Fulgusori de nov.dec2009 (67)
Raspunsuri - Pagina 12
My_Lady0091 spune:
adyyyyyyyyyyyy
Mariuca acasa la buni 20.04.2010
cum s-a nascut broscutza mea
" Sunt o pana de vultur pe coama unui leu/
O crusta de sare sub unghia unui zeu..."
Sum,esse,fui-by me
A_driana spune:
pfoaiiii evident ca dau de baut...ce va pofteste voua inimioara....
, pt cele care nu ... ...
chiar si supa de fasole verde va ofer (asta am gatit in dimineata asta
A_driana, de David-Andrei
tiusca spune:
My_lady-La multi ani ptr.Becca.Sa-ti aduca numai bucurii si sa fie fericita si sanatoasa!
A_driana-ma bucur mult ca sunt analizele ok.Ti-ai luat o piatra de pe inima
Fetelor aseara am vazut si eu cum papa R.cu pofta.I-am luat cereale nestle cu lp.si deschidea gurita la fiecare lingurita.
Dimineata m-a pacalit si a vrut mai intai san(pur si simplu a sarit pe tati) si normal ca dupa fructele au fost cah.E greu cu alaptatul si diversificatul.
Camy-esti bine?
vias spune:
am venit si eu din plimbari, am fost sa cumpar cereale, biscuiti pt bebe si fructe. Abia astept sa se trezeasca Flavius sa-l intampin cu o portie de biscuiti cu para
A_driana ma bucur foarte tare ca analizele ti-au iesit bine!! Bravo!!!
Roxyaly mami tu ?????? ca nu te-am vazut.... Oricum, sa aveti un drum bun..si ce zici tu acolo de mini bucatarie????? sa vezi cand o sa-l schimbi de kk cum o sa fie ...sau cand ii vei da papa...si va improsca...dar mai bine ii dai doar lp deocamdata
Tiusca ma gandesc de ceva timp cum as putea sa vad daca si pozele cu Flavius se gasesc pe vreun site...ca gandul asta nu-mi prea da pace... adica nu mi-at place sa gasesc asa ceva...
daca stii cum as putea sa gasesc sa-mi spuite rog..
My_lady foarte frumos ce ai scris pentru fetita ta... la multi ani pentru Becca sa ne traiasca, sa se faca mare si frumoasa!
...Flavius nu se mai trezeste, doarme de 2 ore
Cami, de Flavius Cristian in
-------------------------------------------------------------
ingerasul Darius-Andrei
Poveste si POZE
vias spune:
Tiusca nu-s nici mai bine, dar nici mai rau...
ingerasul Darius-Andrei
Poveste si POZE
roxyaly spune:
Camy da, mai trag cate una din cand in cand.
Le-am lasatinainte sa raman insarcinata cu vreun an si cand am crezut ca ma duc in lumea cealalta la bucuresti fiind, operat de 2 ori m-am reapucat.Ma gandeam ca nu mai ajung nicodata sa il vad pe matei si uite asa s-a intamplat........ dar e ocazional si...trag speranta ca le las dar deocamdata imi place.
Aoleu Camy sa vezi cu kk in masina ce o sa puta
si cu lapte sa vezi dupaia dat aere afara valeleu de noi........
mami Matei Constantin
roxyaly-poze
vias spune:
eu ii dau cereale Humana lui Flavius..cum maine face 6 luni i-am luat de la 6 luni...
cerealele astea costa 19 - 20 ron 250gr.
Azi am gasit la promotie in carrefour cu 13 ron Humana cereael cu banane si cirese! Sper sa fie bune!! adica sa-i placa lui!
ingerasul Darius-Andrei
Poveste si POZE
vias spune:
cand am fost plecati la Arges la ai mei cand ne-am intors, eu , Cristi, Flavius eram murdari de mancarica lui Flavius, eram verzi (avusesem la mine un borcanel Hipp cu spanac) si tapiteria era murdara de lapte, papa...pampersii, biberoanele, lp, termosul, apa plata...erau care pe unde...vai de capul nostru numai Flavius radea cand arunca cu papa
ingerasul Darius-Andrei
Poveste si POZE
vias spune:
iar biscuitii pentru copii, am gasit cutia cu 13, 85 ron...sunt 12 biscuiti in ea...ce ziceti de asta??????? in ce tara de kkt traim...
ingerasul Darius-Andrei
Poveste si POZE
A_driana spune:
fete pe toate
noi mergem afara, apoi dupamasa la pediatra, sper sa vin si de acolo cu moralul super high
o zi minunata va doresc...revin diseara
A_driana, de David-Andrei