Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (156)
Raspunsuri - Pagina 8
Lilly79 spune:
La multi ani!!!
Matei
Teodora Maria
Edvin Sebastian
Carmen (ca_eric)
Ina78
Laura Ilinca este superba .Multa sanatate lui Mirci.
alysh f frumoase pozele de la party.Si burtica ce frumoasa e
simonix sa va fie de bine party-ul.Ce bine arata tortul si ce de cadouri a primit Robert .
Lorich multa sanatate lui Robert.Saraca de tine, cred ca e f greu sa nu ia Robert medicamente.
cleo sanatate Marei.Si Julia e putin racita cu nas curgator si tuse (dar tusea e de la secretii), asa ca nu mi-am facut probleme si-am dus-o la gradi.Doar vineri am stat acasa sa vad cum evolueaza.
Zbor placut spre Valencia.
esme felicitari pt prezentare.
Mi-ati facut pofta de ceva dulce cu pozele cu torturi, cu retete, si nu am nimic in casa gen ciocolata, prajitura.Dupa ce iesim afara, dau iama in magazin
Julia plange sfasietor la gradi si nu ma mai lasa sa plec.Ieri cica a plans non-stop, astazi a avut si momente mai bune si-am gasit-o fara lacrimi pe obraz.Cred ca tot metoda "smuls" din bratele mamei merge, ca uite ca noi am incercat incetisor cu acomodatul, dar se pare ca nu mergea, asa ca am ajuns la varianta in care eu plec dimineata si ma intorc la amiaza cand e gata programul.De sapt viitoare va fi la program lung.
Si se pare ca ne paste si varicela pt ca o fetita din grupa Juliei are.Asta s-ar putea sa ne strice tot concediul din mai.Din fericire nu rezervasem nimic.
Lilly, mami de Julia (30.05.2008)
Lilly79 spune:
belleane Julia nu mai bea decat din canite.Alea nu le-as putea steriliza intr-un sterilizator de biberoane.
esme si noi am folosit 3 sticlute nuk primite si am mai avut 2 pt apa (alea au fost cumparate )
Mi s-a trezit fata.
belleane spune:
Esme: noi am avut in total 4 mici 2 mari avent. Tetine mai multe in functie de varsta. Acum avem canite cu cioc, canite cu pai, bea si din cana, si din sticla. Dar seara prefer sa-i dau tot cu biberonul lapte pentru ca o tin in brate semiculcata si asa bea mai mult.
Ieftina a fost si fata mea cea mare care n-a folosit deloc bibe sau lapte praf.
belleane spune:
Lily: poate nu-i place Juliei de doamna sau de vreun coleg. Chiar nu reusesc doamnele alea sa o distraga? Ca daca ei sunt preocupati de ceva uita si de mama si de tata. Imi pare rau de raceala si de varicela. Am mai spus oare ca la noi varicela a insemnat o evolutie majora in dezvoltarea sistemului imunitar la cea mare?
Simonix spune:
What ? Sterilizare pana la 4 ani ??? Noi am fost pe biberon de mici mici - pe la 3-4 luni am oprit procesul de sterilizat, oricum nu faceam decat odata pe saptamana, cu pastile. Nici in spital nu steriliza nimeni, imi aduc aminte ca ma mulgeam, puneam in sticlute si asistentele duceau sticlutele intr-un frigider comun. E drept ca sticlutele venea din ambalaj, dar odata desfacute le utilizam si reutilizam, nimeni nu mi-a zis sa le sterilizez.
Si eu am folosit relativ putini biberoni, le folosesc pana se matuiesc, tetinele ... cam uit sa le schimb. Acum Robert bea doi biberoni pe zi, in casa am deci 2 + 1 de rezerva.
Simona cu Robertzel baietzel frumos
Cum a venit Robertzel in viata noastra
Poze cu noi toti si Poze cu bebe
Reallaura spune:
Lorich, SImonix, Lumi, DOloress o sa fac mea culpa la soacramea si la barbatemiu atunci !! Eu una racesc imediat daca ma ia de la picioare sincer, prefer sa-l feresc. DAr in cazul asta chiar o fi un virsu un virus nemernic.
Simonix pai fii om serios, cum 2 saptamani o raceala?? sa nu-l vad pe Mirci inca o sapt, cred ca mooor! Dar sper ca luni sa fie acsa. Intre timp, mascuta.
