Nu stiu ce s-a intamplat in timpul operatiei, dar una din fetitele mele a inghitit lichid amniotic si bucati de placenta inainte sa o scoata, am avut probleme cu ea, nu primea nici un fel de lapte si era hranita prin perfuzii. Situatia reala nu am aflat-o, pentru ca in spital dr. si-a schimbat complet comportamentul, nu cunosc motivele. Poate o fi fost stresata de lipsurile de care se lovea in spital, nu stiu...In cateva zile in care parca am murit si inviat de cateva ori de emotii, fetita si-a revenit si am putut pleca acasa cu amandoua. Insa acele 5 zile petrecute acolo mi s-au parut oribile. Personalul, cu vreo 2 exceptii (asistente), s-a comportat execrabil, se vaitau ca sunt putine si nu fac fata, noi trebuia sa cotizam in toate directiile si uneori cotizam degeaba. Am cumparat absolut tot, nu aveau nici alcool sanitar, vata etc, nu mai vorbim de antibiotice. Sugarii erau prost ingrijiti, asistentele de la neonatologie sub orice critica, asta in cazul in care le gaseai. Cred ca cel mai tare au avut de suferit cezarienele, pentru ca erau practic la mana personalului, familia neavand voie sa intre decat pentru foarte scurt timp. Deci sprijin si ajutor nu aveai de unde sa ceri. Imi amintesc cum la iesirea din operatie eram ametita si i-am dat unei asistente o hartie de o suta de lei vechi si mi-a inapoiat scarbita, spunandu-mi ca ea este asistenta sefa de la terapie intensiva!!! Ulterior am aflat care era tariful dansei si m-am conformat, altfel nu o vedeam la mine in salon, pentru ca desi ar fi fost firesc sa stau la terapie intensiva dupa operatie, m-au mutat intr-un salon unde trebuia sa vina d-na asistenta sefa.
Multe, multe nereguli si nesimtire. Si foarte multi bani cheltuiti nu numai pe spagi, dar pe absolut tot ce ar trebui sa existe intr-un spital, consumabilele obisnuite.Si bonus am avut parte si de jignirile asistentelor. Nu am facut scandal, nu am protestat, am realizat ca suntem la mana lor , ma simteam rau si nu imi doream decat sa fie copiii bine si sa plecam mai repede acasa.
Referitor la dr Mihalache, am reusit sa merg la 2 controale la cabinet la dansa, devenise foarte expeditiva, altfel decat cum o stiam eu ...exact ca la spital..ma rog, am zis ca din cazua aglomeratiei, ca asa sunt medicii mai buni. Insa la controlul de 6 luni nu am mai apucat sa merg, se pare ca trebuia sa ma programez pentru acest control cu f. mult timp in urma, eventual cand am nascut, nu stiu...Nu inteleg de ce se supraincarca cu pacienti acesti medici cand ei si asa nu-si mai vad capul, si incep sa greseasca. Multa vreme nu am vrut sa ma mai gandesc la ce am trait in acest spital, dar acum ca s-au aflat o groaza de nereguli musamalizate, ii multumesc lui Dumnezeu ca am scapat cu bine si bebelusii si eu. Au fost multe, dar nu mai are rost sa le insir aici. Ferice de cele care au avut parte de nasteri frumoase la CF 2 si isi amintesc cu drag. Eu nu pot. Aa, era sa uit o persoana de acolo deosebita care a reusit sa-mi puna fetita pe picioare, d-na dr.neonatolog Ancar, o persoana minunata si un medic priceput.
Gabrilici, imi amintesc ca mai scriai cand erai insarcinata, nu mai tineam minte ca si tu ai fost pacineta dr. Mihalache. Nu stiu ce e cu dansa, de ce s-a schimbat asa...oi fi eu mai "naiva"

Karina mami de Sofia Andreea si Eva Maria

bucati de fericire

Branica & Capsunica

si maine e o zi

Mergi la inceput

Da... si eu confirm tot ce a povestit karina despre spital si personal... era o foarte mare provocare sa gasesti o asistenta de la copii... puteai astepta si 5 ore pana sa iti raspunda una la chemare. Va dati seama cam cum erau ingrijiti in conditiile astea copiii fetelor cu cezariene (majoritare)... cand mi l-au adus nu fusese schimbat de kk cel putin vreo 24 de ore... etc.

Mergi la inceput

Pai ce spuenti este de cosmar,imi imaginam cu totul altceva despre CFR 2

poze si filmulete
povestea nasterii

BAZAR UNIC!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALEXA1985 spune:

Alinushca cu cine ai nascut?

Citat:
citat din mesajul lui alinushca

Spunem, clar, pentru ca desi vor aparea sigur si post-uri de genul "ba nu e adevarat, doamna/domnul X este de nota 15" macar data viitoare cand cineva o va lua in considerare va fi avertizat si de aspectele astea.
Si eu am nascut la CF2 si am ramas cu un gust foarte amar. Gustul foarte amar ca nu s-a facut nimic sa nasc natural si am fost impinsa la cezariana. Care nu era deloc ce imi doream, care a fost traumatizanta si despre care abia mai apoi am aflat ca sta in politica sefului de sectie (convingerea pacientelor cu mici minciunele, acolo unde se poate, spre a face ceza). Cum mai citeam la un alt subiect "cesarean section is very doctor-friendly. 20 minutes and you are home in time for dinner."

11+

Mergi la inceput

ti-am raspuns pe pm. prefer sa nu ii mai fac reclama de nici un fel. ca stii ca si reclama negativa tot reclama e de multe ori.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eseea spune:

ohoooo, cand am spus eu ceva negativ despre dr Mihalache acum cativa ani pe forum ( am facut cu ea si dr Matei o inseminare) habar nu aveti cate fete mi-au sarit in cap.

Mami de fetita si de baietel
Noi, 2 minuni:
www.supereva.ro/vedetesupereva/folderview.asp?folder=My%20life&page=1" target="_blank">es1.jpg

www.supereva.ro/vedetesupereva/folderview.asp?folder=My%20life&page=2" target="_blank">es2.jpg

Everything is hard before becoming easy...

Mergi la inceput

Pai stai ca nu au gasit inca subiectul

poze si filmulete
povestea nasterii

BAZAR UNIC!!!

Mergi la inceput