Pufuleti de ianuarie - februarie 2010 (44)
Raspunsuri - Pagina 4
lorex spune:
e normal sa faca kk ca o spuma galbena?
_
www.flickr.com/photos/44547000@N05/" target="_blank">Iuria inimii mele... (01.03.2010)
dandanaG spune:
am venit de la vaccin
si scuzati ca sunt o nesi si am uitat sa felicit
mara ioana
dominik gabriel
sebastian petru
george ioan
Baly
eu va citesc dupa cortina ptr ca nu mai am timp sa scriu........sunt mereu in urma cu cititu'
sunteti niste dragute si imi faceti ziua frumoasa cand am timp sa va citesc
si am invatat multe lucruri de la voi
Dragos nu a plans deloc la vaccin, doar la imbracat
e sanatos, are 6.85 kg, 60 cm ( de la 2.3kg si 44 cm )
i-am zis ca mi se pare seara ca nui ajunge laptele si zice sa incepem cu supa pasata dar eu cred ca-l mai las o luna
o sa incerc sa beau mai multe lichide ca nu prea beau
sunteti de aceeasi parere cu mine nu?
Dana, mamica de Dragos Andrei (27.12.2009)
http://picasaweb.google.com/dandana.grigore/DragosAndrei#
dandanaG spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lorex e normal sa faca kk ca o spuma galbena? _ www.flickr.com/photos/44547000@N05/" target="_blank">Iuria inimii mele... (01.03.2010) |
si Dragos mai face asa
acum am vazut ca face cu niste punctulete maronii
Dana, mamica de Dragos Andrei (27.12.2009)
http://picasaweb.google.com/dandana.grigore/DragosAndrei#
lorex spune:
ms dana
ce bine ti-a crescut pufuletele!
La multi ani bAly!
La multe lunite pufuletilor :
Mara, Sebi, Dagos Andrei, Dominik si George Ioan !
_
www.flickr.com/photos/44547000@N05/" target="_blank">Iuria inimii mele... (01.03.2010)
ana_g spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui dandanaG
si Dragos mai face asa acum am vazut ca face cu niste punctulete maronii Dana, mamica de Dragos Andrei (27.12.2009) http://picasaweb.google.com/dandana.grigore/DragosAndrei# |
si stefan a facut kk spuma galbena. si cu punctulete, si verde...si mucos..si...si...stai linistita! asa fac bebeii alaptati la san.
mama lui STEFAN
ana_g spune:
azi stefan a prins o jucarie cu putere si a inceput sa o agite in aer,o zornaitoare imbracata in caine, de zici ca voia sa o faca sa zboare! eu am innebunit...m-am topit, am prins momentul pe camera, abia astept sa-i arat lui tati ce face fi-su. a mai pus mana pe jucarii, dar azi a fost foarte hotarat, ca niciodata. a si gustat-o, ca doi pumni nu-s de ajuns.
furmos afara, scot puful la soare....
mama lui STEFAN
alexutzzza spune:
sa nu ne dati disparuti
Noi ieri am facut curat inc asa, smotruit, stat cu bebe, jucat hranit, schimbat, spalat, calcat ceva hainutze si apoi mers la servici sa le las cheia de la birou si cartela de tel mobil.... nu mi s-a parut normal ca doar nu am demisionat, nu am fost concediata, si nu e obligatoriu sa stau 2 ani acasa, dar..., ma rog, am mai barfit pe acolo apoi am mers sa il iau pe tati de la aeroport, in tot timpul asta ai mei au stat cu bebe
Azi ne-am trezit pe la 7, mancat bebe, mami baut apoi cafeaua cu tati (impropriu spus cafea, tati bea cafea si io ceai verde ca deh...dieta, cafeaua fiind vinovata de celulita..nu vreau sa mai adaug mai multe la faptul ca oricum nu pot tine o dieta in adevaratul sens al cuvantului )
Apoi dupa ce a plecat tati la birou pe la 9:20 bebe a adormit si io la fel... pan la 12. Acum am hranit bebe, mancat si eu , citesc din urma dar treb sa bag la spalat, sa scot cozonacelu la soare si apoi sa gatesc, seara vine tati...sper sa mai intru
de Yannis
AMR 7 kile.... si nu vor sa plece singure
ratusca_mica spune:
citat din mesajul lui danasor Buna dimineata! Eu m-am trezit cu o durere de cap... cred ca e de la vantul asta rece care sufla afara, soarele de incalzeste de mori si cand vine o rafala...te iau toat alea ratusca_mica - Anastasia la fel a facut acum cateva zile,statea numai la tzatza, ca ma si intrebam daca are din nou puseu de crestere? eu zic ca e bine ca suge mult si ii place iti stimuleaza productia de laptic, ce greutate are acum? bebe frumos si mamica mamidepuiuti dupa spectaculoasa crestere din primele doua luni jumatate s-a schimbat si la noi situatiunea, mult mai usurel cu crescutul in greutate dar si eu zic ca stam bine 3luni jumatate are 6,5 kg Andrelina si Decenuela sa va fie de bine clatitele pui mic |
Pai la 3 luni si 2 sapt are 6,230 kg si 60 cm
Ratusca mami de Andrei Ioan (12.01.2010)
AMR 7 kile cucuiete si inca 7 pana la starea de Nirvana... a, pardon Gazela!
alexutzzza spune:
aaaaa sa nu cumva sa uit!!!
ce cuscra frumoasa am! treb sa ma ambitionez si io sa slabesc, altfel Yannis o sa-si prefere soacra in loc de mama... Iar EMA e superba! merita tot chinu draga mea Cris ma uitam aseara la pozele din Aprilie si cu tati si ne-am indragostit de ea! ce par mult si negru are si ce frumos zambeste si e adorabila in toate pozele
Ne bucuram ca domnul cavaler Arthur a cam dat bir cu fugitii in fata unei romance asa frumoase ( a propos, mai in gluma mai in serios danyelana ce mai face?)
Cris, Ema se pare ca va ramane in regiunea balcanica
de Yannis
AMR 7 kile.... si nu vor sa plece singure
ratusca_mica spune:
citat din mesajul lui lorex e normal sa faca kk ca o spuma galbena? _ www.flickr.com/photos/44547000@N05/" target="_blank">Iuria inimii mele... (01.03.2010) |
da, si noi am facut aseara la fel, e ok, mai ales la san, orice consistenta
Ratusca mami de Andrei Ioan (12.01.2010)
AMR 7 kile cucuiete si inca 7 pana la starea de Nirvana... a, pardon Gazela!