Viitoare mamici de Septembrie-Octombrie 2010 (43)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Fistiq spune:

pai... daca o data e, alta data nu mai e ...
Uof, ca greu mai e cu linkurile si cu ghilimelele astea

-------------------------------------
cu burticuta aproximativ bleu de 18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chichiutza spune:

Citat:
citat din mesajul lui office

Citat:
citat din mesajul lui chichiutza

Am revenit si eu incet incet!
Fratilor azi era sa adorm in troleu! Ieri a fost o zi full, am alergat mult, de dimineata nu-mi venea sa ma trezesc dar trebuia. Asa c-am ajuns zombi la spital, am renuntat la pranz si la intoarcere in troleu nu-mi mai puteam tine capul. In viata mea n-am simtit asa ceva! Nu stiam cum sa fac sa treaca timpul mai repede si sa ajung acasa! Am ajuns cu bine si m-am pus in pat si dusa am fost! Cred ca astea sunt somnolentele alea de sarcina?
De luat pana acum am luat 3 kg, dar am plecat cu 64 din pacate, asa ca tot un soi de dopulet sunt! Noi si bebe sa fim sanatosi, ca-n rest... gasim noi o rezolvare!
Fetelor avem voie carbune medicinal in sarcina, nu afecteaza cu nimic nici pe noi nici sarcina. 6 pe zi nu sunt multe deloc.
Si cafeluta avem voie, altfel v-as mai da eu in fiecare zi? Putem bea cate 1 hai 2 pe zi, fara sa ne facem ptobleme, mai ales daca eram bautoare de cafea si inainte de sarcina. Eu din pacate nu mai pot bea, o varsam in primele 2 luni iar acum n-am mai incercat! Urasc sa vars!

Cristina 17+

Eu cafea nu beau dar ne putem vedea la un carbune!
Merci pentru raspuns, probabil am prins-o pe farmacista intr-o zi proasta!

cu(22+) si fetita(2 ani)

Cu multa placere, sper c-am fost de folos! Asadar carbunele sa traiasca! Eu nu inteleg de ce se baga in seama farmacistele astea cand nu stiu despre ce e vorba! Il mai face idiot si pe medicul care a prescris reteta! Mie mi-ar fi jena sa-mi dau cu parerea asa aiurea. Ai fost foarte draguta cand ai zis ca a fost intr-o zi proasta!

Cristina 17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns office spune:

Chichiutza:

cu(22+) si fetita(2 ani)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maitreyi spune:

office a mea doarme in camera ei de la 9 luni si daca o luam in pat la noi nu vrea sa doarma. isi ia paturica si ne spune "pa-pa" pana pe la 6 luni bebe va dormi cu noi si apoi vor avea camera de nani impreuna.

-----

Mami de roza + 18 s
MINUNEA DE LA DOAMNE-DOAMNE

Slava Tie, Doamne!

The colder the winter the warmer the spring

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui maitreyi

office a mea doarme in camera ei de la 9 luni si daca o luam in pat la noi nu vrea sa doarma. isi ia paturica si ne spune "pa-pa" pana pe la 6 luni bebe va dormi cu noi si apoi vor avea camera de nani impreuna.

-----

Mami de roza + 18 s

Slava Tie, Doamne!

mrrrr..asa e ..trebuia obisnuita de mica...acum e mai greu caci se va simti data deoparte...pe de alta parte si sa fim 4 intr-un dormitor nu e cea mai fericita solutie.
insemana ca ai avut o fetita cuminte, care dorme bine noaptea...nu trebuia sa te duci niciodata la ea in timpul somnului?

cu(22+) si fetita(2 ani)

