LMA!Ghiocei de Martie-Aprilie 2009**200**
Raspunsuri - Pagina 10
m_monique spune:
am fost si eu cu ioana eu la medic sa facem vaccinul de 1 an. deoarece are muci l-am amanat. are 11600g si 74 cm. se mentine dop-model. s-a minunat si dr cat de cocotata e ioana si ce vanjoasa e.
Pisik06 spune:
Ne bagam si noi la intalneala, desi suntem fara tati joi seara si eu nu cunosc zona si sunt varza la parcari, dar...incercam.
MONNVAS, care e soro intrarea de la Baba Novac? Explica pentru prosti asa si zi-mi si unde sa parchez. Da-mi pm eventual, asta daca nu sunt si alte fete nestiutoare.
Mamica minunii Ana Bianca (20.02.2009)
Pozele noastre
Fotografii profesionale evenimente
novus spune:
Hello !!
Am aterizat de la plimbareala si Alexandra doarme dusa, sper sa nu se trezeasca iar pe la 4 cu chef de joaca ca azi noapte ca sunt zombie toata ziua !!
Ce bine ca va intalniti iar, abia astept pozele si cica in luna mai aterizez in capitala deci abia astept sa va cunosc !!
Olishka, iti doresc succes in operatiunea intarcarea si mai ales o noapte linistita pt David ! Sa treaca cu bine peste despartirea de tziti !!
Revin
Mami lui www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
Am implinit 1 anisor !
novus spune:
Citat: |
citat din mesajul lui inapreda Novus in 23 mai avem un botez deci nu ma pronunt desi, cum speranta moare ultima, eu inca sper! |
Hai incercati sa veniti de vineri pana sambata macar
Mami lui www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
Am implinit 1 anisor !
novus spune:
citat din mesajul lui ramona7575 Fetelelor , Deja m-ati emotionat cu urarile voastre, va iubesc si va , parca imi mai umpleti golul ce-l am de la sotul lipsa (ferice de voi )... m-a sunat si el, avea vocea gatuita de emotie si plans... din pacate s-a terminat cartela repede dar pe seara o sa intre pe net sa vada poze cu noi, sa-si mai linisteasca dorul. Pe la 15:00 imi vin musafirii copii , tortul a iesit foarte frumos si sper gustos - l-am facut acasa,nu m-am riscat la cofetarie ca sunt patita. Va pup si sper sa reusesc sa pun poze cat mai curand. |
STEFAN
1 AN
Am implinit 1 anisor !
novus spune:
citat din mesajul lui anca_nicolae 3. Asigurari pt copii, intreba novus. Pai beib... eu demult va intrebasem pe forum, de prin vara trecuta, ce ganduri/pareri aveti, dar se pare ca a fost prematura intrebarea mea atunci, cand tzitzi si scaunul de masina erau subiectele hot :). Eu totusi i-am facut lui bb3, din iunie anul trecut, ca la v+t aveam deja facute, de vreo 5 ani... Acum, parerea mea sincera este ca dpdv al profitului, asigurarea de studii nu este o varianta prea rentabila, in schimb, mie personal mi-au convenit alte 2 avantaje pe care nici o alta forma de economisire nu le are: - in caz de boala grava/invaliditate/deces al meu, societatea CONTINUA sa plateasca ratele, a.i, la cei 18 ani, copilul va primi suma [care o fi ea] CA SI CUM as fi platit eu mereu, ori nici o banca nu vine semestrial sa iti mai deouna tie ceva bani, ca tu saracul esti invalid si nu poti munci/produce bani; Pt mine, fiind singurul parinte platitor, conteaza acest avantaj, desi desigur, sper sa nu fie cazul vreodata... - "fortarea" de a economisi, in sensul ca, daca stiu ca am acea rata, cum necum o platesc, in schimb, daca mi-as planifica sa merg eu la vreo banca sa depun semestrial, de buna voie, sincer, nu as fi mereu solvabila, pt ca oricand gasesti ceva mai important de facut cu banutii de salariu, si as amana mereu... De ex, noi am putut plati concediul la Duni pt ca mi-am rascumparat o asigurare de pensie privata, pe care o simteam cam neprofitabila [si din pacate s-a adeverit previziunea mea], dar macar am luat banii depusi in cei 5 ani, fara penalizari, si iata ca mi-a prins bine ca am fost fortata sa economisesc. Acest al 2-lea avantaj este util doar celor cu venituri medii, doar salariale, la care in general salariul ajunge, insa doar tandi pe mandi pt cheltuieli necesare. Cine insa are sume mai mari, pt profit se poate gandi la alte variante, eu sper sa pot vinde apartamentul din caracal si o parte din bani vreau sa o investesc la bursa.. mai ma gandesc... |
Da, exact clauza aceasta o are si polita de care zic si pe considerentul ca altfel nu punem deoparte sau ce punem consumam mai apoi , vreau sa-i fac si eu asigurarea pisicutei
Acum am cerut mai multe variante si sper sa ma decid curand
Am implinit 1 anisor !
novus spune:
Aris ma bucur ca ai mai trecut pe aici !!
L-am admirat pe Vitamina cum traieste muzica !!
Monnvas, maine ma apuc de biscuiti ca azi am cumparat ingrediente dar am uitat de fructoza ; miere e ok sa pun, nu?
Si inca o intrebare a la marea gospodina je :din aluat ai scris ca se fac bilute, ele se pleostesc apoi si se fac plate sau iasa bile coapte ??
Am implinit 1 anisor !
aris26 spune:
incerc sa scriu dupa mobil, dar e cam greu. Piticul e in cada(singurele clipe de linishte) incerc sa vin si eu joi desi imi propusesem sa nu il mai bag in comunitate pana face ror-ul dar ma tentati.
Pup gashca
25 martie 2009
dyana27 spune:
Stefan
sa cresti mare si sanatos
RAMONA,multi ca sa nu te mai simti singurica fara tati
Diana- mami super fericit de mutzunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
UN ANISOOOOOOOOOOOR!!!!
dezMOTZarea
cum am venit pe lume