Burtici cu flori de liliac mai-iun'10 (76)
Raspunsuri - Pagina 20
aleesicoo spune:
de ce trebuie sa frecam sanii cu prosopul?
eu de cateva zile am observat pe sfarchis niste cojite asa
....
asa creste bebicu
pozici cu noi
ale
cu printesa Karina Florentina in34 sapt
ma
Tie Doamne sa am un copilas sanatos si cuminte
AMR:5 SAPTAMANI SI VINE PRNTESA!! 

r_ocsy spune:
pregatesc capitol nou , daca tot sunt prin zona
R_ocsy
36 +
Ana Sofia
AMR 21 de zile si apare
!
bubu30 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui r_ocsy De cateva zile am probleme cu constipatia, lucru de care nu am avut parte in sarcina pana acum . Pot sa folosesc supozitoarele cu glicerina ? R_ocsy 36 + Ana SofiaAMR 21 de zile si apare ! |
Eu am folosit de la inceputul sarcinii pana in prezent si eu personal nu am avut contractii.
Ruxi
36 + (fara 1 zi ! 

AMR ... cine stie ?

r_ocsy spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui aleesicoo de ce trebuie sa frecam sanii cu prosopul? eu de cateva zile am observat pe sfarchis niste cojite asa ....asa creste bebicu pozici cu noi ale cu printesa Karina Florentina in34 sapt ma Tie Doamne sa am un copilas sanatos si cuminte![]() AMR:5 SAPTAMANI SI VINE PRNTESA!! ![]() ![]() |
Pai tocmai ca sa indepartam acele cojite si pentru a nu fi sensibile sfarcurile cand va incepe bebele sa suga , sa nu ne provoace rani .
R_ocsy
36 +
Ana SofiaAMR 21 de zile si apare
!
veronicach spune:
uite alessico ca sa nu crezi ca esti singura ce vb prostii
si eu i-am spus sotului ca daca mor sa ma ingroape in buzau ca acolo e familia mea...aici la cluj el se va insura si voi ramane un mormant parasit![]()
![]()
![]()
37+
Matei ...
r_ocsy spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui bubu30
Eu am folosit de la inceputul sarcinii pana in prezent si eu personal nu am avut contractii. Ruxi 36 + (fara 1 zi ! ![]() ![]() AMR ... cine stie ? ![]() ![]() |
mersi Ruxi
R_ocsy
36 +
Ana SofiaAMR 21 de zile si apare
!