LMA!Ghiocei de Martie-Aprilie 2009**200**
Raspunsuri - Pagina 13
Anaan spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mihaelacg si maria ma fugareste prin parc. nu sta locului si in plus mai ia si cate-o tranta e bine ca nu plange.dovada gaza, noi am facut priorix la 13 luni, iar pentaximul il asteptam inca. din 10 martie 2009, mami fericita de GHIOCICA CU GHIOCEI PETRECEREA MARIEI MOTUL MARIEI |
Am vazut-o pe Maria! Doamne, frumoasa este cu palariuta si toata cadrilata! Cred ca nu rezisti sa n-o dragalesti cat e ziua de lunga!
Si noi tot Priorixul l-am facut primul. N-a avut Andrei nicio reactie de la el. Pe celalalt il facem maine. Sa ne tineti pumnii!
Mihaela, ce stii de adrisimo?
Ana, mama lui Andrei (14.03.2009)
aris26 spune:
noroc cu champions league..am prins calcul liber,dar mor de somn asa ca ma bag la citit romane a doua oara(ca am tot uitat sa imi iau ceva nou)
gazacred ca le poti inversa pt ca in mod normal priorixul se face dupa, dar ca reactii...hmmm... nu stiu ce sa iti zic. ca eu nu am facut ror-ul inca.
intalneala - pt mine ca e joi sau vineri nu conteaza,daca reusesc sa ajung reusesc. eu nu stiu niciodata in avans cata treaba o sa am
si acum intrebare: ai vostri copii merg de mana cu voi????
ca eu sunt distrusa, nu vrea sa il tzin decat daca ajunge la vreo scara, altfel ma impinge si urla.e grav pt ca nu pot merge prin magazine ca el se duce oriunde dar numai dupa mine nu. voi cum faceti?
novus - de abia te ashteptsa imi dati si mie un sms cand se stabileshte locatia ca nu cumva sa te ratez
25 martie 2009
Anaan spune:
Aris, ce bine ca te-am prins! Comanda la scutece se face pe site, acolo la contact etc?
Ana, mama lui Andrei (14.03.2009)
Gaza22 spune:
Aris nici Gaza mea nu vrea sa o tin de mana si de obicei merge exact in directia opusa fata de cum vreau eu. Metode nu prea am, ori o atrag cu ceva ori o las sa se departeze un pic apoi o strig dar fara sa o chem si cand vad ca e atenta ma prefac ca plec atunci se hotareste sa mearga dupa mine daaaar metoda asta nu merge mereu mai ales in ultimul timp sau in magazine. De cele mai multe ori ajung sa o iau in brate face putin scandal pana vede iar ceva interesant si tot asa. E cam greu in ultimul timp sa fac cumparaturi cu ea daca nu e in carucior (al ei sau cel de la magazin).
Mami de Gazii mica si frumoasa Primul Anisor
olishka spune:
Anaan si tu imi faci deseori zilele mai frumoase
Pisigri sa stii ca eu in nici un caz nu m-as fi simtit vinovata daca il intarcam de buna voie si nesilita de nimeni, caci a tras destul de tatele mele. Doar ca tot amanam momentul. Acum chiar trebuie sa-l intarc fortat. Din pacate (sau din fericire pt David) o sa mai aman momentul pentru inca 2 zile, caci maine ii fac si vaccin si nu as vrea sa se suprapuna cu prima zi a intarcatului. Cred ca ar fi prea mult pt el. Asa ca mai rabd 2 zile. Multi pupici Ilincutei satreaca tot: degetul, mucisorii, gazele si dintii
Nicky Da voi avansati bine de tot. Bravo!!! Da noaptea cum te descurci?
Dyana foarte frumoase au fost torturile mutzului. Mie mi-au placut mult
Pisik felicitari pt noua achizitie. Sa stapanestio sanatoasa telefonul si cat mai departe de Ana (David mi-a distrus deja de 2 ori telefonul si nu vreti sa stiti cat m-au costat reparatiile ). Eu zic sa lasi depresiile deoparte si sa te bucuri de perioada minunata de acum. Cand o sa te intorci la job o sa te apuce deprimarea ca nu stai mai mult cu Ana. Si tot asa....ceea ce vreau sa-ti sugerez este sa te bucuri de fiecare perioada in parte. Esti tanara si frumoasa si ai tot timpul sa-ti faci si o cariera. Acum poti sa te pregatesti, sa mai citesti cate ceva, sa faci un curs folositor etc. Va dulce pe amandoua.
Anca sa inteleg ca am reusit sa te pacalesc Trebuie neaparat sa ne intalnim sa-ti dau tava pt tort
Monnvas am pus eu la bazarul DC un sling, folsit o data, f ieftin.
Aris m-am bucurat sa-l vad pe Ale. Ce freza cool are Hai mai des pe-aici
Sympliana multumesc
Monnvas venim si noi la intalneala daca este joi, caci vineri plecam din Buc!!! Sa ne treci pe lista
Monica sanatate puiutilor tai!!!
Gaza succes maine la vaccin!
Miha ce frumoasa si trendy este Maria Imi este dor de voi
Olga, mamica lui David iepurasul
Gaza22 spune:
Olishka ms succesc si voua. Sa sti ca si pe mine m-ai pacalit cu tortul. Cum te mai simti?
Mihaela fff cocheta Maria, e dulce foc. Si cand ma gandesc ca Aris ma certa pe mine ca ma incapatanez sa o imbrac frumos pe Gaza mica cand iesim in parc, pai sa se uite la voi ca sunteti adevarate printese. Intre timp eu am renuntat, cand mergem la joaca nu ne mai luam rochita.
Mami de Gazii mica si frumoasa Primul Anisor
simina_kin spune:
Din cand in cand mai trecem si noi pe aici sa spunem noutatile
avem 2 dintisori care au iesit cu rasete
Avem si poze mai noi
...
mai avem
aproape 8kg si 65 cm
multa energie
multa veselie
foamete mare
chef de vorba si scuipat la masa
V-am pupat.Noapte buna
fericita de ranjita delicioasa Maya Andreea , din data de 6-oct-2009
Povestea nasterii printesei cu ochi albastri
www.youtube.com/watch?v=EZMAyvih51Q" target="_blank">Ceva special pentru fata si sotul meu! VA IUBESC!!!
olishka spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Gaza22 aaa Oli voi ce vacin faceti? Mami de Gazii mica si frumoasa Primul Anisor |
Noi facem a 2-a doza de prevenar (pe care trebuia sa o facem acum 1 luna, dar am tot amanat-o).
Olga, mamica lui David iepurasul