Pufuleti de ianuarie - februarie 2010 (44)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns plateea spune:

ma simt ca in bancul cu Ionel(pleaca parintii de acasa si il lasa pe Ionel sa asculte la magnetofon o poveste. dupa 2 ore ajung in fata blocului si aud strigate disperate. urca rapid, deschid usa, intra in casa si il gasesc pe Ionel dandu-se cu capul de calorifer. discul se blocase si repeta: copii, vreti sa ascultati o poveste? copii, vreti sa ascultati o poveste? copii, vreti sa ascultati o pveste? si Ionel, dandu-se cu capul de calorifer: "da, vreau, DAAA, VREAU!!!)

asa si eu cu tantea asta: "ai intotdeauna dreptate?"
"DAAAAAAAAAA, AAAAAAAAAMMMMMMMMMM!"

Plateea, fluturas indragostit de viata...

www.flickr.com/photos/48923265@N03/" target="_blank">bbTo
povestea unei pastai...numita bbTo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_g spune:

hop si eu!!!
doar ca ma simt un pic cam prost...copilu sta singur, in patut, nu stiu daca o fi adormit, dar ma intreb daca n-ar trebui sa-l bag in seama. oricum, nu zice nimic...
parturi trage si el, imi muta nasul, de zici ca a mancat varza, brocolli si oua, serios! bine ca le trage si nu ii chinuie burtica...

mama lui STEFAN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larisel spune:

Azi am vb cu medicul de familie si inca nu ne-a venit vaccinul ... . Nu prea am chef sa-l cumpar (din cauza de leftereala) si de aia nu stiu ce sa fac. Avem deja 4 luni si 3 saptamani. Sa mai ashtept? Si sa decalez atunci toate vaccinurile viitoare?

Se mai intampla si in alta parte chestia asta...cu nevenitul vaccinurilor?

din 09.12.2009 mami de Katya Natalia & Sofia Alena

Albume: L0-3; L4; L5
Filmuletze

Mergi la inceput

tareee bancul! care tanti in negru?!

mama lui STEFAN

Mergi la inceput

myky791,ai mai bagat si altceva, sau ai ramas la sucuri si LP?

ruxita, ai gasit alt medic, sau tot cu rezidentul ai ramas?

Mergi la inceput

lorex, nodul ma gandesc ca se refera la niste canale infundate. asa ca pune copilu la san, doar asa trece! asta inseamna ca e lapte, nu?!

mama lui STEFAN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristies spune:

Am revenit si noi dupa o zi frumoasa terminata intr-un plans ingrozitor... nici nu mai stiu ce vroiam sa zic

Alexutzzza, bine a zis cine-a zis ca e ceva cumintenie la genele grecilor... al meu si cu centurile prinse se agita si are cate un piciorus pe-afara...

Mamidepuiuti, Alexutzzza si cu intarziere Larisel, merci de linkuri si informatii. Deocamdata raman la dieta asta. Mi se pare ca merge cu alaptatul si are singurul dezavantaj ca vrei- nu vrei, tre' sa mananci si implicit sa gatesti sau sa incalzesti.

Cris.dogarel, migdalele sunt bune (fibre 14) si stafidele sunt mai putin bune (fibre 6). Eu mananc curmale, caise si migdale...
De pus in supa: praz, gulii, telina, pastarnac, loboda.

Lorex, n-am gasit pe net (decat niste en-gros-isti) si la Plafar nu prea stiu tanticile de quinoa mea... si eu sunt de parere ca e altceva si nu stiu ce...
Capsunile, fragii, zmeura etc sunt alergeni foarte puternici, d-aia nu sunt recomandate in alaptare. Brocoli baloneaza.
Scapa de nodul!

Mariucasara, decat sa devii mama loca mai bine il lasi sa pape ce vrea el... stiu ca probabil ai nevoie de incurajari sa nu te lasi, dar daca nu mananca nici la biberon lm poate ca nu-i convine ceva (si stai linistita ca nu e vorba de tigara ta...) sa iei decizia cea mai buna.

Plateea, ce ma bucur ca ai revenit in forta!

Oani, iesi afara din butoi!!!! Promit ca il dinamitez!!!!!!

Tomaca, felicitari pentru crestere!!

Lucia, a venit apa???? Nu vreau sa stiu cum este fara apa... Brrr

_
Cristina, de gargaritz Alexis.

Povestea zilei de 6.01.2010

Cresc

Mergi la inceput

larisel, habar nu am. dar 2 pufulete si mami lor!

alexutzzza... moaaama ce experiente ai povestit tu cu aeroporturile... crazy woman... io cred ca ma puneam jos si urlam vreau ACASAAA... IN PATUL MEEEEU!!!

ia sa trag in aer in piept...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larisel spune:

Sa si raspund asha..printre picaturi...

dandanag Uau ce bine a recuperat Dragosh...ale mele bb-line sunt mai leneshe ... La 4 luni aveau Natalia 5 kg si 59 cm si Alena 5,3 kg si 60 cm (ambele de la 2,1 kg si 47 cm la nashtere). Cum ne-a spus si pediatra, au crescut normal (spre limita inferioara) dar nu au recuperat nimic.

alexutzzza Si cand urla in scoica in mashina ce faci? Nu il iei in bratze? Ale mele nu se calmeaza deloc daca au apucat sa se scanceasca.... si in bratze le linishtesc greu.

briza_marii Chiar nu intzeleg de ce sa mai incalzeshti? Nici eu nu fierb apa plata. Si o incalzesc la microunde doar cat am nevoie (nu dati cu oo) dar in bibe bpa free.

mariucasara Si Natalia mea a tot refuzat sanul de ajunsese sa pape san doar noaptea (adormita nu-si dadea seama ce face ). Acum de vreo saptamana o mai pacalesc si ziua ... asha ca nu renuntza, poate revine la san. Si sora-mii la fel i s-a intamplat... dupa alimentatzie mixta 4-5 luni, cand a trecut bb pe diversificare a vrut numai san.

din 09.12.2009 mami de Katya Natalia & Sofia Alena

Albume: L0-3; L4; L5
Filmuletze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danasor spune:

auzi la ea coriandru si oregano, de unde le scoti?

mocutza a dormit toata ziua, si eu am stat si am pierdut vremea langa ea ba la tv , ba pe net, cum sa nu raman , mai e vantul asta nebun ce ne tine in casa . Nu stiu daca v-am mai spus dar la mine e mama mea care se ocupa de toate treburile administrative, si a fost plecata cam o saptamana: eiii in timpul ala parca eram "Cris.M" , spalat, calcat, facut mancare, jucat cu copilul, plimbat, curatenie , dar cum a venit mama parca ma cineva. o mai las pe ea cu copilul si sa fac eu treaba dar nu merge parca-mi taie cineva mainele si picioarele

daca vreti sa vedeti filme romanesti va dau un link, noaptea trecuta am reusit sa vad in sfarsit 4luni3saptsi2zile a lui Mungiu, m-au trecut fiori

Mergi la inceput