Strumfi de iulie-august 2007 (182)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Vivela spune:

mychy, lachi...sunteti de coma!!! n-am mai ras de mult asa cu pofta. culmea, tocmai la un asa subiect...io cred ca n-am nimerit inca la nunta potrivita sau cu persoanele potrivite .

_

Mami de pui nazdravani, David (2/9/07) + 33+ Damian
Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

nunta mea a fost un circ, cu toate obiceiurile de rigoare,din bucovina si din sud , dar cu toate astea a fost cea mai super cool petrecere la care am participat.nu doar k am avut dar, da' a fost si cu strigare.....am avut lautari, care mi'au cantat cat m'a gatit nasha, am dansat in curte, am carat apa proaspata cu galeata impreuna cu donshoru de onoare, am avut bradut impodobit , adus de baieti din padure in ziua nuntii, maestrul de ceremonii i'a 'jucat' nasului gaina, care de fapt consta in doua pulpe prajite dar asamblate corespunzator, m'au furat, am fost in discoteca, mi,a scos barbatu jarteaua cu dintii, am dansat pe masa,le'am scris pe talpa pantofului pe toate amicele nemaritate, l'am tinut pe'al meu tot timpu de mana in biserica k sa nu treaca soacra printre noi, k cica e senm naspa si dimineata imi aduc aminte cum numaram banii in holul hotelului, morti de oboseala, k sa platim consumatia.....v'am oripilat, nu?

opriti planeta....vreau sa cobor!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musso17 spune:

mychy,pe mine nu m-ai oripilat,afara de galeata,bradut si flori in piept le-am avut si eu pe toate...na,era in 2002..dar toate au iesit fain si ne-am distrat, iar eu ca de asa se cade unei mirease pe la 2 noaptea inhalam aerul din baloanele cu heliu si va dati seama ce a iesit,dezmat...aaa si pentru timpurile alea am avut din partea sotului o surpriza din tort au iesit porumbei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

muso, cand ai zis de iesit din tort, am zis k ca ti'a adus un striper.....hehehe. Buni si porumbeii aia

opriti planeta....vreau sa cobor!!!!

Mergi la inceput

nop,nu face sotu asa ceva..nu ca mi-ar displace..dar cred ca moare doar la gand.

al meu fiu are un puseu de febra,nu mare dar exista si nimic altceva..vedem.
seara buna!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ddanagh spune:

Michi si ai rezistat ?
Sincer, noi cu exceptia parintilor nu am avut decat persoane sub 40 ani la nunta, doar prieteni din copilarie, din scoala, de la servici, nu rude, nu obligatii. A iesit un adevarat chef, sincer a fost nunta la care m-am simtit cel mai bine.
De furat m-a furat gasca mea din facultate intr-o dacia 1300, in fata eu cu soferul si in spate s-au bagat 6 insi, va jur, claie peste gramada. Ne-am dus la o terasa unde am fumat ca sparta ca a fost ambitia mea sa nu fumez cu mama la nunta.
Tin minte ca ne-am distrat copios si la aruncarea buchetului ca o gagica a plonjat de-a dreptul dupa el. De atunci a si ramas cu porecla Lobont.
Cat despre soacra v-am mai zis eu mai demult (mai rarut scriu ca nu se stie) - a mea e atipica, genul care incepe o ciorba azi si o termina maine. Asadar a intarziat la oficialitati... Nu va zic ca la botez la Daria a ajuns la biserica exact dupa ce-i felicita parintele pe nasi, adica la final (cica avea nu stiu ce cuta fusta si nu putea pleca asa fara sa o calce). No coment.
Ah, ca am devenit nostalgica acum, doar ce va spusei ca tocmai ce am facut pe 23 de Sf Gh 5 ani de la cununia civila.

REvenind acum in timpurile noastre sa va zic si voua ca Dariuca noastra o tine din prostioara in prostioara, non stop. Parca e din ce in ce mai rau. Asa pe scurt numai in seara asta, de vreo ora in coa: a tras de cutia cu masline de pe masa si a varsat toata zeama aia neagra pe covor, apoi si-a murdarit pijamaua abia spalata cu carioci, a bagat mana in wc sa aseze mai bine hartia igienica aruncata acolo si lista e lungaaa rau pe parcursul unei zile.
Ca sa nu mai zic ca m-am enervat la culme ca astazi in Real ca vrea si ea penar ca a lui varu-su. Isi pune unul in cos, ma uit de unde l-a luat 18 ron, zic e urat dar lasa-l pe asta ca e mai ieftin. Acasa cand ne uitam pe bon 40 ron. Un penar plin cu niste culori si niste carioci chinezesti.

Dana mamica gingasei Daria (20.07 2007) si 17 + cu un mare dolofan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ddanagh spune:

Musso sa-i treaca febra si sa nu aibe nimic.

Off topic: mi-e asa drag la mine in casa acum. Am un buchet maree, mare de margaritari care miros bestial. Mi se pare ca miros cel mai frumos, pacat ca tin asa putin.

Dana mamica gingasei Daria (20.07 2007) si 17 + cu un mare dolofan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina26 spune:

Am trecut si eu pe la voi sa vad ce mai faceti.
Vad ca va petreceti
Noi suntem bine, am vazut "Waking with Dinosaurs". Ingrid a fost tare impresionata. Daca ajunge in Romania sa mergeti, este un spectacol tare reusit. Am pus un filmulet mic sa vedeti si voi (inregistrarea este nu foarte buna) la pozele lui Ingrid de pe webshots.
Alina.a pupici Elisei si sper sa se simta mai bine.
Ma duc sa mai citesc din urma.

Mergi la inceput

neatza
dana,saru'mana..frumos ati petrecut si voi...io recunosc ca lanunta au fost si persoane neinvitate de noi mirii care erau mai scortosi dar n-am dat importanta si ne-am distrat.

fii-miu a mai facut putina febra pe la 2 noaptea,l-am dezgolit si i-am dat nurofen apoi gata,acu nu are si sper sa nu mai faca..ce a fost habar nu am,dar daca se repeta o sun pe dr ca sa fie din pripa si sa nu ajungem la antibiotic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefania_97 spune:

Neata

la toata lumea ca azi fac 27 de saptamani

Stefania mamica www.tickerclub.com/cache/bc78ee8833.png[/img]" target="_blank">Buburuzei Catarina si26+
www.flickr.com/photos/balexandre/" target="_blank">Poze Catarina
O romanca in Danemarca

Mergi la inceput