LMA!Ghiocei de Martie-Aprilie 2009**200**

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Nicky09 spune:

Monnvas-am uitat aseara sa iti spun ca si eu ma gandisem ca ar fi bine sa ne reintoarcem la oile oastre de la clubul scutecelor, poate subscriu si alte mamici, ca eu cateodata tot acolo intru din...inertie probabil

Ramona-vazut Stefan cu chipiu de sarbatoare pe cap, vazut minunatul tort facut in casa, felicitari si ma bucur ca ati avut o aniversare frumoasa. Pupam frumosul strengarel....si pe mamicuta emotionata.

Mihaelacq-tot aseara ar fi trebuit sa iti spun ca ai o papusa de fetita, insa Nicholas m-a impiedicat..., am vazut pozele cu palariuta si rochita asortate si sunt superbe

Si bineinteles: La multi ani fericiti, sanatosi si plini de satisfactii Mababei!

Gata...iesim pe usa, la plimbare, s-a schimbat vremea la noi, e asa de frumos afara. Pupici tuturor ... si o zi buna!

Mina si ... fluturas...Nicholas (10.04.09)
Eu...in lumea asta ciudata
"In steaua ta sa crezi chiar daca cerul este innorat!"
1 an

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anaan spune:

Ramona, am admirat proaspatul baietel Stefan, cu coiful pus strengareste...tare este el dragut si simpatic!Iar tortul...suuuuper! Eu n-am talente in domeniul prajiturilor, asa ca il apreciez la justa valoare!

Ana, mama lui Andrei (14.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns millie spune:

ceau

La multi ani fericiti MABABEI!!!
Ati facut careva ROR-ul la copilasi?
Noi l-am facut ieri si aseara mi-a facut febra mare iar astazi dimineata a inceput sa tuseasca si sa-i curga nasucul.Sa fie de la vaccin?
Ramona am admirat srabatoritul care e scump foc ,La multi ani si din partea noastra!sa fie sanatos si norocos!

Monica mami de Timeea Alexandra 25. 02. 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anaan spune:

Andrei a facut ROR-ul, dar nu a avut nicio reactie de genul celor precizate de tine, mai precis n-a facut nicio reactie. Sanatate multa micutei tale!

Ana, mama lui Andrei (14.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pisik06 spune:

DYANA, cat de naspa. Si eu am o situatia similara, numai ca locul meu e tinut de o tipa nu foarte competenta, dar cu tupeu si genul lingusitor. Imi va fi greu sa o dau la o parte, chiar daca teoretic, cu numele, imi voi relua jobul, faptic ma tem ca nu va fi asa. Asa ca te inteleg perfect.

MILLIE, poate era racita si din cauza vaccinului s-a declansat. Noi nu am facut ROR-ul, asa ca nu sunt in masura sa dau sfaturi...

RAMONA, f dulce sarbatoritul. Ma bucur ca ati reusit sa petreceti frumos. Ca sa nu iti spun ca imi ploua in gura cand vad tortul si ma gandesc ca e home made. Eu si prajiturile, baba si mitraliera. Desi imi plac f mult, habar nu am sa le gatesc

Mamica minunii Ana Bianca (20.02.2009)

Pozele noastre

Fotografii profesionale evenimente

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gianina34 spune:

buna dimineata mamici,

la ROR stiu ca nu sunt reactii gen febra...
se pare ca e vaccinul care se suporta cel mai bine(pana acum - mai vorbim peste 1 saptamana)
asa ca draga milli cred ca ar trebui sa vorbesti cu dr ca probabil a colectat vre-un virus cat ati stat pe holuri
sanatate multa

dyana - imi pare rau sa aud de asa necazuri cu serviciul insa... cine stie poate mai stai inca 2 ani acasa cu o fratioara pentru mutzu-mic

Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009
avem 1 anisor

Mergi la inceput

ramona - mai pupacim un pic sarbatoritul
cum a suportat tati?

avem 1 anisor

Mergi la inceput

pisik - mie imi place sa gatest (si sa mananc)
cel mai mult imi place sa ma "joc" cu prajiturile (torturile, in special) numai ca decand avem micsunica balerina s-a cam zis cu distractia asta
deabia astept sa mai crestem un pic si sa prajiturim impreuna in fiecare wk ca in vremurile "bune"

avem 1 anisor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns millie spune:

Multumesc mamici

Si eu sunt in ceata ca inainte a fost consultata si doctora a spus ca e sanatoasa si putem sa-i facem vaccinul.La fel mi sa spus si mie ca reacti de gen temperatura crescuta nu vor fi

Monica mami de Timeea Alexandra 25. 02. 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns m_monique spune:

Mababei

Mergi la inceput