LMA!Ghiocei de Martie-Aprilie 2009**200**
Raspunsuri - Pagina 23
inapreda spune:
Am uitat sa va mai "bat la cap" cu ceva: voi ati luat la bebe creioane colorate si bloc de desen?![]()
Daca da, de care?
Gina lu' Ian
Ian are 1 an!
m_monique spune:
inapreda puzzle simplu pana la 2 ani nu va face. varsta si-o va stii abia pe la 2 ani.
daca vrei un joc, care s-ar putea sa-l distreze: dati jucariile pe tobogan. improvizezi un plan inclinat si dati jucariile pe el.
m_monique spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui inapreda Am uitat sa va mai "bat la cap" cu ceva: voi ati luat la bebe creioane colorate si bloc de desen? Daca da, de care? Gina lu' Ian Ian are 1 an! |
si ce sa faca cu ele?
creioanele le baga in gura si le roade. iar foile le rupe si le plimba prin casa. cam pe la 2 ani e capabil sa ia creionul in mana si sa scrie peretii.
novus spune:
Gata biscuitii 
!! Nu cred ca mai apuca Alexandra sa guste din ei ![]()
InaPreda,dimineata Alexandra dupa ce isi face turele de rigoare, inventariaza jucariile, alearga dupa minge, dupa noi, se ascunde (asta e jocul preferat) si daca are chef se aseaza pt 5 minute pe covor si construieste sau demoleaza ceva ! Cam asa decurge dimineata, apoi papa, la 11 nani pana la 13-14 iar papa si deja stie ca venim si ne asteapta sa iesim afara 
De imitat imita dar tot ce nu ii spui expres sa faca ![]()
De aratat arata ca o invata mama tot felul de chestii, bilingve desigur ![]()
Mami lui
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
Am implinit 1 anisor ! 
novus spune:
| Citat: | ||
| citat din mesajul lui inapreda Rochia e mortale, of course,
|
Vrem poze !!!!!!!!!
Mami lui
Am implinit 1 anisor ! 
novus spune:
InaPreda, arunca un ochi aici : http://www.activitaticopii.ro/jocuri_12_24_luni

Mami lui
Am implinit 1 anisor ! 
novus spune:
Fac capitol nou
Mami lui
Am implinit 1 anisor ! 
inapreda spune:
Super idee! Incercam miine 

Experienta se vede, degeaba m-as face eu luntre si punte 
| citat din mesajul lui m_monique inapreda puzzle simplu pana la 2 ani nu va face. varsta si-o va stii abia pe la 2 ani. daca vrei un joc, care s-ar putea sa-l distreze: dati jucariile pe tobogan. improvizezi un plan inclinat si dati jucariile pe el. ------------------------------------------------------------------------- mami de Andrei (16.12.2006) si Ioana (03.04.2009) |
Gina lu' Ian
Ian are 1 an!
inapreda spune:
Bravo! Asa repede ai scos-o la capat? E chiar asa simplu? "Vazindu-te" pe tine, mai ca m-as inhama si eu loa "trebusoara" asta.
Cam asta facem si noi, dar oare e destul? Nu ar trebui "sa ma ocup" mai mult? Ii stau mereu in preajma, nu-mi caut "treburi" in alte incaperi dar am observat ca-i place sa fie independent, sa se joace cum i se nazare; la mine se uita doar sa se asigure ca-l vad, ca-l admir, ca-i fac bravo etc Ii vorbesc mai mereu si incerc sa-l atrag in activitati varfiate dar degeaba; stiam site-ul ala cu activitati pentru copii dar mi se par prea...avansate
Voi reusiti sa faceti ce scrie acolo???
PS. Pun poze cin sint "aranjata", adica dupa nunta 
| citat din mesajul lui novus Gata biscuitii ![]() !! Nu cred ca mai apuca Alexandra sa guste din ei InaPreda,dimineata Alexandra dupa ce isi face turele de rigoare, inventariaza jucariile, alearga dupa minge, dupa noi, se ascunde (asta e jocul preferat) si daca are chef se aseaza pt 5 minute pe covor si construieste sau demoleaza ceva ! Cam asa decurge dimineata, apoi papa, la 11 nani pana la 13-14 iar papa si deja stie ca venim si ne asteapta sa iesim afara ![]() De imitat imita dar tot ce nu ii spui expres sa faca De aratat arata ca o invata mama tot felul de chestii, bilingve desigur Mami lui www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09) Am implinit 1 anisor ! ![]() |
Gina lu' Ian
Ian are 1 an!