tranzit intestinal lent!

tranzit intestinal lent! | Autor: mychydutza

Link direct la acest mesaj

ma confrunt cu problema asta de cand am nascut....nu am probleme cu constipatia, insa am ajuns la "performanta" sa se intample evenimentul si la 4 zile, ceea ce nu e deloc nici normal si nici sanatos. am inceput sa beau apa, sa mananc fructe......ce altceva sa fac?

opriti planeta....vreau sa cobor!!!!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Iasmin08 spune:

Papa iaurt. Cu sau fara fructe
Si eu am avut cateva luni (vreo 6) problema asta dupa nastere. Mi s-a spus ca are cauze hormonale.

Iasmin, mama de strengar de 8 anisori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kariguld spune:

sau, consuma bors proaspat dimineata pe stomacul gol. bors preparat in casa, e foarte usor de facut. si fructele tot dimineata pe stomacul gol. mai ales perele, ajuta la digestie. incearca sa consumi alimente usoare, seara in special.

Bazar general pe DC

VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT! MIHAITA

M-am nascut pentru succes!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danitin spune:

Si eu am trecut prin asta dupa nastere, ajunsesem sa ies doar cu supozitoare cu glicerine, pe care ti-as recomanda sa le folosesti, pentru ca daca te pricopsesti cu niste hemoroizi sau alte minuni in zona, o sa-ti fie foarte greu sa scapi.

Cat despre tranzit, ajuta, in general:
- un pahar de apa baut dimineata pe stomacul gol
-o lingura de ulei tot asa, dimineata
- cereale integrale, semintzele de in, painea neagra
- compotul de prune sau pronele uscate sunt fooarte bune
- cat mai multe fructe - nu banane - si sucuri de fructe, de ex. portocale, mere, prune
- iaurturi sau kefir
- mierea
- salata verde mancata seara ma ajuta iarasi foarte mult.

In caz de urgente, un ceai de crusin sau chiar un medicament de genul Transactiv, dar asta doar daca e criza rau, altfel nu prea sunt indicate.

Mie mi-a mai recomandat dr in perioada respectiva, de dupa nastere, Lactuloza si magneziu

Sanatate multa, si ai gija cu constipatia, poate duce la chestii mult mai nasoale.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

eu iau probiotice seara, inainte de culcare si ajuta. nu mi le-a reocmandat nimeni, dar ma gandesc ca e ca si cum ai manca iaurt...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu77 spune:

O lingurita de miere pe stomacul gol, apoi o cana de apa.
Ceai verde indulcit cu miere sau neindulcit.
Concentrat din otet de mere, capsule, pe mine m-au ajutat enorm, in reglarea tranzitului dar si la slabit.

Alina ,mamica lui LUCA GABRIEL (20.08.2007)
www.picasaweb.google.com/comenzi.hainutze/

"Nu exista funie sau lant care sa lege mai strans si mai iute decat itele dragostei!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

fetelor, multumesc mult pt raspunsuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Daca nu dau roade remediile de mai sus intreaba-ti medicul de Mentholax. Am fost acum la un congres si erau reprezentantii de la o firma farmaceutica acolo , avand reclama la acest medicament. Am intrebat de el pt. ca si unchiul meu are probleme cu tranzitul intestinal .
Din pacate nu avea pliant despre medicament dar a spus ca e mult mai usor decat laxativele de pe piata , e pe baza de menta si alte substante , deci ceva mai din sfera homeopatiei .
Daca nu merge cu altele te poti interesa de el , ca suna chiar bine din prezentare.

***Fur is for petting**

http:/www.4animals.ro/ajuta.html/

www.adoptiicaini.ro
www.adoptiipisici.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

tks!

Mergi la inceput