Viitoare mamici de Septembrie-Octombrie 2010 (43)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oramona spune:

Fistiq, ai calculat corect.Unii zic ca nu-i obligatoriu sa-ti iei toate cele 126 de zile ci numai 42 dupa nastere, dar e total gresit.

mamica de fetita si 17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fistiq spune:

Citat:
citat din mesajul lui office

Citat:
citat din mesajul lui Fistiq

Foarte utile informatiile despre drepturile gravidelor. Multumesc si eu

Eu ma tot chinui sa-mi fac PFA. Daca aveti nevoie de consultanta puteti apela cu incredere, ca de nevoie devii expert
Nu va doresc sa aveti relatii cu statul si sistemul.
In fine, m-am impiedicat de un nimic fara relevanta in ceea ce inseamna PFA si anume de sediu. Ca sa vezi ca nu avem intabulare la apartament. Asa ca dai cu intabularea, care dureaza la urgenta 2 saptamini; si nu va zic cit mai e si taxa de urgenta.
Ma consolez cu gindul ca o sa iau 4000 de lei timp de 2 ani si o sa-mi amortizez ”investitiile”... of, of

-------------------------------------
cu burticuta aproximativ bleu de 18+

haide ca daca ai zis ca esti experta te abordez si eu: banuiesc ca toata lumea ar vrea 4000 ron/luna dar cum ma ajuta pfa-ul sa ajung la suma asta eu tot nu inteleg. tot trebuie sa cotizezi la stat sume importante, nu?si atunci nu mai bine ii tii in buzunar?poate ma lamuresti tu ca pentru mine e greu!

cu(22+) si fetita(2 ani)

da, trebuie sa cotizezi acum la inceput, pina nasti de fapt. E vorba de impozitul pe venit si sanatatea (21,5% in total). Uite in cazul meu, eu imi fac PFA pentru a-mi completa veniturile din salariu, astfel incit sa ajung la maxim indeminzatie. Mi-am facut niste calcule si am ajuns la o suma pe care trebuie sa o realizez lunar pe PFA. Pt astia voi plati cum spuneam, 21,5% impozit. Dar imi amortizez cheltuiala asta in primele 3 luni de indemnizatie maxim. Sper ca ai inteles cit de cit.

-------------------------------------
cu burticuta aproximativ bleu de 18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucianna_83 spune:

Citat:
citat din mesajul lui office

O intrebare pentru mamicile care mai au deja un bebe: voi ii veti pune pe copii in aceeasi camera?de exemplu eu am stat tot timpul cu prima bebita in camera si acum mi-e nu stiu cum sa-i fac camera ei si cand vine bebe2 sa-i spun du-te si dormi singura ca eu am o noua preocupare.pe de alta parte nici nu as vrea sa se deranjeze reciproc si la fiecare trezire a lui bebe sa fie deranjata si bebelina sau invers...oricum ea a fost un copil foarte dificil cu somnul pana la 2 s-a trezit de 5-6 ori pe noapte de nu mai intelegeam nimic din somn...eu as fi dormit si in mers...acum e putin mai bine asa ca vreau sa imi iau unele masuri de precautie dar fara sa nedreptatesc vreunul dintre copii! voi cum credeti ca e bine?

cu(22+) si fetita(2 ani)

eu de la o sapt de cand am venit cu el acasa, l-am pus in camera lui, faceam ture de cate ori il auzeam, dar o secunda n-am dormit cu el in aceeasi camera, usor n-a fost mai ales in prima luna, dar pentru ca avea liniste a inceput sa doarma din ce in ce mai mult noaptea si a fost perfect, bine el de la inceput dormea 5-6 ore legate noaptea. Acum, pana o sa ne acomodam cu somnul lui bebe o sa-i dam camera noastra, ca sa nu-l deranjez nici pe Raul, iar dupa prima luna sper sa-i cunosc programul si sa-l pot muta la Raul. Nu vreau sa dorm cu el, pt ca nici cu Raul n-am facut-o si dupa ce ca ma vede toata ziua cu el in brate sau la san, sa vada ca la culcare pe el il pun singur si bebe cu noi ....NU, in nici un caz, nu vreau sa fac diferente.

