**Capsunele-n scutecele (119)** Bun Venit Dominic
Raspunsuri - Pagina 13
Al_Ma spune:
Mica, poate s-a lovit la os. E foarte dureros si ii trece in timp. Sper sa nu fie cazul.
Eu tocmai m-am intors de la Gradinita nr. 52, sunt foarte dezumflata . Acum trebuie sa ma apuc sa caut alte gradinite.
Alina si Mara (27 iunie 2007)
mica0307 spune:
al_ma nu cred ca e osul, cred ca l-a sucit putin. O doare doar cand merge, daca era osul banuiesc ca o durea tot timpul. Eu mi-am sucit o mana acum o sapt si tot mai ma doare...dar nu merg in ea.
Spune mai multe de gradi 52 poate mai are cineva nevoie de info...
Edit2 Anul trecut cand am inscris-o pe Maya la gradi mi-am facut lista cu toate gradi din zona si am fost si le-am vazut. Dupa am decis....nu o sa intruneasca nici una toate conditiile voastre dar macar pe majoritatea. De ex la noi unele aveau curte foarte mare dar salile de clasa erau foarte mici, altele foarte frumoase si aranjate in sali si fara curt etc....am gasit si una super dar era 400 euro/luna .
Am comandat tortuile pentru ziua Mayei. A fost dorinta ei: unul cu Cars pentru gradi si unul cu Alba ca zapada pentru acasa.
Al_Ma spune:
Eu m-am lovit la os prin toamna lui 2008 si m-a durut vreun an. Era la un picior si ma durea doar cand il solicitam (de ex, daca saream de pe ceva mai inalt pe piciorul respectiv).
La gradinita 52 in grupa mica sunt 25 de locuri, din care 7 sunt deja ocupate de copii care mai au frati in gradinita. In rest, pt cele 18 locuri ramase sunt depuse 120 de dosare, deci vreo 15 copii/loc . Nici cand am dat eu la facultate nu eram atatia pe loc si, slava Domnului, e una foarte cautata. In fine, din diverse motive, asta nu ar fi neaparat un impediment. DAR: sunt 2 educatoare la grupa mica si lucreaza in ture, deci 25 de copii stau, pana la urma, cu o educatoare. Nu au ajutoare/ingrijitoare. Copilul trebuie sa nu mai fie cu pampers si sa stie sa se imbrace cat de cat singur. La mancat ii mai ajuta educatoarea, dar iti dai seama ce inseamna una la 25 de copii. Pe mine ma tentase extrem de mult fiindca aveau o curte mare, proprie, cu multa verdeata (aprox 900 mp). Asta a fost, insa, revendicata si acum am mai ramas cu vreo 150 mp spatiu betonat in care se joaca aprox 100 de copii. Punctele bune: este o gradinita foarte curata, masa se prepara in regim propriu, au activitati optionale (dans, engleza, muzica) si extracurriculare (spectacole, excursii). I-am vazut pe pitici, tocmai se duceau la masa, erau foarte haiosi. Ma gandeam cum o sa fie si Mara . Programul este 8-17.30 cu posibilitatea de a lua copilul la 13, dupa ce mananca. Orele de somn sunt intre 13 si 15.30. Au asistenta permanenta si un medic de colectivitate care vine regulat (nu stiu exact cat de regulat, ca nu am mai intrebat-o). Directoarea pare mana de fier si cred ca si conduce bine gradinita.
lbelciug spune:
Irinusha, merci, si eu am multe flori in ghivecele din casa.
Kid, multumesc frumos!
Alma, si la noi la gradi e cam tot asa. De fapt cam asa e la toate gradinitele de stat. Nu-mi e clar ce nu ti-a placut, nr mare de copiii in grupa? Si la noi tot 25 sunt, dar nu vin toti o data. Ingrijitoare trebuie sa existe, poate nu e dedicata unei grupe.
Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)
My Family
Al_Ma spune:
Nu mi-a placut atitudinea directoarei, foarte ofensiva in sensul ca nu am ce sa caut la gradinita asta (fiindca e in sect 1 si noi avem dom in sect 6, criteriu care se pare ca e prioritar fata de sediul profesional). Trecand peste asta, am fost dezamagita ca nu mai au curtea aia mare cu verdeata si nu vad unde o sa se joace, ca pe cimentul ala pot sa-si sparga capul, Doamne fereste! In conditiile astea, prefer sa o dau la o particulara care sa aiba curte cat de cat cu verdeata si sa fie mai putini copii in grupa. Legat de venitul copiilor, mi-a spus ca depinde de serie. Are o serie in care au fost 40 de copii in grupa si nu prea s-au imbolnavit, asa ca erau constant prezenti cate 37 in medie. Nu stiu, o sa ma mai gandesc diseara daca depunem si aici dosarul asa, ca sa fie, sau ne reorientam.
lbelciug spune:
Alma, inclin sa cred ca cele din sect 1 sunt mai de fitze. Probabil tocmai pt ca are atatea solicitari atitudinea directoarei nu a fost normala. Curtea de beton este intr-adevar un minus, stiu si gradinita cu lipsa totala a ei, ceea ce determina parintii sa-si scoat afara copiii zilnic vrand/nevrand. Mai cauta, poate gasesti ceva mai convenabil. Succes!
Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)
My Family
alynta27 spune:
Salutare!
Andrada emotionanta povestea nasterii! Superba raza de soare! Am admirat si pozele de la aniversare! Ce burtica faina ai avut!
Liviana la multi ani!(scuze pentru intarzaiere) Ce gradina frumoasa! E facuta cu multa dragoste, se vede! Iar tu arati tare bine!
Betty ce faina iesirea voastra! Ce verdeata era! Fetele sunt foarte dragute! Imi place cum dorm impreuna!
Baietii mei sunt la final de tratament!
Alina-Mirela cu DAVID (27.06.2007) si MATEI (15.05.2009)
POZE
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra
coco83 spune:
Buna seara mamicutelor! eu sunt noua p'aci...
am doua fetite: Ioana Gratiela nascuta pe 07 mai 2007 si
Daria Tabita nascuta pe 02 aprilie 2009, ; daca doriti si nu e cu suparare poate ma primiti si pe mine aici din cand in cand...
Multumesc!
Va doresc tot ce e bun si frumos in viata si mai ales multa sanatate!
coco83 spune:
am uitat sa ma prezint nicoleta delia nascuta pe 06 iunie 1983, si acum locuiesc in Strejnicu Prahova...
mica0307 spune:
Am fost azi cu Maya cu ortoped si se pare ca e o entorsa. Desi azi a mers destul de bine mi-a recomandat sa nu o duc maine si vineri la gradi si sa o tin acasa pt a nu alerga, merge pe bicicleta etc adica pentru a nu forta piciorul.