Fulgusori de nov.dec2009 (67)
Raspunsuri - Pagina 8
luciandrea spune:
Va las acum ne "vedem diseara" acum iesim un pic in parc!
29+ MARIA
www.flickr.com/photos/38638325@N05/?saved=1" target="_blank">poze cu noi
vias spune:
eu nu stiu ce-i cu soacrele astea....pe cuvant!
Oare ele cum au crescut copii??
Cami, de Flavius Cristian in
-------------------------------------------------------------
ingerasul Darius-Andrei
Poveste si POZE
lorelix spune:
lady, la noi e soare dar inca nu am iesit afara pe ziua de zi, treb sa plec la stomatolog pe la 16:00.
IN acest moment imi scurtez niste pantaloni din denim( blue-jeans), ma pricep
revin
XENA , FORUMISTA RAZBOINICA !!!
Daniel-Matei
sa fie SANATOS!
tiusca spune:
Camy-lamulti ani si multa fericire!Sunt sigura ca nu vei ajunge in spital.Te asteptam cu vesti
lorelix spune:
CAMY, SUNT DUSE CU CAPUL..SOACRELE ASTEAmarea majoritate..a mea saracutza nici in brate nu-l ia pe Daniel..de teama sa nu ma supere..TOATA STIMA PENTRU EA...
al meu sot mai vrea uneori sa-i dea sa guste diverse, dar eu sunt pe pozitie si-l fac sa renunte
Offf Camy SANATATE MULTA...sa speram ca nu te interneaza si sa nu uit: pentru 3 ani de cand sunteti
BAFTA LA, DACA NU SE REZOLVA INCEARCA CU DOAR vezi ce se intampla cu sistemul nostru sanitar
XENA , FORUMISTA RAZBOINICA !!!
Daniel-Matei
sa fie SANATOS!
My_Lady0091 spune:
camy...succes...sa te intorci acasa.
lucia ii dau carnitza...de la 5 luni se poate da carnitza de pui
si galbenus de ou..conform spuselor pediatrei Beccai
ananas i-am dat de azi si i-a placut...
CAMY FELICITARI CU OCAZIA A 3 ANI DE CASATORIE
Mariuca acasa la buni 20.04.2010
cum s-a nascut broscutza mea
" Sunt o pana de vultur pe coama unui leu/
O crusta de sare sub unghia unui zeu..."
Sum,esse,fui-by me
A_driana spune:
helo belo,
am ajuns si noi acasa de la controale, plimbari prin parc (am venit din parc ca a inceput sa picure, ca altfel acolo eram lipita.....si acuma iese iar soarele )
eu mi-am facut multe analize, sunt gata doar la dimineata...stau ca pe ace pana atunci....mai ales la cele de ficat...
despre david, eco de sold f bine, oasele bine dezvoltate, la locul lor toate, perfect....s-a uitat si la rinichi, zice ca nu are nimic, toate ,organutele' lui sunt in limita si structura normala ...a zis doar ca as putea sa-i dau calciu 10 zile pe luna, deoarece are putin coastele iesite in afara (asta stiam de la pediatra)...deci despre asta voi intreba maine pediatra...bun, gata despre noi...
lauraB, ma bucur tare ca mamarutza a fost cuminte si multa multa sanatate Dianei
tiusca
lady, sa poarte cu sanatate pitica noile achizitii...cu vaccinul ce sa zic? si noi suntem cam cu 2 sapt decalati, dar la voi ii cam mult deja, imediat ii ala de 6 luni.....pai si daca duci tu vaccinul de ce nu il face?
mi-am si imaginat cum rontaia pitica pe chilotii lu' tata-sau
am zis eu ceva de bebe 2?
xena razboinica, pt daniel cuminte, care a lasat-o pe mami sa se distreze...tare semnatura ti-ai tras
pai lore, soacra-ta saraca daca tot asa razbonica te stie, normal ca i frica sa nu te supere, poate scoti sabia la ea
camy, felicitari pt cei 3 ani, multi inainte cu sanatate, fericire si bucurii...io servesc o felie de tort
sa te faci bine si sa ramai acasa si nu internata.....
(p.s. am facut plata, sper sa nu fie pb)
luciandrea soacrele astea ...pe a mea inca nu o apucat-o chestiile astea, dar are ea alteleeee
o zi faina va doresc
p.s. imi place mult atmosfera
A_driana, de David-Andrei
My_Lady0091 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui A_driana pai lore, soacra-ta saraca daca tot asa razbonica te stie, normal ca i frica sa nu te supere, poate scoti sabia la ea A_driana, de David-Andrei |
sau drujba
Mariuca acasa la buni 20.04.2010
cum s-a nascut broscutza mea
" Sunt o pana de vultur pe coama unui leu/
O crusta de sare sub unghia unui zeu..."
Sum,esse,fui-by me
A_driana spune:
da mai drujba...ce fraiera sunt, sabia......cred c-o are acolo dupa usa...
A_driana, de David-Andrei
vias spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui My_Lady0091
sau drujba Mariuca acasa la buni 20.04.2010 cum s-a nascut broscutza mea " Sunt o pana de vultur pe coama unui leu/ O crusta de sare sub unghia unui zeu..." Sum,esse,fui-by me |
Cami, de Flavius Cristian in
-------------------------------------------------------------
ingerasul Darius-Andrei
Poveste si POZE