Pufuleti de ianuarie - februarie 2010 (44)
Raspunsuri - Pagina 3
alicredo spune:
dragos andrei
mara ioana
dominik gabriel
sebastian petru
george ioan
Baly
din 02.02.2010 cea mai fericita de David Gabriel !
te iubim puiule....!!!
alicredo spune:
cris.d Doamne ce copii frumosi ai!
din 02.02.2010 cea mai fericita de David Gabriel !
te iubim puiule....!!!
Ruxita spune:
azi fii-mea are teza la romana, draga de ea s-a imbracat cu o bluza de-a mea pe care am dat un milion si... cu argumentul "am luat bluza ta ca sa-mi transmita energia ta", cu un asa argument evident ca m-a facut praf, asa ii dau toata garderoba mea numai sa fie bine...
Ruxita spune:
Citat: |
citat din mesajul lui alicredo cris.d Doamne ce copii frumosi ai! din 02.02.2010 cea mai fericita de David Gabriel ! te iubim puiule....!!! |
subscriez
Ruxita spune:
citat din mesajul lui evyme Buna dimineata! Eu iar am ramas in urma Sunt undeva pe la cap. 42 cu cititul... Despre noi nimic nou sub soare, inca ne mai luptam cu colicii, doar ca am inceput sa ma castigam si noi (programul de plans s-a redus la o jumatate de ora intre 22.00-22.30) Ma lupt cu el sa-i schimb ora de culcare seara, asa ca i-am devansat baia pe la 19.00-19.30, papa ultima masa pe la 21.30-22.00 si adoarm pe la 23.00. Singura problema ar fi ca urmatoarea masa o papa abia dimineata pe la 9.00, deci sta nemancat cam 11-12 ore.. Nu e prea mult? Ma bag si eu la recuperat si revin. Aaaaaa, inca ceva: intalnirea a ramas pana la urma pe 9, ca vad ca nu s-a schimbat nimic pe prima pagina? Tare as fi vrut sa vin si eu, dar asta e, poate vor mai fi si alte intalniri si nu voi mai lipsi... din 10.02.2010 fericita de Sebastian Mihai cum a venit pe lume pustiu` poze bebe Sebastian |
nu inteleg cum pot bebeii vostri sa ramana nemancati atata timp... si piciul meu doarme mult, dar noaptea se foieste si cere cu ochii inchi san, la primul foit ii bag tzatza in gura si asa ma tzocaie pe la 3 si pe la 6, deschide ochii abia la 8-9.
miremia spune:
Neatza!
Eu trezindu-ma cu foame in gat....multumesc cristies pt reteta inventata de biscuiti. Azi sigur o incerc daca gasesc toate ingredientele.
Multumim pt felicitari! Si e frumos sa facem si cinste, doar am implinit primul trimestru din viata noastra!
Deci poftiti:
LML si celorllati pufosi de astazi!
LMA Baly! Sa fii sanatoasa si fericita!
Cris.d nici eu nu am cantar, o cantaresc cand merg la doctor sau ne cantarim impreuna pe cantarul mare, dar nu insist cu asta. Atata timp cat vad ca e vioaie si papa bine nici nu ma stresez.
Andre_lina spor la treburi, plateea spor la gimnastica!
Am editat ca i-am dat send din greseala si nu era terminat.
Mirela fericita de Mara Ioana
mamidepuiuti spune:
citat din mesajul lui Ruxita azi fii-mea are teza la romana, draga de ea s-a imbracat cu o bluza de-a mea pe care am dat un milion si... cu argumentul "am luat bluza ta ca sa-mi transmita energia ta", cu un asa argument evident ca m-a facut praf, asa ii dau toata garderoba mea numai sa fie bine... |
bafta! le are cu
cornelia,mami de Radu (30.07.2000) si Alexander (05.01.2010)
www.flickr.com/photos/43575800@N02/" target="_blank">poze
asa creste Alex
miremia spune:
Eu ii dau sa pape seara inainte de baie cu vreo 20 de minute. Am obisnuit-o asa de cand era mica (imi plamgea la baie de foame). Dupa baie si cosmetizare mai trage asa de noapte buna vreo 3 guri si apoi se culca.
Mirela fericita de Mara Ioana
plateea spune:
LMA PUFULETILOR DE ASTAZI SI DIN TOATE ZILELE PECARE LE-AM SARIT!
cris.d... ce frumoase sunteti... of, mami, sa-ti fie de bine si sa te bucuri de minunile tale! sunteti superbe!
Plateea, fluturas indragostit de viata...
www.flickr.com/photos/48923265@N03/" target="_blank">bbTo
povestea unei pastai...numita bbTo
Ruxita spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui mamidepuiuti
bafta! le are cu cornelia,mami de Radu (30.07.2000) si Alexander (05.01.2010) www.flickr.com/photos/43575800@N02/" target="_blank">poze asa creste Alex |
aha, le cam are... e talentata rau, sotul i-a recondat o facultate de comunicare - psihologia-publicitate, asa un talent nativ de manipulatoare pe piata costa milioane.