LMA!Ghiocei de Martie-Aprilie 2009**200**

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

La multi ani, Stefan!

Anca, io stiu ca poti ramane in concediu chiar daca esti PFA, daaar fara sa primesti indemnizatia. Adicatelea stiam ca orice venit iti anuleaza indemnizatia, ca cica de-aia ne "asista social", ca, fiind cu bebe, nu putem produce

Monica mami de cu motoras CRISTIAN

(7.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anaan spune:

Si eu stiu la fel.

Ana, mama lui Andrei (14.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aris26 spune:

heeei! ce fac fetele???
am intrat scurt sa va salut.
la noi toate bune

25 martie 2009

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui aris26

heeei! ce fac fetele???
am intrat scurt sa va salut.
la noi toate bune

25 martie 2009

Baga raport scurt si poze

Noi maine facem Priorixul, daca scapam cu bine propun o intalneala joi in IOR.

(7.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gianina34 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Monnvas

Noi maine facem Priorixul, daca scapam cu bine propun o intalneala joi in IOR.

de scapat, scapati cu bine ca la vaccinul asta nu se face febra (ca doar nu o sa fiti voi exceptia)
bubitele apar peste 2 saptamani, daca e sa se manifeste ceva-ceva

Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009
avem 1 anisor

Mergi la inceput

Tufete,

Stiti vreun magazin fizic, nu virtual, unde se gasesc slinguri? Am o prietena si vrea sa le si pipaie.

(7.03.2009)

Mergi la inceput

hehe monvas
scurt asa...toate bune. piticul meu e f bine, eu sunt pana peste cap ocupata, noroc ca este f aproape casa de birou si il vad de "n" ori pe zi si ma mai face si pe mine cineva sa zambesc printre hartoage. vrea in fiecare zi plimbare, nu il mai pot tine in casa nici cu politia, mereu plange ca vrea afara la catei, nisip, pietricele, iarba...rahatzi de caine si tot ce mai e funny prin curte.
e mare amator de muzica si poftim dovada

bafta cu priorixul, si eu il tzin in frigider si ma gandesc cu groaza la ziua cand trebuie sa il fac, a avut o reactie tare tampita la cele de 1 an si m-a speriat rau. l-a pocnit o molesheala groaznica, adormea uitandu-se in ochii mei, pe canapea in casa plina de oameni...zici ca il lovise marfarul. groaznic, dar a trecut...sper sa nu ma mai sperie asa niciodata.
incarc acum cateva poze mai noi. aaaah...si sa nu uit: L-am ras in cap! sa vedeti ce haios si mandru e chelu' meu...

anca - nu merge. trebuie sa ingheti pfa-ul daca vrei cic.

25 martie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gianina34 spune:

aris -
ce mai faceti?
asa-i ca te induri de noi si ne mai pui macar o pozisoara cu ale?
aaa... si asteptam si o informare scurta: cat mananca, cat doarme, cu cine se mai pupa, cat se mai balaceste, cati km face zilnic, .... de astea

cum ati trecut de vaccin?
au mai aparut maselute/canini/dintisori?

Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009
avem 1 anisor

Mergi la inceput

vezi ca aia dupa sling.ro au si se poate intalnii cu tipa respectiva sa ii arate exact produsele si sa le probeze. daca nu, la mothercare dar e vreo 300lei unul. pe cel de la mothercare pot sa il aduc eu in parc sa il vada daca se nimereste

Citat:
citat din mesajul lui Monnvas

Tufete,

Stiti vreun magazin fizic, nu virtual, unde se gasesc slinguri? Am o prietena si vrea sa le si pipaie.

(7.03.2009)

25 martie 2009

Mergi la inceput

Eu m-am intalnit azi (bineinteles, din intamplare, ca atunci cand ne cautam nu ne gasim) cu PetraTudor, frumoasa si voioasa cum o stiti, si cu Bogdanel, care e un copil DEMENTIAL, si frumos si curios si merge... ce sa va zic, cred ca e cel mai Duracell din odisee. Si zicea Anca de al meu ca parca ar fi din alta odisee... no, sa-l vedeti pe Bogdan! Am smuls o promisiune ca o sa apara si ei pe la intalneli, mai ales daca-s prin Herastrau.

Iar faza cea mai tare: au trecut maturatorii parcului si Bogdan s-a dus la un nene, a luat matura si farasul si s-a apucat de treaba

(7.03.2009)

Mergi la inceput