14+ si mamica de baietel nazdravan, Raul 22.08.2008

Poze Raul

Mergi la inceput

Fistiq, se ia in calcul numai impozitul platit pe venit, cel pentru sanatate in acest caz nu intereseaza pe nimeni.
Si eu ma gandesc sa-l culc pe bebe in camera noastra in patut iar fata sa aiba camera ei. Sper ca pana la toamna se va acomoda.Doarme singura, dar ne culcam toti 3 la inceput , pana adoarme si apoi plecam la noi.

mamica de fetita si 17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonaelena spune:

Buna seara fetelor, nu am mai scris de mult dar va citesc zilnic. Eu voiam sa va spun ca am luat 7 kg pina acum. Avem 50 si acum am 57 si sunt in 18 saptamani. Prof Vladareanu mi-a zis ca e ok, atit timp cit nu depasim 1,5 kg pe luna. Oricum vreau sa spun ca nu se vad inca am doar burta mai mare si sanii. Inca mai incap in haine si doar pantalonii ii tin desfacuti. Asa ca fetelor va rog sa nu va panicati daca ati luat un pic mai mult, o sa le dam jos dupa.
Va pup pe toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kamy13 spune:

Buna seara,

Azi schimb si eu semnatura la 21+ sunt fericita ca am trecut de prima jumatate a sarcinii. De acum incepem numaratoarea inversa...

Pe aici vad numai vesti bune, sanatate la toate fetele ce au trecut sau trec prin probleme si la toate fetele ce si-au vazut bebé-ii

Si eu l-am fotografiat pe bebé de pe monitor, ca nu mi-au imprimat la spital, iar cand mi-e dor de el deschid calcul si ma uit si vorbesc cu el. Oricum il si simt de cateva ori pe zi, de obicei cand stau linistita, intinsa pe pat. Incep sa mangai burtica, sa-i vorbesc si sa-i cant lui bebe...

Graviduta

Bebic mic

21+

Camelia

"Daca dragoste nu e, nimic nu e "

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mari_paun spune:

buna burtici,
am venit de la control dar am ajuns tarziu aseara si nu am reusit sa va anunt ca avem , deci struguras, in rest suntem OK, am recoltat pt TT si vom merge la morfo peste saptamani...
azi am inceput serviciul dupa cateva sapt de CO, deci ...epuizata...
va mai tin la curent ca sotul cina nu stau mai mult cu el...va pupacesc

BAZAR GENERAL PE DC

ajutati la terapia pentru Ema pe DC

Ajutati-ma sa inteleg lumea!
BLOG

Mari 15+ si mami de Ema

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maitreyi spune:

office da, a fost si este un copilas linistit. pe la 3 luni a inceput sa doarma toata noaptea si intra in somnul de noapte de la 5 dupa-amiaza si se trezea la 6 dimineata manca in somn cum face si acum. abia de vreo luna se uita la bibe cu lapte treaza fiind suntem niste parinti odihniti, Slava Domnului!

si la odiseea pepenasilor se discuta acum despre nani-ul celor 2 si daca sa ii punem in aceeasi camera de la inceput si zicea o mamica ca a citit ca e bine sa fie pusi de la 6 luni ale celui mic impreuna pty ca asa cel mare se obisnuieste cu trezirile lui si nu il va mai deranja la un moment dat. acum nu stiu...depinde cum e si bebe mic, daca voi alapta, etc. ne vom adapta pe parcurs sanatosi sa fie!

-----

Mami de roza + 18 s
MINUNEA DE LA DOAMNE-DOAMNE

Slava Tie, Doamne!

The colder the winter the warmer the spring

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucianna_83 spune:

Am o prietena cu un baietel de 2 ani 7 luni si o fetita de 1 an, dorm impreuna de la inceput, dar de vreo 2 sapt baietelul urla in miez de noapte (crede ca viseaza ceva, ca alte motive nu sunt) iar aia mica nici macar nu se misca.

14+ si mamica de baietel nazdravan, Raul 22.08.2008

Poze Raul

Mergi la inceput

Maricicutz, suntem alaturi de tine si te asteptam cu sufletul la gura sa vii cu vesti bune

mamica de fetita si 17+

Mergi la inceput