Pufuleti de ianuarie - februarie 2010 (43)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Nik0le spune:

onitza, ma bucur ca ati petrecut frumos in weekend!

myky, sanatate multa, sa-i priasca lui Andrei salina!

Nico de Isabela (2007) si Irina (01.02.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onitza spune:

CRIS, cum ai reusit sa slabesti la brate sus??????????????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oani_2002 spune:

Buna fetelor,
In primul rand
Amaris-Stefania
Tudor Ioan
Maria alexandra

si felicitari micutilor crestini Ema si Sebi!! Si delicitari si mariucaisara pt cununie! Sa fie intr-un ceas bun!
EU azi sunt singuar cu amandoi, ca Anducu e cu febra si nu a mers la gradi. Asa ca ma impart intre 2 camere, inde am incercat sa-i separ cat de cat. Am recuperat tot, n-am retinut nimic.

NIK0LE - felicitari pt data botezului. Sper sa-ti gasesti ceva ce sa-ti placa
CRISTIES - cum e sanul astazi? Te mai doare? S-a rosit? Ai asa mare dreptate cu masurile de prevenire...si eu aveam paturica sub el in carucior, nu stiu prea bine de ce. Am scos-o acum! Si o sa-l prind in centuri! . Nici sanii mei nu se intaresc si nu de acum, ci aproape de la inceput. Dorm super bine pe burta (cat am asteptata si eu momentul asta, RUXITA) si nu stiu niciodata din care i-am dat ultima data sa suga. Dar creste bine...
XELA - Doamne cat sunteti de frumosi! Pareti o familie super fericita si calma! Tot asa sa fiti si de acum inainte!
CRIS_DOGAREL - din ultimele poze pari sora mai mare a Anei, nu mama!
CATALUTZA - imi aruncasem si eu privirea pe cartea dr Culcer ieri, exact pe partea cu laptele prea mult si m-am gandit la tine. Bine ca ai gasit o pozitie mai adecvata de supt, chiar daca ciudata
ALICREDO - ce frumos povestesti tu acolo...ce ai zis cand ai vazut catelul?
HAIRCUT - probabil ca ai luat decizia cea mai buna! Constinua sa ii dai cat de multi poti si LM si o sa fie bine, o sa vezi

DECENUELA- mersi de cafeluta. Am inceput si eu sa adaug cate una, pe langa capucino pe care il beam zilnic. Ce bine ca sta jiji mic cu tati. Chiar poti sa-ti iei cate 2 ore pt tine in week-end
MAMAIDEPUPITI - ce mai face Alex? Trebuie sa-ti mai spun 2 pluraluri ŕ la André: nu-i plac "ciupercele" si vrea sa vada la televizor "broaschele Ninja" Radu stie germana? Voi vorbiti romaneste in casa?
DANASOR - cat de scumpa e Anastasia! O frumoasa!
LOREX - minunata poza! Doua scumpici, mami si printesa lui mami! Parca si neuronii mei incep sa-si revina, ca scriu din amintiri si am scris destul
ALEXUZZZA - felicitari pt cele 3 lunitze ale lui Yannis si pt intorcere

Mami de Lucas (06.02.2010) + André (30.01.2006)

Mergi la inceput

am retinut totusi mai mult decat m-am asteptat. Sa-mi traiasca renasterea neuronilor, ca la duc lipsa! :)

Mergi la inceput

Intreba cineva cu ceva timp in urma de aylin...
E bine si ea si capritele. Nu mai are timp sa intre, dar transmite pupici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onitza spune:

OANI, sanatate lui Anducu!!!!!! Oaf, sa treaca repede raceala!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ayanna_xem spune:

Deci:

Salut fetele!

Si multumim pentru cafea DECENUELA...esti o draguta...eu nu stiu cum iti mai faci timp si pentru cafeluta de dimineata cand esti obosita din motiv de jiji...
pentru tine si pentru ca esti o fire puternica si hotarata...tre' sa te ocupi si de bb si tre' sa te descurci si cu licentza, cred ca e greu...eu mi-am dat dizertatia la master insarcinata fiind si mi s-a parut extrem de greu, daca l-as fi avut si pe bb in grija nu stiu cum m-as fi descurcat...si cu sesiunea si cu lucrarea...crek amanam. Tot respectul pentru tine ca esti ambitioasa si le faci pe toate...

