FIV la Sibiu (12)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns michelle99 spune:

Bravo johanas, ma bucur mult, chiar ma gandeam ce ai facut! A fost ok, te-ai simtit rau?
Eu sunt cam deprimata, desi stiu ca nu e bine, luni ar trebui sa fac beta, am dureri usoare ca inainte de CM si cam atat.
Iti tin pumnii , sigur ai sa reusesti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda15 spune:

Buna seara, fetele

Ce faceti? Multa bafta fetelor care au inceput demersurile pentru FIV, tinem pumnii sa fie bine si sa vina bebeii mult doriti.
Michelle, nu te ingrijora de durerile gen ciclu ca sunt firesti si in cazul in care esti insarcinata

Eu sunt in culmea paranoiei: mi se pare ca ma simt prea bine, nu prea prezint simptome de gravida, ma dor doar sanii si sunt umflati, nu sunt constipat, nu urinez des, nu ma doare nimic, nu mi-e greata si doar miercurea viitoare am iar echo si eu deja am cosmaruri cu sarcini oprite in evolutie. Chestia e ca mai multe simptome am avut cu sarcina oprita in evolutie decat acum.
Danaisa, Yarrina, voi ce simptome ati avut pe la 6 saptamani?Stiu ca fiecare se manifesta diferit si chiar fiecare sarcina e diferita, dar macar asa orientativ...

O seara buna tuturor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda15 spune:

Citat:
citat din mesajul lui johanas

Ceao fetele,am scapat si de punctie rezultatul,,36'' de ovocite ,maine aflam cate sau fertilizat .

Johanas, 36 de ovocite?!!Mama, cat pentru 3 FIV-uri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danaisa20 spune:

Citat:
citat din mesajul lui michelle99

Bravo johanas, ma bucur mult, chiar ma gandeam ce ai facut! A fost ok, te-ai simtit rau?
Eu sunt cam deprimata, desi stiu ca nu e bine, luni ar trebui sa fac beta, am dureri usoare ca inainte de CM si cam atat.

Michelle, eu nu am avut deloc sani durerosi sau umflati pana in sapt a opta, nu am avut nici un fel de sangerare sau alte pete. nu am avut nici un semn, in afara de o usoara greata in prima sapt dupa ET, care m-a lasat in sapt viitoare si a revenit in sapt 6 de sarcina.Dar eu nici nu am mai cautat semn, pt ca aveam prea multe esecuri la activ.Doar acele dureri de CM...
Asa ca ,te rog mai ai doar putin pana la beta. Poti incerca sambata un test de urina, eu nu am mai facut!

danaisa20 fericita 15+
cu

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui michelle99

Michelle, eu nu am avut deloc sani durerosi sau umflati pana in sapt a opta, nu am avut nici un fel de sangerare sau alte pete. nu am avut nici un semn, in afara de o usoara greata in prima sapt dupa ET, care m-a lasat in sapt viitoare si a revenit in sapt 6 de sarcina.Dar eu nici nu am mai cautat semn, pt ca aveam prea multe esecuri la activ.Doar acele dureri de CM...
Asa ca ,te rog mai ai doar putin pana la beta. Poti incerca sambata un test de urina, eu nu am mai facut!

danaisa20 fericita 15+
cu

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui anda15

Buna seara, fetele

Ce faceti? Multa bafta fetelor care au inceput demersurile pentru FIV, tinem pumnii sa fie bine si sa vina bebeii mult doriti.
Michelle, nu te ingrijora de durerile gen ciclu ca sunt firesti si in cazul in care esti insarcinata

Eu sunt in culmea paranoiei: mi se pare ca ma simt prea bine, nu prea prezint simptome de gravida, ma dor doar sanii si sunt umflati, nu sunt constipat, nu urinez des, nu ma doare nimic, nu mi-e greata si doar miercurea viitoare am iar echo si eu deja am cosmaruri cu sarcini oprite in evolutie. Chestia e ca mai multe simptome am avut cu sarcina oprita in evolutie decat acum.
Danaisa, Yarrina, voi ce simptome ati avut pe la 6 saptamani?Stiu ca fiecare se manifesta diferit si chiar fiecare sarcina e diferita, dar macar asa orientativ...

O seara buna tuturor

Dragutza,ai rabdare! Toate vin incet incet! Eu pb cu constipatia am avut-o din sapt 8, iar de urinat des am inceput din sapt 10. Nici sani durerosi nu aveam pana in saptamana 8. doar greata usoara la minestarile mai accentuate au inceput in sapt 8. osa fie bine!

Bravo Johanas! Asta d recolta

danaisa20 fericita 15+
cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bonsai spune:

m-am intors de la histerosalpingografie....

sunt obosita,vestile nu sunt bune,va mai povestesc maine despre procedura,ca azi sunt deprimata si nu ma pot aduna....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monaramona spune:

oooooooaaaaa 36? ai vreun ovar micropolichistic?super sa o ti tot asa si vom mai avea o graviduta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alecori spune:

Johanas bravo pt outze! Te-au sunat sa-ti zica cati embrioni ai?
Fetelor am incercat sa deschid Capitol nou dar nu reusesc:(( nu ne ajuta cineva?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alecori spune:

Johanas bravo pt outze! Te-au sunat sa-ti zica cati embrioni ai?
Fetelor am incercat sa deschid Capitol nou dar nu reusesc:(( nu ne ajuta cineva?

Mergi la inceput