Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (156)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Adriana_78 spune:

Dani, ce draguta e cea mica. Si mie mi-a placut poza in care zambeste.
Ma bucur ca ai isesit cu ei doi, e f. bun un wrap, ce daca se uita lumea ciudat, imp. e - tu sa te simti bine si copiii la fel.

Si l-am mai vazut si pe bebe Adam la mami a lui in brate - ce bine parea sa-si tina capul

Cleo, sanatate multa! Pt tuse i-a dat antibiotic? sau chiar avea puroi in gat?
Cand trebuie sa plecati la Valencia?

Si noi am dat azi o fuga la Gr. Alexandrescu, Lara are diaree care nu trece la Smecta sau Biotic si azi dim s-a plans c-o doare si-o ureche (cred ca are o otita, ca are de ieri si febra, da nu mare)
Doct. de la Medicover nu era si ne-a recomdat sa mergem la spital.
N-a fost o idee prea buna, (nu stiu de ce m-am repezit?!), ca doar stiam cum e sist. de stat.
Noroc ca nu e departe de noi, in 10 min. eram acolo, insa n-am rezolvat nimic. Era puhoi de lume, si desi progr. doct. ORL-ist era de la 8, la ora 9 nu era acolo.
Asa ca am plecat enervata si ne-am progr. tot la Medicover, insa pt. dupa-amiaza.

Edit

Andrada ce imi place tortul in forma de fluture - cred ca i-ar placea si Larei la nebunie, ca ei ii plac fluturii si cul. mov.
Pe asta incerci sa-l faci tu?
Sau se poate si comanda?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Adriana_78

Dani, ce draguta e cea mica. Si mie mi-a placut poza in care zambeste.
Ma bucur ca ai isesit cu ei doi, e f. bun un wrap, ce daca se uita lumea ciudat, imp. e - tu sa te simti bine si copiii la fel.

Si l-am mai vazut si pe bebe Adam la mami a lui in brate - ce bine parea sa-si tina capul

Cleo, sanatate multa! Pt tuse i-a dat antibiotic? sau chiar avea puroi in gat?
Cand trebuie sa plecati la Valencia?

Si noi am dat azi o fuga la Gr. Alexandrescu, Lara are diaree care nu trece la Smecta sau Biotic si azi dim s-a plans c-o doare si-o ureche (cred ca are o otita, ca are de ieri si febra, da nu mare)
Doct. de la Medicover nu era si ne-a recomdat sa mergem la spital.
N-a fost o idee prea buna, (nu stiu de ce m-am repezit?!), ca doar stiam cum e sist. de stat.
Noroc ca nu e departe de noi, in 10 min. eram acolo, insa n-am rezolvat nimic. Era puhoi de lume, si desi progr. doct. ORL-ist era de la 8, la ora 9 nu era acolo.
Asa ca am plecat enervata si ne-am progr. tot la Medicover, insa pt. dupa-amiaza.

Edit

Andrada ce imi place tortul in forma de fluture - cred ca i-ar placea si Larei la nebunie, ca ei ii plac fluturii si cul. mov.
Pe asta incerci sa-l faci tu?
Sau se poate si comanda?

sambata dim. plecam. Are puroi in gat... si analiza de sange arata ca are infectie.
Aseara la 19 a mers chiar bine la spital la Budimex - la 21, cand am scapat de acolo deja erau supra aglomerati si parintii tzipau/si faceau scandal - si ca de obicei - bonus minim o familie cu fuste si mirosuri... Am ajuns sa stiu orarul de la spital...

adriana, despre orl-ist, acu am inceput sa ma gandesc: unu de oameni mari nu se poa uita si la copii? sau tre specializare/instrumente speciale. Daca vrea, of course....

o soarele din viatsa noastra mamica natanga de pe 9.05.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Adriana, of, imi pare rau de problemele Larei.
Cat despre spitalele Romaniei... NO COMMENT! Lasa ca rezolvati la Medicover.
Cleo, o sa treaca pana sambata, sunt sigura, stai linistita Merci de info cu hemoleucograma.

YLARI

EVA mea

ticker

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana_78 spune:

Cleo, mai e pana sambata. De obicei antibioticul lucreaza rapid, in 2 zile e ca noua.
Cat stati acolo? pana luni?

cred ca si un Orl de adulti poate consulta copii, insa numai daca vrea.