HAIRCUT (HARNICUTZ...ce simpatic suna!)...cred ca iubirea si grija ta pt Maia pui mic conteaza mai mult decat faptul ca ii dai LP...important e sa fie sanatoasa si sa se simta iubita, ca de crescut creste si cu LP...Relaxeaza-te si nu-ti mai fa griji in privinta asta, esti o mamica extraordinara oricum si bb-ita o sa fie mandra de tine...

DANASOR...e o dulceata Anastasia.... Mie mi se pare ca seamana tare bine cu fii-mea...la fel de pletoase, bolfoase si ochioase...

RUXITA...nici la mine nu prea mananca bb-lina ziua...suge maxim 5' si adoarme cu tzitzi-n gura pe post de suzeta...dar daca iau bine in greutate nu cred ca trebuie sa ne facem griji. Si noi facem 'zarbalute' dar nu cred ca e inca din motiv de dintisori...ei sunt in stadiul oral acum si toata atentia lor e concentrata pe zona asta...experimenteaza senzatii, de asta au si tendinta sa duca tot la gurita...nu patesti asa?

...si ca amuzament...fii-mea are o jucarica de plastic - un pui de caprioara, noi ii zicem Bambi- si ma amuz teribil cu barbat-meu ca o baga in gurita si o linge numai 'sub coada'...am incercat sa-i schimbam pozitia, dar nu...ii este ei mai comod s-o tina intr-o anumita pozitie si numai sub coada o linge, e comedie......crek am sa-i fac o poza...

LARISEL...saru'mana de reteta...ador clatitele cu branza la cuptor...dar nush daca imi da voie nenea Montignac sa incerc o portie...

Apropos, mesajul pe care l-am pierdut cu asta incepusem...sa ma laud ca m-am apucat de cura Montignac. Mai ales acum cand aud ca la CRISTIES a dat deja rezultateeee...bravo CRISTIES!!!
Io am de 'zburat' vreo 1o kile ca sa ajung la 50...targetul ar fi de 48, dar ma multumesc si cu 50 (la varsta mea!!!k na, nu mai am douaj'de ani...)
A...si ma mai laud...m-am apucat si de miscare...io fac Pilates (ca-s mai lenesa), iar in trecut chiar am avut rezultate faine cu 'Pilates 20 minute'.

Trimit asta si mai scriu...ca daca pierd si mesajul asta ma las de forumit...

mami de strumfita scumpa Daria-Ioana

my pictures

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns decenuela spune:

io...in semn de respect pt AMR -UL meu ce trebuie update...am fc clatite vcu branza si smantana la cuptor....ratusca e de vina..am zis!

oani....eu nu pot dormi pe burta k ma doare sp[atele...si numai pe burta dormeam offf

fetili stiti pe cineva care face masaj la domiciliu...si evident sa fie rezonabil pretzul?...nu mai pot de spate

Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...

Povestea unui...petrecaret

poze

AMR....,7.5, LA NAIBA, nu-i de bine.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristies spune:

Am uitat sa spun ca m-am distrat maxim cu catelul lui Alicredo si acum si cu pluralurile lui Andre .

Despre dieta nu pot decat ca s-o tii trebuie sa ai timp. Trebuie sa gatesti, sa incalzesti... e complicat fata de a umple o farfurie cu biscuiti si o cana cu lapte (cu bebe in brate). Sunt foarte curioasa daca se mai intampla ceva si saptamana asta...

Decenuela, nu cred ca are legatura cu dieta... prima data mi s-a intamplat la botez, cand plecam de acasa si nu mi se angorjau sanii, apoi a dormit doua nopti cate 8 ore si la fel...

Catalutza, merci mult.

_
Cristina, de gargaritz Alexis.

Povestea zilei de 6.01.2010

Cresc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_fota spune:

Nikole mersi de sfat ideea e ca ii dau si debridat si pe asta scrie ca e si pt diaree si pt constipatie de aia ma tot intrebam ce si cum .fetele stiu ca la un mom dat vb de asta dar nu am fost atenta, voi unde ati facut asigurari la bebei?daca ati acut,ING e bun?Va

de Maria Alexandra 26.03.2010

Doamne ajuta-ne sa crestem mari si sa fim bine

poze
Sa ne descretim fruntile
poze Maria Alexandra

Mergi la inceput