**Capsunele-n scutecele (119)** Bun Venit Dominic
Raspunsuri - Pagina 7
ckristina spune:
felicitari andrada!!!!!!
www.dropshots.com/ckristina" target="_blank">CRISTINA si BIANCA(05.06.2007)
www.helpsonia.com/" target="_blank">de la o inima mare la inimioara Soniei!
www.inimacopiilor.ro
alynta27 spune:
Salutare!
Felicitari Andrada! Sa va traiasca mezinul!
Baietii mei iar au dat "petrecere" Matei de ieri dimineata face febra 38 si un pic! Initial am zis ca e de la cei 4 dinti ce d-au sa iasa! David a facut toata noapte aproape 40 si a si varsat! Culmea e ca suntem la ai mei la Targu-Frumos si saptamana asta ramanem pe aici! Tati sta peste program la greu ca se apropie o inspectie importanta pe 13 mai si are de lucru! Asa ca e mai bine aici! I-am controlat in gat: mazinul are gatul ca fundu' maimutei si se tine si de urechi si cel mare e si el rosu in gat! Iar tratament....
Alina-Mirela cu DAVID (27.06.2007) si MATEI (15.05.2009)
POZE
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra
CarlaV spune:
Andrada, felicitari!!!!
Ma bucur ca a fost rapid si usor, astept poze si povestea .
-----------------------------------
Carla, mama Larisei din 15/06/09 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07
-----------------------------------
Larisa 6-12 luni***Larisa 1-6 luni***Sarbatori de iarna 2009
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"
yoyoyo spune:
Saluti fetele,
1 MAI calduros sa aveti si distractie maxima !
intrasem sa va zic de Andrada
Felicitari i urez si aici si bb papacios si necolicos!
Eu nu ma simt grozav am fost si mai sunt un pic racita (tusesc)
in acelasi timp sunt si disperata ca maine poimane vine "Mary" cea mica si nu am reusit sa rezolv problemutza cu mucii lui Tavi, e plin de muci si nu reusim sa scapam de ei,de vreo 2 luni
mi-a trecut prin minte ca poate fi alergic, numi dau seama la ce ...si sunt furioasa pe pediatra lui ca nu i-a trecut prin minte sa ma trimita sa investigam si asta....i-a una 2 i-ar scrie antibiotic , am folosit si din asta si nu ne-a ajutat :(
am folosit siroape , siropele, macerate si degeaba tot se formeaza
asa ca sapt viitoare avem alte planuri
aveti ceva sfaturi? cu ce sa incepem sa-i dam de capat cat mai repede
programarea la ceza ar fi prin 10 mai , vedem excat marti
Yoyoyo 38 sapt si mami de fecior Tavi (18.05.07)
Florentina Roman spune:
Felicitari, Andrada! Sa creasca mare puiul mic, si cel mare, iar voi, parintii sa fiti sanatosi si sa va bucurati de ei!
Alynta, sanatate la copii, e tare rau cand sunt amandoi bolnavi.
Noi tocmai am trecut de un asemenea hop, a inceput Cipri cu febra mare( a facut 41 de grade), puroi in gat si apoi a facut si o alergie. Dr de familie ne-a trimis la Matei Bals crezand ca e scarlatina, dar de acolo ne-am intors cu diagnosticul de alergodermie. La cateva zile i-a urmat Tudor, fuga iar la Spit. de boli infectioase, iar ne-au linistit ca nu e decat puroi in gat si o alergie...oricum au primit amandoi antibiotic si antihistaminice, asa ca...asteptam sa mai treaca vreo 2 zile sa putem face analize mai amanuntite. Lor le-a convenit ca au stat acasa camnd cu mine, cand cu tati, dezmat, ce mai...Si ca sa nu ne plictisim prea tare acasa, Ciprian s-a impiedicat din fuga si a cazut cu barbia intr-un sertar pe care el il lasase deschis, asa ca am mai tras o fuga si pe la Grigore Alexandrescu, sa-i coase rana.
Liviana, iti spun de azi LA MULTI ANI! ca maine nu sunt acasa. Sa fii fericita alaturi de familia ta frumoasa!
alynta27 spune:
Yoyoyo sanatate tie si copilului! Ce putin mai ai pana vei naste!
