LMA!Ghiocei de Martie-Aprilie 2009**200**
Raspunsuri - Pagina 8
Monnvas spune:
Arisica, ti-am vazut site-ul si cred ca ma voi avanta si eu la o comanda. Iti trimit in seara asta sau maine un mail.
Monica mami de cu motoras CRISTIAN
(7.03.2009)
aris26 spune:
pai: mananca de 3 ori pe zi, dimineata fructe si un iaurt, la pranz carne si legume si paste fainoase(daca ar fi dupa el doar peshte cu legume+spaghete). doarme o singura data pe la 1 pana la 2-3, si se culca la 9 seara pana la 8 dimineatza. nu mai mananca noaptea, nu se mai trezeshte...e o adevarata bucurie sa dorm 8 ore legate, de balacit se balaceshte cat il las si asta inseamna peste o ora/zi, de abia astept vara sa il las in curte in pishcina lui(poate se gandeshte sotul si ne face si noua una adevarata). km...hmmmm...cred ca face vreo 2-3, acum a inceput sa alerge si a prins o mare dexteritate chiar si prin curte pe teren accidentat....cam asta ar fi.
voi?
Citat: |
citat din mesajul lui Gianina34 aris - ce mai faceti? asa-i ca te induri de noi si ne mai pui macar o pozisoara cu ale? aaa... si asteptam si o informare scurta: cat mananca, cat doarme, cu cine se mai pupa, cat se mai balaceste, cati km face zilnic, .... de astea cum ati trecut de vaccin? au mai aparut maselute/canini/dintisori? Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009 avem 1 anisor |
25 martie 2009
Monnvas spune:
Vitamina rocks Pai daca i-ai luat tricoul cu mum rocks
(7.03.2009)
Monnvas spune:
Of... deci Vitamina a trecut de faza cu ridicatul in fund in somn. Poate in curand ne trece si noua...
(7.03.2009)
aris26 spune:
oricand vrei. trimit eu pe cineva la tine cu comanda.iti dau pm cu numarul tipei care face livrari
ai vazut ca am si concursuri?
citat din mesajul lui Monnvas Arisica, ti-am vazut site-ul si cred ca ma voi avanta si eu la o comanda. Iti trimit in seara asta sau maine un mail. Monica mami de cu motoras CRISTIAN (7.03.2009) |
25 martie 2009
aris26 spune:
eh, se mai ridica el, dar doarme cu mine in pat asa ca se ridica, ma vede si se tranteshte pe capul meu de imi zdrangane dintii in gura, ma impinge mai incolo sa-i fac loc pe perna si gata. avem fiecare perna noastra dar n-ai sa vezi...a mea e mereu mai buna
citat din mesajul lui Monnvas Of... deci Vitamina a trecut de faza cu ridicatul in fund in somn. Poate in curand ne trece si noua... Monica mami de cu motoras CRISTIAN (7.03.2009) |
25 martie 2009
Anaan spune:
Nu-mi lasati si mie careva un PM cu site-ul lui Aris? Ieri am cumparat un pungoi de Pampersi, dar am promis ca-i ultimul , ca tare-s nemultumita de scutecele astea
Pai Vitamina TRAIESTE muzica!!!...si voi i-ati ras pleata?!!!of, ce parinti...
Ana, mama lui Andrei (14.03.2009)
Monnvas spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui aris26 eh, se mai ridica el, dar doarme cu mine in pat asa ca se ridica, ma vede si se tranteshte pe capul meu de imi zdrangane dintii in gura, ma impinge mai incolo sa-i fac loc pe perna si gata. avem fiecare perna noastra dar n-ai sa vezi...a mea e mereu mai buna
25 martie 2009 |
Asha face si al meu: se ridica in fund, vede ca-s acolo, se baga-n sufletul meu si se culca la loc Faza naspa e ca noaptea numai mama e buna, tat-sau nu si in noptile cand am de lucru pt facultate e cam nasol...
Dar sa vedem partea buna: ma obliga si pe mine sa dorm mai mult de 5 h/noapte Are grija de tenul lu' mami.
(7.03.2009)
aris26 spune:
ana - scutecesmile-legat, punct ro
noroc ca el nu stie ca nu are par, inca se mai plimba prin casa si se piaptanade s-a zgariat in tot capul
monica - paaai...daca tot e sa aiba mama tanara, nu e normal sa se poata mandri cu ea si peste 15 ani?
va pup pe toate ca eu am fugit din birou
25 martie 2009
Gianina34 spune:
daaa, si micsunica mea vrea sa se mai traga de par dar... nu mai are
inca nu a realizat ca-i tunsa
Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009
avem 1 anisor