**Capsunele-n scutecele (119)** Bun Venit Dominic

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

Mica, merci, buna varianta cu doamna Carie - azi i-am zis ca toti dintii o sa-i cada daca nu se spala. Din pacate nici la cresa nu mananca mereu singur. E cam certat cu ciorba si legumele, in sensul ca nu-i fac placere (ii place carnea si iaurtul mai mult), asa ca doamnele ii mai dau ele cu lingurita. Oricum rasfatul asta va disparea o data cu mersul la gradi in toamna. Trebuie sa mai "lucram" la aceste aspecte la vara.
BettyR, din pacate va trebui sa o lasi sa se mai dea si singura cu capul de prete - la modul figurativ vorbind. Ideea e ca nu le putem impune noi mereu; trebuie sa experimenteze si ei ca sa vada ca avem dreptate cand ii sfatuim.

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)
My Family

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Eu va citem si Matei si-a facut damblaua! Din bratele mele direct pe birou!
Salutare!
Noi am avut o noapte mai mult alba cu cel mic, din cauza dintilor! Ne-a cam bocit! Asa ca azi am stat mai linistita! A dormit si el mai bine! David face pozne cat incape! Are o energie de nedescris!
Si eu urmaresc inscrierea la gradi de stat! Am inteles ca la inceputul lui mai afiseaza si in iunie fac inscrierile- asa e la noi!

Alina-Mirela cu DAVID (27.06.2007) si MATEI (15.05.2009)

POZE

www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doxinu spune:

betty nu exista metode univereale caci nici copii nu sunt universali.Io, de exmplu, negociez tot cu el,ii explic ce vreau de la el,ii expun consecintele si il las sa aleaga singur.Cateodata il recompensez(nu neaparat ceva material) iar cateodata doar il laud.
La fel cand nu asculta, desi fusese avertizat ce se intampla daca.....,ma tin de cuvant orice ar fi.Nu cedez,ca stiu ca daca creez un precedent pentru ei este sufucient.Unde stiu ca nu este ceva grav sunt flexibila de la inceput,nu devin pe parcursul discutiei cu el.In general,doar la acctiuni care il pun in pericol sunt ferma, ca stie si atunci cand nu sunt cu el.
Time-out-ul se foloseste in general la grup, unde copilul pedepsit este scos din grup si tinut un timp pentru a-si realiza greseala,nemaiputand participa la actiunea grupului - copilul este afectat de excludere si va stii data urmatoare care sunt consecintele faptelor sale.

Prerea mea este ca nu poti obliga copilul sa faca ceva(sau poti atata timp cat il poti controla),ii spui/explici sa stie, insa numai daca este convins ca asa este bine o sa faca ce le-am spus si cand nu suntem langa ei.De fapt, cred,ca aceasta este toata ideea: sa reusim sa comunicam cu ei,ca apoi sa avem incredere ca isi pot lua decizii corecte.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bettyR spune:

Doxinu, uneori zici ca nu pricepe ca e grav, se prosteste, rade si fuge. Cu strada si masinile pare ca a inteles, cu cainii sper ca nu am speriat-o ca m-am speriat eu de un caine mare, cu stapan de altfel inconstient, care il lasa liber in spatiu de joaca unde am fost odata si nu mai calc.

Oricum e genul de copil care pare ca nu aude, nu te asculta, nu se uita la tine cand vorbesti cu ea si face cam ce vrea. Dar aude tot, ca i-am tot citit o poveste de vreo 2 ori si ea sarea in pat, si dupa o zi s-a apucat sa spuna din ea, deci asculta, eu chiar vroiam sa ma opresc la un moment dat.

Si sora-sa e o mare cataratoare, abia a implinit 10 luni si urca cu viteza 2 trepte de la topoganul din casa ca am inlemnit cand am gasit-o, a trebuit sa-l strang. Alta data, acu vreo luna, am gasit-o in picioare pe un scaunel mic si cu mainile de marginea de sus a patutui.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vas spune:

eiiii, va plimbati asa-i????????
Eliza mea a primit bicicleta......eu eram convinsa ca nu exista pentru inaltimea ei si pedaleaza de mama focului. IEri numai afara cu bicicleta a vrut. Foarte incantata...cred ca azi o vor durea picioarele.
O sa o filmez sa v-o arat .

Andreea , mamica Elizei
poze
13.05.2007

Mergi la inceput

Felicitari vas!Asteptam filmuletul.Vezi,spuneai ca nu ajunge fata la pedale,ca este prea mica............ai fetita mare,dar nu stiai tu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DidiAlex spune:

FELICITARI ANDRADA !!!!!

BUN VENIT PE LUME DOMINIC!!!!

"la data 29 aprilie ora 20:05 dupa un travaliuu de nici 2 ore , s-a nascut Dominic cu 3 kg 52 cm apgar 10''

tot imi zicea ea odata ca nici majorete nu o sa aiba, din lipsa de timp.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DidiAlex spune:

deci tot io, dupa o conversatie cu proaspata dubla mamica: emotii emotii emotii, of, parca am nascut io.
a avut o nastere extrem de rapita cu bebe sanatos.

Andrada, e acum super fericita, la giulesti.

Restul poate ni-l va scrie ea. Era tare bucuroasa ca am sunat-o, i-am spus sa isi inchita telefonul daca doarme. Tel ei e acelasi ca acum 3 ani.

Mergi la inceput

FElicitari ANDRADA bun venit DOMINIC!
Iti doresc sa fiti sanatosi si mancaciosite si sa te bucuri de minunile tale!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

Felicitarile noastre, Andrada! Bravo, sa-ti traiasca puiul mic alaturi de cel mare!

Hehe, ma simt privilegiata ca am vb cu tine pe mess - banuiam eu ca te paste o nastere in curand!

Pt fete: Andrada nu vroia sa nasca acum, spera sa manance mici in w-e si sa mai aseze prin casa una-alta!Ntzz, Dominic a vrut sa vada lumea mai repede!

Te asteptam cu vesti si cu poze sa-l vedem pe cretulinul nr 2 (sau poate nu e cret?)!

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)
My Family

Mergi la inceput