Pufuleti de ianuarie - februarie 2010 (44)
Raspunsuri - Pagina 17
plateea spune:
cristies...
stiu cum e cu reprizele de plans seara, noi le avem zilnic. azi am scapat, ca l-am obosit cu abdominalele mele si a adormit si fara baie, si fara masaj, si fara plans. vedem cat il tine...
Plateea, fluturas indragostit de viata...
www.flickr.com/photos/48923265@N03/" target="_blank">bbTo
povestea unei pastai...numita bbTo
cristies spune:
Larisel, tu ai avut probleme si la prima doza parca... tot asa nu te suna sau ceva...
Nu ai posibilitatea sa intrebi alt medic de familie?
Eu cand m-am dus la o luna am discutat ce schema adopt si apoi i-a spus asistentei sa rezerve pe numele meu doua. De atunci. Cand m-am dus la doua luni a luat din frigider doua cutiute cu numele meu pe ele... Eu cred ca a facut asta tocmai pentru ca sa nu intarzie cu vaccinarile. (acum nu stiu sigur dar ma gandesc ca daca doi-trei copii vin cu schema platita ramane un stoc, poate asteapta sa-i dai ceva...)
_
Cristina, de gargaritz Alexis.
Povestea zilei de 6.01.2010
Cresc
lorex spune:
Citat: |
citat din mesajul lui plateea tot io... vizita ayanei... la sfarsitul lui mai, inceputul lui iunie. cat despre nodul, baga masaj... probabil e un canal infundat. sau pune sotul la treaba. sau pe iuria cu barbita pe nodul. nu lasa prea mult. lupta-te cu el! Plateea, fluturas indragostit de viata... www.flickr.com/photos/48923265@N03/" target="_blank">bbTo povestea unei pastai...numita bbTo |
cum? e undeva langa subratz..sus..masez cu diclofenac dar doare f tare
_
www.flickr.com/photos/44547000@N05/" target="_blank">Iuria inimii mele... (01.03.2010)
lorex spune:
citat din mesajul lui larisel Azi am vb cu medicul de familie si inca nu ne-a venit vaccinul ... . Nu prea am chef sa-l cumpar (din cauza de leftereala) si de aia nu stiu ce sa fac. Avem deja 4 luni si 3 saptamani. Sa mai ashtept? Si sa decalez atunci toate vaccinurile viitoare? Se mai intampla si in alta parte chestia asta...cu nevenitul vaccinurilor? din 09.12.2009 mami de Katya Natalia & Sofia Alena Albume: L0-3; L4; L5 Filmuletze |
da, la noi!
_
www.flickr.com/photos/44547000@N05/" target="_blank">Iuria inimii mele... (01.03.2010)
cristies spune:
citat din mesajul lui plateea cristies... stiu cum e cu reprizele de plans seara, noi le avem zilnic. azi am scapat, ca l-am obosit cu abdominalele mele si a adormit si fara baie, si fara masaj, si fara plans. vedem cat il tine... Plateea, fluturas indragostit de viata... www.flickr.com/photos/48923265@N03/" target="_blank">bbTo povestea unei pastai...numita bbTo |
Offfff, sincer nu cred ca il afecteaza colicii ci toata agitatia de peste zi... i-a pus taica-su o floare sa-i cante si a inceput o boceala cu lacrimi de-ti venea sa-ti iei campii... si de obicei rade la floarea aia.
Cand am auzit-o pe Andre_lina cu gelul de dentitia mi s-a ridicat parul pe ceafa. Trecerea la next level n-o sa fie usoara deloc.
_
Cresc
lorex spune:
citat din mesajul lui ana_g lorex, nodul ma gandesc ca se refera la niste canale infundate. asa ca pune copilu la san, doar asa trece! asta inseamna ca e lapte, nu?! mama lui STEFAN |
daa...cre ca de asta nu aveam, ca ramasese blocat pe undeva ...glumesc! fac haz de necaz!
am inceput sa beau ceai pt lactatie de la Tekanne si vad ca-si face efectul!
_
plateea spune:
danasor... io mai stiu? ies asa... vorba ceea, copiii spun lucruri traznite si betivii adevarul . vai, ce mami ai... hmmm, nu vrei sa facem schimb? dau soacra, fara drept de returnare!
lorex, daca e pe san, maseaza fara diclofenac. nu prea ai motive sa ai ganglion inflamat. lasa diclofenacul, maseaza asa, cu mana.
N B, fetili!
mai fluturim maine daca am vreme, ca imediat se trezeste pastaia si imi blestem fiecare ora pe care n-am dormit-o la viata mea! am ajuns sa regret si orele pe care nu le dormeam noptile in liceu ca sa rezolv problemele din culegerea de chimie! eh, noi sa fim sanatosi!
fluturim, fluturim si la papa nu ne gandim! (da o napolitana cu cacao si o cana cu lapte e permise, nu?)
Plateea, fluturas indragostit de viata...
www.flickr.com/photos/48923265@N03/" target="_blank">bbTo
povestea unei pastai...numita bbTo
cristies spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui lorex
daa...cre ca de asta nu aveam, ca ramasese blocat pe undeva ...glumesc! fac haz de necaz! am inceput sa beau ceai pt lactatie de la Tekanne si vad ca-si face efectul! _ www.flickr.com/photos/44547000@N05/" target="_blank">Iuria inimii mele... (01.03.2010) |
Mie ceaiurile de la astia mi se par the best! Si au toate natiile, inclusiv unul pentru copii!
_
Cresc
catalutza81 spune:
citat din mesajul lui mariucasara Noi am stat azi afara aproape toata ziua. Sebi doarme de 2 ore, Sara e rupta de oboseala, sta in pat si asculta povesti. Cu toata parerea de rau cred ca il intarc pe Sebi ca nu ma mai tin nervii. Azi iar mi-a refuzat laptele. Mama cand l-a vazut cum tipa dupa fiecare inghititura de lm a crezut ca il doare in gat. La san se face arc, dar lp a ras 120 ml la pranz si inca 170 la 3 si nu l-a mai durut nimic. Nu am mancat nimic neobisnuit (ieri am mancat carne la gratar, supa de pui, si putin tort, azi un ou si salata de rosii cu branza), am renuntat si la tigarea aia de seara, doar doar o manca cu placere dar nu e chip. In zilele bune il pacalesc si papa 50-60 ml lm de 3-4 ori pe zi, in zilele rele zici ca ii dau chinina! Mamica de Sara(22.11.2006) si Sebi (27.01.2010) |
Offf, si mie imi urla la san nici nu mi-a trecut prin cap sa incerc lp....maine merg la culcer ca mor altfel. intreb si care ar putea fi cauza de urla...ca oricum ma intereseaza si pe mine. mai rezista...
Catalutza mami de Irina
poze Irina
lorex spune:
citat din mesajul lui cristies Lorex, n-am gasit pe net (decat niste en-gros-isti) si la Plafar nu prea stiu tanticile de quinoa mea... si eu sunt de parere ca e altceva si nu stiu ce... Capsunile, fragii, zmeura etc sunt alergeni foarte puternici, d-aia nu sunt recomandate in alaptare. Brocoli baloneaza. Scapa de nodul! _ Cristina, de gargaritz Alexis. Povestea zilei de 6.01.2010 Cresc |
In magazinele cu produse bio, repet!Cum e Leacul, Naturalia.. Nu in plafar! Plafare sunt peste tot si nu au neaparat produse bio!
_