Florentina ce peripetii... Din fericire eu nu am ajuns cu ei la spital! Ai mei mereu racesc impreuna! Si fac febra mare care ii tine!
Alina-Mirela cu DAVID (27.06.2007) si MATEI (15.05.2009)
POZE
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra
madaiulia spune:
Felicitari Andrada!!! Bine ai venit bebe Dominic!
Mamica de David Andrei 10 iunie 2007
Madi spune:
Buna!
In primul rand, felicitari Andrada! Sa va traiasca, sa fie sanatos!
Va multumesc inca o data pentru urarile de ziua Anei. Urez si eu ca intarziere sarbatorilor! Eu de-abia acum am reusit sa citesc capitolul, in timpul saptamanii nu apuc. Vin de la serviciu pe la 6 in cel mai bun caz, si iesim afara unde stam pana la 8.30.
Ziua Anei am "serbat-o" acasa, cu tort si cu bunicii. Noi i-am cumparat o bicicleta si role cu Fifi. Bicicleta am cumparat-o de la Decathlon, cu vreo 2 saptamani inaintea zilei ei, cu ea de fata. Asta pentru ca voiam sa o probam pentru ca am mai incercat cateva biciclete si Ana mereu spunea ca ii e teama, ca nu vrea sa se urce pe ele etc. In magazin nu a fost asa incantata de bicicleta, nu a avut f mare rabdare sa o cerceteze. E drept ca mai era cu o fetita si era preocupata mai mult sa incerce corturile expuse. Rolele i le-am cumparat ca surpriza pentru ca eu am role si de cate ori ma vedea cu ele, plangea ca vrea si ea, asa ca ma asteptam sa fie foarte fericita cand le va primi. Bicicleta nu am desfacut-o pana de ziua ei.
Spre surprinderea mea bicicleta a fost preferata! De cand i-am dat-o pana seara nu s-a mai dat jos de pe ea. A pedalat vreo 2 zile tot timpul pe afara. In 2 zile a invatat si cum e cu frana de mana si asta in conditiile in care pe tricicleta nici nu voia sa pedaleze, se impingea cu picioarele.
Tortul de ziua ei a fost "comanda speciala" cu Alba ca zapada. Dar nu a vrut sa manance din el. Asta a propos de dulciuri. Ana e f pofticioasa, dar nu ii place orice. Nu mananca prajituri, prefera ciocolata dar, spre norocul meu, mananca cu masura. Pentru ea surprizele culinare sunt: oul, iaurtul sau "cociolata"
Are aproximativ 93 de cm si vreo 14 kg.
Slabise vreun kg si ceva cand a fost in spital, dar dupa ce si-a revenit, vreo 2 saptamani, ar fi mancat si pietre.
Atasez niste poze de la ziua ei aici:
http://family.webshots.com/album/577524758mvbMXb
Weekend frumos in continuare!
DidiAlex spune:
Salutare,\
Madi, ce frumos ati petrecut voi acolo.
Noi azi am fost in loc de joaca si am cules si niste lilias..si acu stau cu nasu in el.
si, am descoperit ca pe strada mea la nr 25, noi stam la 45, cam 100m, sta o dna romanca, ma auzit cand vb cu david, care alerga pe strada cu laufrad/ul si mi/a spus ca pleaca la Maimarkt si imi imprumuta pt maine abo meu sa duc copii la animale. asa ca mi/a facut program pt maine,
Acu ceva timp am vazut o emisiune la tv care mi/a facut parul maciuca> era despre efectele negative ale consumului de alcool in timpul sarcinii. io nu beau alcool in general dar tot m/a speriat asa ca toata impleticeala lu D numai la o nebunie ducea. L/am dus la neurolog si i/am facut analizele. E in grafic copilul, doar cam repezit si neatent. pe 21 am totusi si o tirmitere la oftalmolog. ca edu lui mi/a zis ca s/ar putea sa nu vada totusi bine de pica asa de des si rau.
Fetele din De vedeti ca sunt la Thalia carti cu CD , Hoerspiel, reduse de la 10 la 4.
mai era ceva sigu de scris..data aviatoare