Mergi la inceput

Foarte utile informatiile despre drepturile gravidelor. Multumesc si eu

Eu ma tot chinui sa-mi fac PFA. Daca aveti nevoie de consultanta puteti apela cu incredere, ca de nevoie devii expert
Nu va doresc sa aveti relatii cu statul si sistemul.
In fine, m-am impiedicat de un nimic fara relevanta in ceea ce inseamna PFA si anume de sediu. Ca sa vezi ca nu avem intabulare la apartament. Asa ca dai cu intabularea, care dureaza la urgenta 2 saptamini; si nu va zic cit mai e si taxa de urgenta.
Ma consolez cu gindul ca o sa iau 4000 de lei timp de 2 ani si o sa-mi amortizez ”investitiile”... of, of

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kiti2205 spune:

Citat:
citat din mesajul lui office

Citat:
citat din mesajul lui maitreyi

-----

Mami de roza + 18 s

Slava Tie, Doamne!

mrrrr..asa e ..trebuia obisnuita de mica...acum e mai greu caci se va simti data deoparte...pe de alta parte si sa fim 4 intr-un dormitor nu e cea mai fericita solutie.
insemana ca ai avut o fetita cuminte, care dorme bine noaptea...nu trebuia sa te duci niciodata la ea in timpul somnului?

cu(22+) si fetita(2 ani)

Vladut inca doarme cu noi, ca deocamdata stam la 2 camere. Dupa ce apare bebe 2 o sa ne mutam din Bucuresti si o sa aiba camera lui. Sper sa ii placa destul de mult cat sa vrea sa doarma acolo.
Apropo de bebe 2 si dormit - o colega de-a sotului meu imi explica foarte senina ce cuminte este bebe2, cum a dormit numai la el in patut, eu o admir si ii zic - ce tarie de caracter, noi nu am rezistat, l-am luat si cu noi, la care ea si mai senina - aaa..nu, draga, dar nu mai avea loc si el in pat cu noi, ca deja suntem 3 acolo - noi si primul copil
Cred ca asa o sa fie si la noi, pana la urma - bebe 2 o sa doarma fooarte cuminte in patutul ei, pentru ca nu va avea loc cu noi din cauza lui Vlad.

Kiti, 16+ si mami de Vlad 15.05.2006

Mergi la inceput

Asa, ca tot stand si facind calcule, mi-a venit o intrebare.
CIC-ul e pina implineste copilul 2 ani. El incepe din momentul in care se termina CM (concediul de maternitate) cuprins intre min. 42 si max 126 zile. Daca eu sunt fata silitoare si ma duc la serviciu pina nasc, inseamna ca pierd niste luni de concediu, adica vreo 3 nu? Zic asta pt ca CIC-ul indiferent de cind incepe (mai devreme sau mai tirziu in fctie de CM efectuat) el oricum dureaza pina face bebe 2 anisori. A reusit cineva sa ma urmareasca si sa-mi spuna daca am calculat corect?

Multumesc pt rabdare

Mergi la inceput

kiti2205:

cu(22+) si fetita(2 ani)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Fistiq

Foarte utile informatiile despre drepturile gravidelor. Multumesc si eu

Eu ma tot chinui sa-mi fac PFA. Daca aveti nevoie de consultanta puteti apela cu incredere, ca de nevoie devii expert
Nu va doresc sa aveti relatii cu statul si sistemul.
In fine, m-am impiedicat de un nimic fara relevanta in ceea ce inseamna PFA si anume de sediu. Ca sa vezi ca nu avem intabulare la apartament. Asa ca dai cu intabularea, care dureaza la urgenta 2 saptamini; si nu va zic cit mai e si taxa de urgenta.
Ma consolez cu gindul ca o sa iau 4000 de lei timp de 2 ani si o sa-mi amortizez ”investitiile”... of, of

haide ca daca ai zis ca esti experta te abordez si eu: banuiesc ca toata lumea ar vrea 4000 ron/luna dar cum ma ajuta pfa-ul sa ajung la suma asta eu tot nu inteleg. tot trebuie sa cotizezi la stat sume importante, nu?si atunci nu mai bine ii tii in buzunar?poate ma lamuresti tu ca pentru mine e greu!

cu(22+) si fetita(2 ani)

Mergi la inceput