Prietene la bine si la greu - 5
Raspunsuri - Pagina 18
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/monis5/monis5.jpg)
monis5 spune:
Monica - ce bine!!!!
Lylyana - ne vedem clar maine, ca eu o sa incerc sa stau cat mai mult
monis si piticutzul Santiago (Iulian 02 nov '09)
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
dymomo77 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui monica_80 am fost si noi la vaccin si vreau s ama laud ca printesa mea nu a plans deloc, a scartait un pic cand a scos acul si atat. am ramas uimiti si eu si sotul si dr ca stia ca data trecuta a plans de m-a terminat. am fost si la dermatolog si ne-a zis ca hemangomul nu e grav si sa-l lasam in pace acum si sa-l tratam ci laser cand mai creste. asa ca ne-am linistit de tot. |
Super vesti
![](punk.gif)
mami fericit de
![](baietel.gif)
http://picasaweb.google.com/nov.dec2009/Dymomo77?locked=true#5464544822500056690
laurairina13 spune:
Monica, ce super e ca ati scapat de stresul operatiei si ati avut si alte pareri de la alti medici!Cand plecati in Georgia?
Ralu, si la noi e asa cu papatul la san..trebuie sa tac, sa nu vorbesc, tre' sa fie in mediul ei ca sa manance, daca nu... cum aude ceva cum intoarce capu, refuza sa mai manance..Si de vomat, si la noi la fel..cum termina de mancat, cum aterizeaza pe burta pozitia ei preferata , si inevitabil regurgiteaza..Daca nu regurgiteaza imediat, oricum dupa daca o gadilam ,o agitam mai tare imediat vomita..Eu am luat-o ca pe ceva normal..Acum depinde, nu stiu ce sa zic la voi, doar ca suntem cam ca si voi..
Mami de rechinasa Amalia Teodora (03.11.2009)
rechinas in pozici
monis5 spune:
cioc-cioc!
bate la usa bancutza-trista-si-abandonata
Lauriciu - tu ce faci mami la ora asta pe aici? ai primit dispensa de la nenea tata lu' Amalia?
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Cory_B/Cory_B.jpg)
Cory_B spune:
gata baitzaa...Foiciul meu doarme dus....ce bine o fi Ralu - cica pana la 6 luni nu este absolut nici o pb daca regurgiteaza imediat dupa masa sau la o ora de ex. am avut si eu aceeasi pb cu bb iar Madame C
(culcer) mi-a zis sa stau calma pt ca este normal
Krelia - pozicile sunt pe fulgusori ...normal
take a look
Misto gagici ca va intalniti maine, as veni si eu dar plecam la un gratarel
Maine cred ca voi combina avocado cu mar...sa vedem ce zice piciul de combinatiune
Cea mai fericita mami de
Andrei Nicolas
Lidia74 spune:
SMARANDITZA ce povestesti tu acolo...Slava Domnului ca nu s-a intamplat nimic rau cu tati.
MONIS mie imi plac stelutele tale albastre
monis5 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Cory_B Maine cred ca voi combina avocado cu mar...sa vedem ce zice piciul de combinatiune ![]() |
al meu a zis yak!
![](icon_smile_big.gif)
pofta buna la gratar, lasa ca in Herastrau o sa tot mergem
![](pupic.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/ariadna33/ariadna33.jpg)
ariadna33 spune:
helo, helo
raportez o zi muuult mai linistita ca cea de ieri in privinta dublu-chiraielilor! iar de papat, eu una sunt socata cat au putut manca la masa de pranz... la sfarsit erau vreo 6 recipiente goale si ma uitam in ele ca nu mai ramasese nici macar o lingurita... piure de dovlecel, piure de cartof dulce, si piure de morcov plus un biberon de lapte Emi si vreo 100 ml de cereale cu morcov Dragos... deci pe Dragos l-am dat pe brazda cu piureul de morcov, daca data trecuta l-am fiert simplu, de data asta in apa in care a fiert morcovul am pus o ceapa mica, un sfert de ardei gras si un patrunjel alb pe care le-am aruncat dupa fierbere si cand am pasat morcovul am adaugat putina zeama de supa... ei bine, se bateau turcii la gura lui, facea iiimmmm... iiimmmm... si deschidea gura mare sa-i dau mai repede... Emi in continuare se stramba la morcov dar in schimb vad ca savureaza dovlecelul... cu avocado de dimineata nu am avut succes decat la Emi si amestecat cu lapte, Dragos s-a strambat, in schimb a papat tot piureul de mar copt batand cu palma in masa ca la bar...
sa vedem maine ce ischibitii mai fac, dar eu una pana acum sunt foarte incantata ce bine papa...
