Gravidute prin FIV(61)
Raspunsuri - Pagina 11
castelanaC spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui tamaryllis Fetelor, a mai primit cineva fier in primul trimestru de sarcina? Am citit ca nu ar fi indicat decat dupa trim I. Mie mi-a iesit o anemie usoara si dr ginecolog si cel de fam mi-au prescris fier. Ce stiti de asta? Deja il iau de cateva zile. Oare fac bine? Sunt cam ingrijorata cu atatea pastile- femibion, magne b6, duphaston, ac folic, fier si clexane. Of!!! Voi ce ziceti? La ce lungime a colului se recomanda cerclaj? ![]() 8+incepand cu anul 2010 voi fi o fericita!![]() |
Draga mea, eu am luat un complex de vitamine ce avea si Fe, apoi aveam grija si la fiecare masa de carne sa beau inainte un suc proaspat de portocale ( vit C ajuta la fixarea Fe)
Doar in ultimul trimestru mi-au iesit un pic analizele cu anemie si mi-a dublat vitamina.
Asa ca sarcina usoara si ai grija de tine!
castelana fericita mami de Cezar

luni am deschis ouletul nostru de
Sheritra spune:
| citat din mesajul lui carmelly Sherita aproape o luna, emotii cumva? Cezariana musai, nu? Prima cum a fost? |
Cam 3 sapt juma mai am daca sunt strumfitele cuminti, pana acum asa au fost, fara contractii si alte suparari, doar colul asta amarat, dar vad ca statul la pat e bun si benefic.
Ce mari au crescut puii tai, mult inainte, cat au acum?
Castelano, cat aveti in greutate? Pe cand botezul?
ADIAPAZI, bafta cu colul, vezi ce decizie iei in continuare, sa fie cea buna!
Shery
33
&
cu inimioara
Alesia (30.10.2007)AMR -4
adipapazi spune:
sheri, crezi ca mai dorm noaptea dupa ce imi spusesi p-aci? numa andradaP stie cat am sacait-o cu serclaju asta. am fost azi la echo(fata si baiat) si colul era ok. miercuri ma duc la gineco sa bag problema serclajului. da io nu inteleg, daca ai facut si serclaj si mai zaci si lata-n pat, ce mai vrea colu ala al tau? bagi gynipral? sa stea naibii inchis ca ma apuca disperarea.cat il aveai la inceput, before serclaj? la cate sapt l-ai facut? cu ce anestezie se face? rahi? pe vena, ca la punctie? si cat dureaza? muama, zici ca cine stie ce baba-cloanta e serclaju asta. dar cand le vedeam zi nasucurile la patzachinele astea din burta am zis ca indur orice.
hai bafta multa, sa apuci sa imi raspunzi!
Adi
+13
Sheritra spune:
Pai am facut cerclajul la 13 sapt fix, pe col 4,7, perfect inchis si tare.
Apoi la 17 sapt s-a intre-deschis pe toata lungimea lui, ziceai ca e o falie. Fara pic de efort, servici, etc. Ginecologul mi-a spus sa reiau progesteronul iv, ca intareste colul. Asa s-a intamplat, la urmatoarea eco era inchis perfect.
Si atunci normal ca n-am mai stat chiar asa cumintica la pat, dar tot fara efort, carat, curat, doar condus masina, filme la mall, shopping, etc.
La 30 sapt a luat al meu niste gropi la tara si a doua zi la eco aveam colul deschis si mai ramasese 2cm. acu nu stiu daca gropile au fost de vina sau au pus capacu. Eu oricum am facut eco mereu la 2 sapt, deci candva in intervalul acesta s-a intamplat.
La ultimul eco era 2,1, deci se simte statul exclusiv la pat.
Anestezia e generala, juma de ora stai la nani, nu te doare, o noapte internata in spital cu inj de scobutil si no-spa. Conced 3 sapt 75%. Nu te doare apoi, nu te jeneaza. Partea buna ca actioneaza ca amigdalitele, te anunta primele daca e o raceala, o problema, nu ajungi sa fortezi.
Inainte de nastere te urca pe capra si-ti desira firul.
Cerclajul e o polita de asigurare, basca ca stai si mai linistita apoi. Bafta!
Shery
33
&
cu inimioara
Alesia (30.10.2007)
AMR -4
adipapazi spune:
ce sa zic, nesimporc colu asta, dar bine ca i-ai dat de cap! sa se deschida el cu tot cu serclaj!bandit!curat bandit, coana sheritra! tin acilea pumnii,vorba ceea, am 3 perechi acu, sa fie bine la nastere si sa mai stai acolo cuminte cu bebelinele la burtica.
Adi
+13
carmelly spune:
Sherita, ai mei puisori au 2 luni si jumatate, mai precis 78 zile.
Adipapazi, comica esti!
Pozele mele: http://www.flickr.com/photos/carmelly2000/4674704898/
mami deMina Anita si
Ara Ioan Multumesc Doamne!
BuburuzaL spune:
Dragele mele,
am si eu o intrebare pentru voi: pana in a cata saptamana de sarcina ati luat utrogestan???
Toate bune!
Va pup. 
------------------------------------
Cea mai fericita
cu acte in regula!!!
Doamne, numai TU poti face minuni!!!

Dragaica spune:
| citat din mesajul lui BuburuzaL Dragele mele, am si eu o intrebare pentru voi: pana in a cata saptamana de sarcina ati luat utrogestan??? Toate bune! Va pup. ![]() ------------------------------------ Cea mai fericita cu acte in regula!!! Doamne, numai TU poti face minuni!!! ![]() ![]() ![]() ![]() |
Draga mea, ce mai faci????Cum merge sarcina?
Eu am luat Progesteron injectabil pana in saptamana a 12 a.

http://community.webshots.com/user/Dragaica
Graviduta fericita
29+ de
Tudor Sébastian si
Félix AlexandruAMR 7 + saptamani de stat la caldurica, Doamne ajuta.
Dragaica spune:
| citat din mesajul lui carmelly Sherita, ai mei puisori au 2 luni si jumatate, mai precis 78 zile. Adipapazi, comica esti! ![]() Pozele mele: http://www.flickr.com/photos/carmelly2000/4674704898/ mami de |
Sa-ti traiasca puii, tare mai sunt dragalasi, incerc sa mii imaginez pe ai mei

Doamne nu mai trece timpu sa-mi vad ai repede ratoii.

http://community.webshots.com/user/Dragaica
Graviduta fericita
29+ de
Tudor Sébastian si
Félix AlexandruAMR 7 + saptamani de stat la caldurica, Doamne ajuta.
castelanaC spune:
| citat din mesajul lui Sheritra Cam 3 sapt juma mai am daca sunt strumfitele cuminti Castelano, cat aveti in greutate? Pe cand botezul? Shery 33 & cu inimioara Alesia (30.10.2007)AMR -4 |
etete ce putin mai este!!!!!!!!!!!!
sa fie pana la capat sheritro ca e bine sa stea acolo puicutele sa creasca mari.
Al meu pui are 9 saptamani (2 luni si jumatate) iar la capitolul marime daca zic ma invidiaza mamele. am depasit 7 kg, are 64 cm deci mi-a zis dr ca e ca un copil de 4,5 luni.
Acuma na daca mananca doar san , doarme (deja toata noaptea) nu face figuri eu nu-mi fac pribleme ca are luate aproape 3 kg in 2 luni.
castelana fericita mami de Cezar

luni am deschis ouletul nostru de

fericita!