Mihaser pofta mare la tort!
Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008 si Ilinca
Reallaura spune:
Danicris curajoaso!! super ca ati iesit deja!! sa vedem si noi cum ne-om descurca de sapt viitoare...
Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008 si Ilinca
aldaesme spune:
Citat: |
citat din mesajul lui BELLEANE Ieftina a fost si fata mea cea mare care n-a folosit deloc bibe sau lapte praf. |
Da, da, nici Lorelei nu a avut nici un gram de lapte praf...deh norocosi. Eu seara ii dau la masa o cana de lapte si ii duc intr-adevar in camera o sticla cu ceva lapte, nu mai mult de 60 ml care de regula se pierd. Doar ca sa fiu eu linistita ca daca se trezeste noaptea strigand dupa lapte e pregatit...dar nu i se intampla asta e din ciclu cate masuri luam ca sa fim NOI linistiti ca pishcotzel n-are nici o treaba.
PS. moama ce productiva am fost azi si la munca (zau, nu glumesc) dar si pe forum...buna zi...mai vreau
esme
aelita spune:
LYLY,vorba fetelor,chiar nu stiu cum sa faca un copil sa nu mai planga asa chiar toata ziua??? sau o lasa acolo sa planga pe cunscuta metoda ca plange pana se obisnuieste?
of..e asa greu cu cresele ..
LAURA si DANICRIS curaj cu iesitul ! va spun cum ieseam eu,Sofia avea 1 an si 4 luni cand s-a nascut Andres,si am iesit din primele zile.Cu carutul mie mi s-a parut mai usor,ca ma gandeam daca e sa fug dupa Sofia nu pot cu copil in brate sau in ham.
asa carutul il puteam lasa pe loc.
carutul il tineam in masina.coboram copilul mic in scoica intr-o mana ,tinuta scoica de maner,Sofia de mana cealalata pe scari .
la masina puneam scoica jos,scoteam carutul,puneam copilul.
in prima luna aveam landoul lasat in masina,adica puneam copilul intai in landou,landoul il puneam pe carut,Sofia pe jos,ieseam doar in cartier,in parcul din fata blocului,acolo lasam carutul langa banca si ma puteam ocupa si de Sofia,sau ma invarteam cuc arutul in jurul locului de joaca al Sofiei,daca statea la nisip.daca se punea pe topogane,stateam dupa ea cu carutul langa noi.daca mai erau copii,mamici,ma mai ajutau,mai fugeau dupa ea.
mie mi s-a parut mai sigur pt mine cu carutul,ca asa am mainile libere daca e sa alerg dupa Sofia,carutul ramanea langa banca,oricum era lume ,ma opream unde erau mamici,copii.
daca o lua la picior departe,luam si carutul si mergeam dupa ea.
e mai bine s aveti maini libere pt crizele pe care le mai fac,atunci iei copil mare in brate cu o mana,pe sold,si cu cealalta impngi la carut.el se zbate si asa intri in casa.
eu de multe ori intram asa cu Sofia,cand o apucau crizele,luata pe sus ca pe sac
23+
Sofia (2ian2007) ,Andres(22mai2008)
Lilly79 spune:
belleane, aelita Julia plange dupa mine.Educatoarele ii plac, copiii iarasi, deci nu e asta.Problema ei: pana la gradinita nu a stat niciodata fara mami.O mai lasasem cu tati, dar si-atunci mai miorlaia dupa mami.
I-au mai distras atentia educatoarele, dar nu e posibil totdeauna pt ca is 16-18 copii la 2 educatoare, mai au si ele alte activitati de facut cu ceilalti.3 zile a fost bine fara mine la gradi,au atras-o jucariile pe care nu le mai vazuse, dar a inceput sa constientizeze ca de-acuma gata cu mami langa ea si incearca prin urlete sa ma aduca inapoi.Eu asa vad.Am facut greseala sapt trecuta cand am vazut ca plange dupa mine sa raman in gradinita si dupa ce-am auzit-o o ora plangand/urland sa apar si sa stau cu ea.
Trebuie sa avem rabdare si sa asteptam sa se obisnuiasca ca intotdeauna ma voi intoarce dupa ea.
elenuca Lizuca cum mai e cu gradinita? S-a obisnuit?