crissa, spor la dans
miany, asa este si Dragos al meu, nu doarme ziua mai mult de 20 minute, afara la aer in schimb doarme... eu zic mersi ca doarme toata noaptea
Spor la papat supici!
dymomo, nu stiu ai mei daca sunt asa topiti dupa "bate vantul frunzele" dar eu una sunt si o pun de mai multe ori la rand , cant si eu si ai mei se uita la mine cu niste fete, ce-or zice ei in gand "mami e putin dilie... dar e mami a noastra si trebuie s-o acceptam asa cum e"... Felicitari pentru noua coafura!
lili, spor la diversificat si la cat mai putine mere arse
Krelia, este posibil sa fi contat faptul ca i-ai dat albastrelului suc de morcovi mai intai... sau pur si simplu nu ii place gustul de morcov, asa cum eu nu suport spre exemplu pepenele galben, cand simt mirosul lui il percep ca un miros de tomberon de gunoi care a stat deschis in soare mai multe zile...
Many - incearca taiatul unghiilor cand piticul e relaxat, eu ii tin in brate in fundulet rezemati de mine si ma prefac ca ma joc cu manutele lor, stau foarte linistiti (sunt obisnuiti sa-i tot "purec" precum maimuta care isi pureca puiul, ii tot caut printre degete unde strang tot felul de scamute)
Smarandita, ce emotii! Bine ca totul s-a terminat doar cu tabla indoita... La Multi Ani fericiti alaturi de iubitii tai!
strumfy trebuie mers la un dermatolog... eu am avut ceva de genul asta pe fesa stanga (scuze de detalii), ma manca si se tot intindea in cercuri... habar nu am ce a fost dar se comporta ca o alergie, eu stiu ca sunt alergica la algocalmin si dupa operatie am facut injectii cu calmante ketoprofen, cred ca de la asta era... a trecut de la sine, dupa ce am incercat toate minunile din farmacie in final a trecut dupa ce am dat cu tinctura de propolis. Poate strumfita are alergie la ceva, i-ai introdus ceva nou in alimentatie de curand?
mami.ilinca, bine ai venit printre noi!
cristinica, marijan
eu le dau fier pentru ca hemoglobina lor de la 4 luni arata la Dragos anemie iar Emi era cam la limita de jos (cica la 3 luni copiii termina rezervele de la mama de fier)... acum as vrea sa le repet analizele sa vedem daca mai este necesar, avand in vedere ca am inceput si diversificarea. Nici eu nu as fi fost de acord sa le administrez fier doar asa, profilactic. Emi 8 picaturi, Dragos 12 picaturi... o fi prea mult?
Ca dupa faza pe care mi-a facut-o pediatra cu niste medicamente extrem de tari pe care voia sa le administrez , in speta ISOPRINOSINE (noroc ca mi-am dat seama la timp) nu mai am incredere acum nici in schema ei zilnica de vitamine... Diana
, help!
laurairina, delicoasa rechinasa cu palariuta aceea, ii pune in valoare ochii!
Biara, interesant linkul!
Lumi, ce bine ca nu s-a confirmat frenul! Multa sanatate si pofta de papica buna lui Annabelle! Am o prietena cu gemenei, unul din ei tot asa papa legumele doar intregi (adica fierte, bucatele, dar nu pasate)... cica se numeste autodiversificare si e ceva super-normal! eu recunosc ca nu stiu prea multe despre autodiversificare... e posibil sa vin si eu la "spartul targului" cu asta, poate s-a mai discutat pe aici, dar eu din lipsa de timp nu am citit... daca e asa, iertare...
Cory_B, referitor la fructe eu am inceput cu marul copt, apoi avocado si maine vreau sa le dau banana... desigur ca am si avocado de rezerva in caz ca nu le place banana, dar ma indoiesc de lucrul asta
Eu am mers pe schema intai legumele si dupa o saptamana introduse fructele, cica daca se obsinuiesc cu gustul de dulce al fructelor refuza legumele, dar nu sunt foarte convinsa de teoria asta... spor la diversificat!
