LMA!Ghiocei de Martie-Aprilie 2009**200**
Raspunsuri - Pagina 12
mihaelacg spune:
maria mea abia a trecut de 9 kg. mai exact are 9.120
l-am admirat si pe vitamina. ii sade de minune freza
si eu vreau s-o tund pe maria. tocmai pt ca nu prea are par, n-o sa fie asa diferenta intre before si after
olga, multa bafta la operatiunea intarcarea, desi mi se strange inima cand citesc de cete-o "despartire" de-asta.
sa treceti cu bine psihic peste acesta despartire.
ma gandesc la voi.
eu ieri i-am sarit mariei o masa de tzitzi de la ora 12, si la ora 17 ma rugam de ea sa pape tzitzi ca faceam explozie pe dreapta fatza.
m-a refuzat categoric. noroc de nepotica ca am mufat-o pe ea.
din 10 martie 2009, mami fericita de
GHIOCICA CU GHIOCEI
PETRECEREA MARIEI
MOTUL MARIEI
Gaza22 spune:
aaaa ca tot veni vorba de vaccinuri noi maine mergem la controlul de 1 an si la vaccin, la Medlife schema de vacinare e la 12 luni Priorix si la 13 luni Infarix eu as vrea sa le inversez ca ma gandeam ca Priorixul da reactii mai urate si sa-l las mai incolo dar vad ca voi ziceti invers. Mai vreau pareri care da reactii mai urate si daca e ok sa le inversez? Sper sa-mi raspundeti pana maine la 11 cand plecam la Dr. Si inca ceva stie cineva cat costa vaccinurile astea la Medlife ca n-am apucat sa intreb ?
Mami de Gazii mica si frumoasa Primul Anisor
mihaelacg spune:
si maria ma fugareste prin parc. nu sta locului si in plus mai ia si cate-o tranta e bine ca nu plange.dovada
gaza, noi am facut priorix la 13 luni, iar pentaximul il asteptam inca.
GHIOCICA CU GHIOCEI
PETRECEREA MARIEI
MOTUL MARIEI
Gaza22 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Monnvas
Baga raport scurt si poze Noi maine facem Priorixul, daca scapam cu bine propun o intalneala joi in IOR. Monica mami de cu motoras CRISTIAN (7.03.2009) |
Si noi facem maine vacinul daca suntem ok eu zic sa facem intalnirea Vineri. Ce zici? ca eu as fi prevazatoare un pic mai mult.
Gaza22 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Monnvas Arisica, ti-am vazut site-ul si cred ca ma voi avanta si eu la o comanda. Iti trimit in seara asta sau maine un mail. Monica mami de cu motoras CRISTIAN (7.03.2009) |
ce site, ce site? si eu vreau sa-l vad.
Monnvas spune:
Gazo, deja s-au anuntat fete scumpe la vedere pt joi - Lysbeth si Aris. Maine o semesez si pe Shasa. Poate totusi trecem cu bine si de nesuferitul asta de vaccin.
Fetelor, io propun sa-l asteptam pe bb3 si apoi sa ne re-mutam la scutece. Si le vom ura acolo pe printesele nascute mai tarziu.
Monica mami de cu motoras CRISTIAN
(7.03.2009)
Gaza22 spune:
Monnvas, maine ma apuc de biscuiti ca azi am cumparat ingrediente dar am uitat de fructoza ; miere e ok sa pun, nu? Si inca o intrebare a la marea gospodina je :din aluat ai scris ca se fac bilute, ele se pleostesc apoi si se fac plate sau iasa bile coapte ?? |
off mai Novusica pai tu vrei sa te experimentezi pe mancarea fetei ? mai bine da-i lui mami reteta sa nu iasa cine stie ce bazaconie. .... Sper ca nu te superi nu?
mihaelacg spune:
la cat de pofticioasa e novus precis ramane alexandra fara biscuiti.
GHIOCICA CU GHIOCEI
PETRECEREA MARIEI
MOTUL MARIEI
Gaza22 spune:
citat din mesajul lui Monnvas Gazo, deja s-au anuntat fete scumpe la vedere pt joi - Lysbeth si Aris. Maine o semesez si pe Shasa. Poate totusi trecem cu bine si de nesuferitul asta de vaccin. Fetelor, io propun sa-l asteptam pe bb3 si apoi sa ne re-mutam la scutece. Si le vom ura acolo pe printesele nascute mai tarziu. Monica mami de cu motoras CRISTIAN (7.03.2009) |
Am vazut, acu chiar nu stiu ce sa fac cu vacinurile, care cum mai intai sa fie reactii cat mai putine si sa venim si noi joi.
Deacord cu propunerea
Gaza22 spune:
Aris ma bucur ca ai mai dat un semn de viata, abia astept sa va vad life, ca am o gramada de intrebari thnice la care stiu ca tu esti bine documentata, in plus mie tare dor de Vitamina, ce frumos danseaza el si voi i-ati tuns pletele, lasa ca va parasc eu cand s-o face el mare.