Am ramas si eu surpinsa de cati colorati erau azi pe culoarele de la Gr. Alexandrescu

La noi e nasol la sp. de stat si ca nu avem trimitere de la medic - v-am mai zis eu ca fetele n-au CNP si mereu punem in dificultate cadrele medicale si se creeaza discutii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

Cleo drum bun spre Spain! O sa fie bine Mara...Abia astept sa ne pov cum fu? Ai putut sa-ti iei liber de la job?

Adriana si noi avem pb la spital. Cred ca fara CNP i-ati bagat in ceata ...de aia imi era si mie teama sa nasc la unguri...de hartogaraie...dar daca ar fi fost un caz cf 2...cred ca as fi plecat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Am vazut poze de bebici mici Bebe Adam de Magdone zici ca este copy/paste cu mamica lui Iar domnisoara Andra este o fru-mu-se-teeee.

Felicitam de ziua lor puiutii M&M Naomi si Gabriel ! Multa sanatate, noroc in viata, dragoste multa si ocrotire le doresc!

Am terminat si noi tura de antibiotic. Nu v-am mai zis ca a luat si el o belea de virus, sapt. trecuta credeam ca a facut laringita, ca respira suierator si tusea latrator Dar a fost doar un episod, totusi n-am scapat de antibiotic, pentru ca mucea si tusea in continuare. Si mi l-a dat si mie mai departe, uff!
Raducu a vazut la Andrei si cand e vorba de luat antibiotic il ia rapid, dar cu lingurita de miere alaturi. Si canuta cu apa.

Alaturi de SEBI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Lori, vorbeau dimineata de CF2 si dadeau impresii de la telespectatori, era citata o mamica ce zicea ca a nascut acolo si a plecat cu copilul cu o infectie la ochisor. Asa ca n-ai fost singura. Doamne, ce mizerie de spital! Si totusi eu aveam inainte o impresie buna, desi nu am fost vreodata acolo.

Cleo, sper sa va ameliorati starea si tu si Mara, sa poti pleca linistita si sa te bucuri de calatorie.

Alaturi de SEBI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Citat:
citat din mesajul lui gabitzam

Lori, vorbeau dimineata de CF2 si dadeau impresii de la telespectatori, era citata o mamica ce zicea ca a nascut acolo si a plecat cu copilul cu o infectie la ochisor. Asa ca n-ai fost singura. Doamne, ce mizerie de spital! Si totusi eu aveam inainte o impresie buna, desi nu am fost vreodata acolo.

Cleo, sper sa va ameliorati starea si tu si Mara, sa poti pleca linistita si sa te bucuri de calatorie.

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
Mami de puf mare, Andrei-Stefan (25.05.05) si puf mic Raducu(06.06.2008)

Alaturi de SEBI

Da, Gabitza ai dreptate si eu aveam o parere foarte buna despre spitalul asta doar ptr ca nascuse sotia sefului meu acolo Ca sa vezi ce e prin spitalele astea... varza totala.

YLARI

EVA mea

ticker

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luminel spune:

intrebare urgenta: daca broccoli l-am tinut in frigider si nu mai e tot verde, s-a ingalbenit putin, pot sa-l mai dau fetei? merci

Lumi, mami de bombonica Elena Cristiana (26.05.2008)

www.onetruemedia.com/shared?p=733a9f9f274d6633afc942&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Gabi eu v-am spus de vineri, cat ma crucesc si ma minunez ca am scapat doar cu atata, daca se poate spune asa... putea sa fie ff grav atat pt el, dar si pt mine, care am fost taiata, la un mom dat am avut si un fel de compresa ceva inauntru parca... e o nebunie ce se intampla si din pacate nu doar acolo, acolo e fff grav.

Din pacate pt CF2 (care ar trebui inchis si daramant, dupa parerea mea) au medici fff bun, de ginecologi zic, multe vedete nasc acolo din cauza asta...

Inca o data multumesc Cerului ca am scapat doar atat si ca Robert e un copil foarte puternic si s-a "descurcat" bine cu staficococul, offffffff..cand ma gadec la mamica aia care zace si nu se stie daca va scapa, a pierdut atat de mult, nu stiu daca se poate pierde mai mult de atata, Dumnezeu s-o ajute sa nu piarda viata macar!

Andrada Tiberiu e si mai [puternic, un baietel tare care a scapat si mai ietin - doar cu un eritem fesier puternic, parca!

Luminel nu stiu dca apoti sa i-l mai dai, dr. menci ar zice ca nu

Lori, mami de Robert din 9.06.2008

Copilul nu datoreaza parintelui viata, ci cresterea (N.Iorga)

Mergi la inceput