**Capsunele-n scutecele (119)** Bun Venit Dominic

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Doxinu ce barbatel inalt ai! Ce profund doarme!
Msemcu faine pozele cu fetitele! Fain ca va plimbati la aer curat! Cred ca voi le deosebiti foarte usor, ca din exterior e mai greu! Trebuie sa aiba cate o particularitate distinctiva!

Cred ca tuturor copiilor le place dulcele! Mai nou si Matei se delecteaza cu cate un Kinder neterminat de fratesau! Si se mozoleste tot!
Am citit pe diagonala! Numai bine!

Alina-Mirela cu DAVID (27.06.2007) si MATEI (15.05.2009)

POZE

www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

La multi ani Androix!

POZE

Cum a aparut Printul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Al_Ma spune:

An, am un coleg care si-a sarbatorit baiatul (3 ani) aici http://happy-birthday.ro/ si a fost foarte multumit. Acum, gusturile nu se discuta , eu nu am fost, asa ca nu stiu ce sa-ti spun.
Ce frumoasa e poza asta http://picasaweb.google.co.uk/msemcu/CiumarnaAprilie2010?authkey=Gv1sRgCJGJ1fSemNHI1QE#5464793725348871986 , iti umple sufletul cand te uiti la ea.

Alina si Mara (27 iunie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ckristina spune:

Citat:
citat din mesajul lui tamaraspt
[ Am vrut s-o sperii pe mami si s-a speriat si laptele .

Tamara si Matei Alexandru (20 mai 2007)

www.dropshots.com/ckristina" target="_blank">CRISTINA si BIANCA(05.06.2007)
www.helpsonia.com/" target="_blank">de la o inima mare la inimioara Soniei!
www.inimacopiilor.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doxinu spune:

Citat:
citat din mesajul lui alynta27

Doxinu ce barbatel inalt ai! Ce profund doarme!

POZE

Cum a aparut Printul!

are doar 92 de cm si 14 kg,deci inalt nu este deloc.Poate este poza lunga.In parc ma intreaba mamicile daca a facut 2 ani si cand le spun ca are aproape 3 ridica din sprancene

EDIT:urez si io "LA MULTI ANI " SARNATORITILOR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madaiulia spune:

Msemcu de domnisoare dragute ai! Si ce peisaj super!
Tamaraspt draguta faza cu laptele! Si Andrei gaeseste tot felul de explicatii pentru prostioarele lui.
Doxinu si noi avem tot vreo 91-92 cm si 13 kg. Sanatosi sa fie si or sa creasca ei. Eu intrasem la banuieli zilele trecute cand ziceau mamicile de capsunei de inaltimi de 98-100 cm. L-am tot masurat pe baiat zilele astea, o fi crezut ca a luat-o razna maica-sa.

Mamica de David Andrei 10 iunie 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bettyR spune:

Liviana, Tamara, multumesc pentru sfaturi!

msemcu, ce minuni de fetite ai!

Eu ii dau Andreei ciocolata, dar putina odata, in caz ca mai vrea sa ii mai pot da inca un pic, dar nu intotdeauna cand cere, mai mananca cozonac sau cate un pic dintr-o prajitura, dar f rar. Eu nu ma mai stresez chiar de orice, sau incerc sa nu mai fac fixuri. Imi amintesc de cand era Andreea mica, nu stiu ce i-am dat si avea un E, eram toata stresata si eu si sotul, sau sa nu-i dau numai legume BIO, de la noi din gradina socrului, cand s-au terminat morcovii mare stres ca de unde facem rost de altii si Andreea nu manca mai nimic. Incerc sa le dau si sa ii educ cat mai bine, ma straduiesc, dar nu mai fac atata caz din orice.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bettyR spune:

Didi, cu Andreea poti sa ai tot timpul din lume, daca ii este somn nu mai ai cu cine sa te intelegi, dar nici nu se culca pana nu cade din picioare, in rest ne intelegem bine. Eu nu prea am probleme in ultima vreme, doar cand apare sotul in peisaj e dezastru, ca stie ca el cedeaza, nu poate, nu stie cum sa o ia, parca-s incompatibili. I-am dat o carte sa citeasca si concluzia a fost 'nu exista metoda de educatie, doar sa ai grija sa nu-i omori'(glumea).

Azi in parc Andreea vroia sa se dea pe un leagan rosu si era un copil, se apuca de tipat si dat din picioare, 'nu este un copil pe leagan', eu : 'trebuie sa avem rabdare sa se dea jos si apoi mergem noi', , ea: 'il dam jos pe copil'. Si tot asa, se apuca.' nu vine ploaia, vine soarele, nu mergem acasa, ..., eu ii dau pace si pana la urma o conving sa mergem, daca e sotul iese scandal ca imi este si mie groaza ca urla de zici ca o omoara cineva sau o taie. Ca dupa o vreme nu este bine nici cum zici tu, nici cum zice ea, nu mai stie ce-i trebuie si urla si gata, nu mai intelegi ce spune, pana nu se opreste nu ai ce-i face, dar nu se opreste repede.

Mie mi-a aparut o galma tare si f dureroasa la un san, am pus-o mult pe Alexandra, acum mai spre seara nu mai este tare, dar tot ma doare sanul. Sper sa imi treaca.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madi spune:

Multumesc mult pentru urari!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns An@ spune:

Citat:
citat din mesajul lui Madi

Multumesc mult pentru urari!!

Madi si Ana Teodora (27 aprilie 2007)

Maturitatea omului este de a reusi sa gaseasca seriozitatea cu care se juca cand era copil.

"Daca ti se pare ca esti prea mic ca sa ai un impact, incearca sa mergi la culcare cu un tantar.”

La multi ani!!!! sa-ti traiasca mandra, sa fie sanatoasa si norocoasa!!

Ce mai faceti voi?

mami de Ana (22 mai 2007)

Mergi la inceput