Prietene la bine si la greu - 5

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ralu_seby spune:

Fetele am o problemuta cu Matei...in sensul ca de cateva zile varsa cam des, aproape la fiecaqre masa, lucru care nu se intampla inainte. E destul de agitat la masa, ne intrerupem de cateva ori, cum aude ceva se trage, nu vrea sa manance imediat, mai trag si eu de el..si cand da aerul afara varsa. Mentionez ca e lapte proaspat, nu branzit. Dar azi s-a intamplat si de 3 ori la o masa. Am sunat pediatra si mi-a spus sa-i dau 2,5ml Debridat de 3 ori pe zi. Si sa urmaresc evolutia. Spune ca poate fi de la modul in care papa.

Mi-e frica sa nu fie vreun reflux pacatos. E posibil sa-l dobandeasca acum???? Nu am mancat nimic deosebit zilele acestea.

Diana, o parere mica?

Multumesc fetele!

pozici botez 07.02.2010

poponitzu' meu Matei-Andrei

Credinta face totul posibil, Dragostea face totul usor :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

buna seara

eu am stat azi si v-am citit ca nu sunt in stare sa framant nici o placinta . Multumim de urari legate de dintoc, dar inca nu s-a aratat, doar s-a marit putin gaurica din gingie... probabil mai e destul de putin. Dar daca asta e suferinta la iesirea unui dintoc, ma declar mai mult decat multumita.

despre fier si calciu, am mai batut si eu campii in trecut, mi se pare absolut ok sa fie date dupa analize si nu dupa urechea doctorului. Apropos de asta, aveti grija dupa lunile 6-7 cand s-o introduce branza de vaci, ca sunt doctori care recomanda branza calcica (aia facuta cu 5 tablete de calciu la 2 fire de lapte )... la cine se stie cu exces de calciu sau cu calciul in regula...

Cat despre ce dau parintii copiilor sa pape, no comment . Nu inteleg cat de greu poate fi macar pana la 1 an sa-i menajezi cat mai mult organismul si sa-l pazesti de cat de multe chestii scarboase cumparate din comert. Da, nah, fiecare ce si cum considera.

Smarandita - ce poveste! bine ca e bine tati si sunteti toti in regula, sanatosi si fericiti

Lili - facem in curand antrenament la masa de pranz in parc si ai sa vezi ca o sa pape si printesa Lila, ca sa nu fie mai prejos. Hai nu dispera

Coq - Wii Fit? pai spor draga mea! Inteleg ca Skorpionii nu-ti fac cu ochiul?

Diana - ce faci? pe unde esti? vii la o sueta de seara? sau direct la apa plata?

na, revin mai incolo cand mi-or mai reveni si amintirile

monis si piticutzul Santiago (Iulian 02 nov '09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lylyana.ion spune:

smara, o aventura pe cinste, bine ca e totul ok, sanatatea conteaza

ralu, eu nu'sh ce sa zic cu varsaturile lui poponitz...vomita mult, sau doar o gurita?

dymo, si eu abia astept sa-i iasa primul dintoc, sa cumpar pasta si periuta eu cred ca-i bine sa-i spalam de la inceput

fetele cu H, pe la 3 la biscuite, va coafeaza?

Lili, mami de Alexandru (18.11.2009)
pozicile noastre

varsta noastra

"Cateodata uitam ca copiii abia au ajuns pe pamant. Sunt ca mici extraterestii:sub forma de energie nestavilita si potential in stare pura. Se afla aici intr-un fel de misiune exploratorie si tot ce incearca sa faca este sa inteleaga ce le trebuie sa fie oameni."
Copilul de pe Marte-Menno Meyjes

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissa13 spune:

Gata baita de seara.

Acum sa ma plang si eu:de ce oare bunicile si strabunicile pupa bebeii pe manutele pe care ei le baga la greu in gurita??? Chiar trebuie sa ajunga bacteriile din gurile lor si in guritele copiilor???si le-am spus de atatea ori sa nu mai faca asta, offf.

mamica implinita de bebe Robert Andrei (14 decembrie 2009)
poze bb Robert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miany75 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ralu_seby

Fetele am o problemuta cu Matei...in sensul ca de cateva zile varsa cam des, aproape la fiecaqre masa, lucru care nu se intampla inainte. E destul de agitat la masa, ne intrerupem de cateva ori, cum aude ceva se trage, nu vrea sa manance imediat, mai trag si eu de el..si cand da aerul afara varsa. Mentionez ca e lapte proaspat, nu branzit. Dar azi s-a intamplat si de 3 ori la o masa. Am sunat pediatra si mi-a spus sa-i dau 2,5ml Debridat de 3 ori pe zi. Si sa urmaresc evolutia. Spune ca poate fi de la modul in care papa.