Andrecluj, m-ai amuzat la faza cu injuraturile! Noi am fost o data opriti de niste politisti unguri, nici nu trecusem bine granita... cand ne duceam spre Budapesta... ca eu stateam tolanita in spate fara centura si ca barbata-miu uitase farurile de ceata aprinse ziua... barbata-miu zice da-mi 50 euro sa le dau la astia... ce mai? zic nu dau nimic! stai asa ca ma dau io jos la ei... si cobor eu incaltandu-ma , pun mainile in sold si le zic la aia in romaneste ca asa ma exprim eu mai cu dictie... zic: mergem la doctor (cu accent pe al doilea o)... repet mai tare DOCTOR!!! sa ma asigur ca au inteles... erau doi tineri, faceau ochii mari la mine... zic "la Budapesta"... ei pareau ca inteleg... zic scrie tu aici proces-verbal... nu sunt sigura ca a inteles ce e ala proces verbal, dar am mimat scrisul pe hartie... si trimit eu banii prin posta... CASH!!! -zic... mai holbau aia ochii ca la urs... s-au retras catre masina lor parcata mai in fata... se facea ca scrie ala tinerelul de voia spaga (ce credeati, ca numai la noi e cu spaga?)... zic lui barbata-miu "asta chiar scrie!"... si in final se hotarasc si vin la noi, ii da actele inapoi si ne ureaza drum bun pe romaneste... pam-pam!
Lauradi, ce norocoasa soacra ai, o rasfeti!
Dankuta, sa-ti traiasca micuta crestina! Multa sanatate mamei tale, sa treaca cu bine si acest hop si sa nu fie nevoie de operatie, poate cedeaza granulomul acela la antibiotice! Te inteleg, si cu job, si cu bebe mic, si cu socru pe cap, si cu probleme... mai ales ca esti perfectionista si-ti place sa faci totul ca la carte... eu cred ca te descurci foarte bine si sunt sigura ca-ti vor iesi "lectiile deschise" cum se spunea pe vremea mea perfect in continuare!
Mitzi, bien ai venit printre noi si incantata de cunostinta! Mi-a placut mult poza asta http://picasaweb.google.com/fulgusori2009/Mitzi?locked=true#5464766248730811602
Lavinia, la cat mai putine efecte adverse dupa vaccin, daca se poate deloc! Sa-ti traiasca Rares, sa creasca mare si voinic!
Monis, pupam melancolicul Iuli, lasa ca maine ii trece!
Mihamora, super, Spania, plaja... imi lasa gura apa...
Tina, Carla
, La Multi Ani fericiti!
La Multe Lunite fulgusorilor sarbatoriti astazi!
Na-bo, piure de mar copt ai incercat?
Apropo, fetele, eu nu ma pricep la soiuri de mere... care sunt cele mai potrivite pentru copt si care pentru ras ?
Ancutza, si mei fac galagie la masa, Dragos da si cu palma in masa sau cu suzeta sau cu ce-i pica in mana... ieri am vrut sa-i dau siropul si mi-a dat una intentionat peste pipeta ca mi-a zburat din mana pe jos... eh, zic un eveniment neprezevazut, sa fiu mai atenta... ma duc, iau alta pipeta si faza se repeta la indigo... m-a pufnit rasul... sotul care era in camera alaturata a auzit zgomotul pipetelor pe parchet si se intreba de ce sunt asa neindemanatica...
Sa-ti traiasca Dominic, Ramona! Sa creasca mare si sanatos si sa va bucure toata viata!
Stephy, ce coincidenta, si noi am pus zilele astea plase de tantari la geamuri! ce mai faci, cum te mai simti tu?
Dragonitza, scuze ca nu stiu sa raspund, eu nu am ajuns inca la combinatii, sunt in faza de introdus cate o leguma/fruct nou... dar trebuie sa ma ducumentez... sau merg si pe insiratie, vad io... spor la diversificat si tie!
huh, asta da placinta ce am facut eu aici...
o seara buna si linistita va doresc!
***************** Cand prezentul va fi trecut, visele vor deveni realitate*****************
mamy de gemenasi dragalasi
ralu_seby spune:
Hai ca deja incurajarile voastre si-au facut efectul
Laurica si noi tot pe burta aterizam imediat. Ma gandesc ca preseaza pe stomacel..
Smaranditza, ce bine ca este teafar, a fost intr-adevar cel mai frumos cadou. Si ce frumos s-au mai organizat baietii tai...
Monica, ce bina ca v-au linistit spusele dermatoloagai!
Vazut si admirat toate pozicile! Sunt cu micul terorist la san.
pozici botez 07.02.2010
poponitzu' meu Matei-Andrei
Credinta face totul posibil, Dragostea face totul usor :)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/ariadna33/ariadna33.jpg)
ariadna33 spune:
wow, la faza cu supa la plic m-am ingrozit... nici noi nu consumam asa ceva, eu nu folosesc la gatit niciun fel de vegeta si alte chestii de genul asta, folosesc numai piper, boia- cand e cazul si plante (cimbru, menta, busuioc, etc)... stateam si ma gandeam ca mamica respectiva poate chiar crede in reclamele acelea cu legumele zburand care intra intr-un plic de delicat... hmmm...
***************** Cand prezentul va fi trecut, visele vor deveni realitate*****************
mamy de gemenasi dragalasi