**Capsunele-n scutecele (119)** Bun Venit Dominic

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ckristina spune:

carmen-so, bianca sta la masa... uneori mai face nazuri ca nu papa dar sta pe scaun; vreau sa ti spun din copilaria mea ca pt parintii mei era important ca "masa sa fie masa" iar eu si acum ma intreb " ce avea domne daca stateam si eu cu un picior sub mine?sau daca intre 2 feluri mai aruncam un ochi pe balcon sa vad ce fac copii? nu s traume dar mi amintesc ca mustrarile tatalui imi taiau pofta de mancare....

www.dropshots.com/ckristina" target="_blank">CRISTINA si BIANCA(05.06.2007)
www.helpsonia.com/" target="_blank">de la o inima mare la inimioara Soniei!
www.inimacopiilor.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vas spune:

ceau.
LA MULTI ANI LIVIANA!!!!!!!!!!!!!!!
LA MULTI ANI PUIUTILOR CARE AU IMPLINIT 3 ANI!!!!!!!!!

FELICITARI ANDRADA!!!!!!!!! AM ASTEPTAT SA VAD POZELE SI CHIAR DACA NU STIAM CA E BEBELE TAU IMI DADEAM SEAMA DIN PRIMA PRIVIRE: E ASEZAT PE BURTICA

Eu sunt tare ocupata cu munca, daca la sfarsitul saptamanii plec in concediu si vreau sa las totul pus la punct.

Va pup si am sa ma gandesc la voi!!!!!

Andreea , mamica Elizei
poze
13.05.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

Vas, multumesc! Spor la servici sa-ti termini treburile! Unde plecati in concediu?

Pentru cine doreste sa ne vada, am pus poze in 2 albume:
http://picasaweb.google.com/liviana75/GradinaMai2010#
http://picasaweb.google.com/liviana75/Primavara2010#

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)
My Family

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bettyR spune:

Liviana, ce gradina frumoasa! E tare bine la voi la casa cu atata camp in jur. Mi-a placut papadia.

Am pus si eu poze AICI.

Vas, concediu placut!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Al_Ma spune:

Foarte misto gradina! O sa fie o fericire cand o sa fiti inconjurati numai de verde si o sa mancati din productia proprie. Poza asta http://picasaweb.google.com/liviana75/Primavara2010#5467297350210501970 mi se pare de mare angajament, cum ar zice un coleg al meu .
Asta imi place tare mult http://picasaweb.google.com/liviana75/Primavara2010#5467297395546718754 !!!!

Alina si Mara (27 iunie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doxinu spune:

vAs concediu placut!Unde va duceti?Cu puiut sau fara?
Io asa as pleca doar cu sotul............dar chiar nu am unde sa-l las pe STEFAN

Liviana super familie,super casa.Mereu le admir.
Asa imi plac baietii tai imbracati de curete....sunt asa de haiosi

EDIT:betty fetele tale sunt superbe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vas spune:

Multumesc frumos fetelor. Am mai zis ca am impartit concediu in doua, o saptamana in Italia , o saptamana la socrii.

L-am anuntat pe sot ca in concediu vom presta serios pentru bebe 2

Frumoase poze Liviana.......imi faci pofta de casa, de mancare, de doi copii, de gradini,.....de tot.

Betty, nu contenesc sa ma mir de fetitele tale frumoase.

Doxinu, si eu uneori simt nevoia de noi doi dar imi place parca si cu ea. Nu m pot dezlipi si o luam dupa noi oriunde.

Andreea , mamica Elizei
poze
13.05.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

Multumim de aprecieri.

Hehe, Al_Ma, baietii aratau asa costumati caci la curtea de la Braila batea vantul si nu aveau haine suficiente pe ei. Maica-mea a scos niste haine de lucru pe care le avea acolo si i-a imbracat.
In rest si acasa la noi stau in haine casual din cauza de murdarit aproape instantaneu. Alte aspecte sunt importante acum, de ex ieri am smuls cu baietii ceva buruieni din gradina si am profitat de asta ca sa discut cu ei despre sistemul de aparare al lor. I-am explicat lui Matei de ce radacinile sunt asa de lungi, care e diferenta intre plantele bune si cele care doar invadeaza gradina etc. A facut imediat legatura cu aricii si acele lor, ca fiecare are un sist de aparare propriu etc. Deci progresam la lectia despre natura. Avem in derulare acum realizarea unei gropi de nisip in care se vor juca la vara.
Mi-am pus floare in par pt ca asa am simtit si pt ca mi-au lipsit macii de pe camp, anul asta fiind o primavara tarzie.

BettyR, minunate bombonele tale cu ochi verzi, ai motive de mandrie! Unde ati petrecut de 1 mai?
Vas, CO placut, si mie mi-ai facut pofta de calatorii, tot visez la Barcelona!

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)
My Family

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bettyR spune:

Doxinu, Vas, Liviana multumesc!

Fetelor, am fete mari de acum, eu credeam ca Alexandra doarme si m-am trezit cu ea in spatele meu, in picioare evident. A coborat singura din pat! Tot ii ziceam Andreei sa nu o mai imite ca eu credeam ca ea face asa, dar era chiar Alexandra.

Liviana, la Bistrita, acolo e 'dealul' nostru unde vrem sa ne facem o cabana.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mica0307 spune:

La Multi Ani sarbatoritilor de astazi!!!

didi cu bicicleta prin ro parca e mai bine decat in anii trecuti, mai multe piste, soferii mai politicosi, dar mai avem mult pana ajungem la nivelul de civilizatie al ue. Eu merg cu bicicleta pe trotuar acolo unde e suficient de lat ca imi este cam teama pe strada la cum se circula in buc.

carmen Maya sta tot timpul la masa cu noi, eu am tinut la asta, sa manance toata lumea la masa la bucatarie si sa ne ridicam cand terminam. La inceputul mesei nu ne lasa la incepem pana nu spune ea "pofta buna, multumim si la masa nu vorbim" si la sfarsitul mesei "sarut mana pt masa....". Asta e meritul gradi de a nu se ridica de la masa pana nu termina....inainte manca acasa un singur fel la masa de pranz, de cand merge la gradi mananca 2 feluri.

liv si betty frumoase pozele.

Mergi la inceput