Mi-e frica sa nu fie vreun reflux pacatos. E posibil sa-l dobandeasca acum???? Nu am mancat nimic deosebit zilele acestea

Diana, o parere mica?

Multumesc fetele!

pozici botez 07.02.2010

ma bag si eu ca musca in lapte..prietena mea are aceeasi problema ca si tine ,numai ca ea de la nastere (sau undeva pe aproape) s-a confruntat cu ea..stiu ca la un moment dat ,i-a dat si ea baietelului debridat ...acum zice ca s-au mai reglat lucrurile (are aproape 6 luni bebe)...Nu stiu in ce masura te ajuta ceea ce am scris ,dar cunoscand un caz asemanator am zis ca..na ..hai sa zic...

Mergi la inceput

Herastrau... propun ca cine vine maine sa pedaleze pe aleea mare de la biscuite spre parc si cine apare pe acolo sa dea semn. Eu de ex o sa iei pe la 1.30 plus / minus, Krelia zicea poate un 2.30... ce ziceti?

edit mi-au luat stelutele mele rosii si frumoase si mi-au dat unele albastre si urate ... cand am ajuns cu mesajele la stelute rosii, am scris cu grija sa le pastrez cat mai mult timp si speram ca alea albastre vin la 4000 de mesaje... Ce suparare am si eu la ora asta

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ralu_seby

Mi-e frica sa nu fie vreun reflux pacatos. E posibil sa-l dobandeasca acum???? Nu am mancat nimic deosebit zilele acestea.

Diana, o parere mica?

Multumesc fetele!

pozici botez 07.02.2010

E destul de agitat la masa, ne intrerupem de cateva ori, cum aude ceva se trage, nu vrea sa manance imediat, - pana aici asa e si la noi, dar in rest nu are alte necazuri, asa ca nu stiu ce sa zic. Doar ca sper ca nu e nici un reflux nimica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RamonaCopot spune:

[S][S][S]Multi ani traiasca, multi ani traiasca, LA MULTI ANI,
RARES sa traiasca, LA MULTI ANI![S][Sanatate si multa fericire alaturi de mami si tati tau, scumpule!
Lavi, cred ca si tu esti la fel de emotionata,ca si mine ieri, sa vezi ce valuri de emotii or sa ne napadeasca peste 6 luni . Te pup, mamica draga!

Ramona ,
dependenta de dragostea barbatilor din viata mea:

DOMINIC ANDREI
(26/10/2009) si a lui tati Stefi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_80 spune:

am fost si noi la vaccin si vreau s ama laud ca printesa mea nu a plans deloc, a scartait un pic cand a scos acul si atat. am ramas uimiti si eu si sotul si dr ca stia ca data trecuta a plans de m-a terminat.

am fost si la dermatolog si ne-a zis ca hemangomul nu e grav si sa-l lasam in pace acum si sa-l tratam ci laser cand mai creste. asa ca ne-am linistit de tot.

de scump Maria 13.12.2009

pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lylyana.ion spune:

Citat:
citat din mesajul lui monica_80

am fost si noi la vaccin si vreau s ama laud ca printesa mea nu a plans deloc, a scartait un pic cand a scos acul si atat. am ramas uimiti si eu si sotul si dr ca stia ca data trecuta a plans de m-a terminat.

am fost si la dermatolog si ne-a zis ca hemangomul nu e grav si sa-l lasam in pace acum si sa-l tratam ci laser cand mai creste. asa ca ne-am linistit de tot.

Lili, mami de Alexandru (18.11.2009)
pozicile noastre

varsta noastra

"Cateodata uitam ca copiii abia au ajuns pe pamant. Sunt ca mici extraterestii:sub forma de energie nestavilita si potential in stare pura. Se afla aici intr-un fel de misiune exploratorie si tot ce incearca sa faca este sa inteleaga ce le trebuie sa fie oameni."
Copilul de pe Marte-Menno Meyjes

Mergi la inceput