Fulgusori de nov.dec2009 (67)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

ramo intra si citeste aici..atat am gasit eu referitor la problema ta..tu stii simptomatologia mai bine ca mine
http://www.reclamamascataatentie/pediatrie/alte-boli-de-copii/Deshidratarea_la_copii-a2137.html
bafta si Doamne ajuta sa nu fie grav

Mariuca 5 luni
cum s-a nascut broscutza mea
" Sunt o pana de vultur pe coama unui leu/
O crusta de sare sub unghia unui zeu..."
Sum,esse,fui-by me

Mergi la inceput

ramo tu o hranesti la san sau cu LP/..vezi ca de la LP apa se retine mai mult in stomacel..si de asta cred eu ca ar voma/regurgita apa jet...cred ca are leg cu faptulca nu face pipi atatea ore...nu asiileaza destula apa organismul...eu zic sa ii iei ceva antiregurgitare si poate o stabilizezi.dar cel mai bine e sa consulti un pediatru...gata am fugit...am intarziat la masa de fructe dejaaaaaaaa...a dormit prea mult pitica..abia s-a trezit..si e voioasa rau

Mariuca 5 luni
Sum,esse,fui-by me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

buna ziua

ne-am intors aseara destul de tarziu din plimbari, azi am dormit cu totii pana mai tarziu si apoi am mers la vaccinul de 6 luni.
Pana acum nici o reactie...Doamne Ajuta sa fie asa si in continuare...plus ca nu e deloc marait...si pentru asta la fel, Doamne Ajuta!!

In rest suntem in grafic , crestem, gangurim, dar nu zice mama sau tata sau mai stiu eu ce...dintisor inca nu avem iesit...mai asteptam!!

LauraB unde estiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii????? Sper ca sunteti bine cu totii

Magdaz_ina noi o sa mai vorbim, dar iti tin pumnii deja pentru 8 mai la Tg Mures, ma rog sa fie totul bine cu puiul tau....si zici ca te plimbi la munte????..pe unde?????????
Ma bucur pentru voi! cat despre " clubul mamicilor care alapteaza in public"

Luciandrea da, am slabit....dar in we acum am papat numai nebunii si cred ca am pus macar 2 kg pe mine inapoi. Regim..pai...am zis NU la: paine, dulciuri, grasimi, sucuri, bauturi alcoolice, mancaruri gatite traditional...
Mananc mai light asa...mult pui la gratar sau cuptor...cu salate, ciuperci...

My_Lady am vazut poze frumoase, frumoase

A_driana ai pus o intrebare, eu vad ca flavius primeste mancare, deschide gura...deci ii place...am observat ca marul nu-i place...tot timpul deschide gurita de dpua ori...apoi se stramba si isi intoarce capul sau imi da peste mana....stiu ca nu-i place...
eu imi dau seama cand nu-i place ceva...sunt convinsa ca si tu, doar ca david al tau nu e asa mofturos ca Flavius al meu

Rgagapie sanatate multa Mayei, parerea mea e ca trebuie sa mergi la pediatru cat mai repede. La spital mi-au spus ca varsaturile in jet anunta o problema...si faptul ca nu a facut pipi de 12 ore la fel. Sanatate multa va doresc, sper sa mai intri s ane mai spui de evolutia Mayei.

Siiiiiii la Sibiu a fost foarte frumos, ne-am plimbat mult, duminica am mers si la piscina la Paltinis...a fost frumos. Pacat ca timpul asta trece atat de repede...

Azi ii dau lui Flavius prima data carnita

Cami, de Flavius Cristian in
-------------------------------------------------------------

ingerasul Darius-Andrei

Poveste si POZE

Mergi la inceput

camy..sunt sigura ca o sa ii placa carnita

Mariuca 5 luni
Sum,esse,fui-by me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

carnita ii place...spanacul nu

Cami, de Flavius Cristian in
-------------------------------------------------------------

ingerasul Darius-Andrei

Poveste si POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura B spune:

Pe fuga de data asta, va spun buna seara si va trimit o imbratisare tuturor.

Am citit repede-repede ce ati scris, am sa raspund mai tarzior, promit, nu mai spun ca mai am de vazut si pozele noi puse de Lady.
Dimineata asta insa va trebui mai intai sa merg sa caut o saltea pentru patul nostru-duminica urmatoare s-a anuntat cutia mare de gunoi care ni se aduce doar de doua ori pe an ca sa aruncam obiectele voluminoase-, si mai am de cumparat cateva produse de curatat prin casa.

Noi am fost sambata toata ziua la plimbare si cumparaturi spre Seattle, iar ieri am avut program incarcat pe acasa: am facut mancare, ordine si curatenie, si am pregatit-o pe Diana pentru o noua saptamana de scoala.

si revin.

"At first, dreams seem impossible, then improbable, and eventually inevitable. " Christopher Reeve
"A man who removes mountains begins by carrying away small stones" William Faulkner

Mergi la inceput

gagix...dar sunteti cam occupee...ai? nimeni pe forum...sau v-ati mutat la ,, prietene la bine si la greu,,....spuneti ca sa vin si eu...

Mariuca 5 luni
Sum,esse,fui-by me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luciandrea spune:

Buna fetele!
Eu am terminat baita Mariei si acum ii dau sa mance laptic.De vreo 2 nopti imi doarme asa de bine, nu se mai tezeste noaptea deloc, adoarme pe la 11 si se treeste la 6.
Ce bine, v-ati gratarit cu toatele, am vazut si pozele Lady, le asteptam pe ale lui Camy.
Va poop

29+ MARIA
www.flickr.com/photos/38638325@N05/?saved=1" target="_blank">poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_driana spune:

buna seara,
rgagapie, si eu zic sa mergi la pediatru, el stie cel mai bine...si 12 ore fara pisu mi se pare mult...sper sa fie totul bine
lady, mersi mult de site-ul ala, f interesant...l-am si salvat la semne de carte ...si eu nu m-am mutat nicaieri, am ,interdictie' (dar nici n-as face-o)
camy, ma bucur ca v-ati simtit bine, bine ca-i place la Fla carnita .......am primit jucariile, imi plac tare mult...eu si sotu suntem mai rau ca si copii mici, ne jucam noi cu ele, sa vezi ce incantat a fost de ele...
lauraB
luciandrea pt frumoasa care doarme asa bine...si david de cateva zile doarme de seara pana dimineata pe la 6, fara nici o trezire (el se trezea o data la 3 la papica)...sper sa se ,regleze' asa...

va doresc noapte buna

A_driana, de David-Andrei

Mergi la inceput

fii-mea doarme de la 21.00-07.00 fara trezire
nighty night gagix....see ya

Mariuca 5 luni
Sum,esse,fui-by me

Mergi la inceput