*LMA,Ana si Matei!*Puiuti de Randunici 2008!(403)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Da, ma, Mimo, dar cine va avea apoi un barbat ca un brad! Se stie ca baietii, unii, sunt mai dupa fustele mamii o vreme (ce conteaza varsta mamei, cand e el mic!), apoi se insoara ;). Si scapi :D. Hai, ca e de fapt o "dulce povara". Uneori eu simt ca ma cocoseaza... nu mai vine Mari pe la tine?

----------------------------------------------------------------------------------
Rasul e ca stergatorul de parbriz: nu opreste ploaia, dar iti permite sa iti vezi de drum.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Pai e o dulce povara, nu zic...si sigur ca vine Mari ca altfel cum as sta acum sa scriu linistita si sa si gatesc in acelasi timp? El e afara, tunde iarba Dar altfel, sta numai lipit de mine si vrea la calculator "iiii" sau "uuuu" (niste youtuburi cu desene ovcors ) sau DIDI care inseamna CD Si mai nou a invatat ca "au au au" aduce repede pe cineva in zona si odata la 2 min aud :au au au si aoleoooo , apoi fug de-mi sfaraie calcaiele oriunde as fi si el nu mai poate de ras sau imi arata sa-l pup undeva (unde are el chef sa fie pupat ca sa-i treaca ) Dar si eu mai nou m-am smecherit si am constatat ca e santajabil Deci il conditionez de numa' :daca nu papi nu iesim afara, daca nu esti cuminte duc jucaria inapoi la magazin, etc...si tine
Iaca-sa ne distram noi toata ziulica

Simona,mamica de Teo (16 ani) siDuuDuu (DOO ANI )

Acum "doo" ani fericirea a batut a "dooa" oara la usa mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza037 spune:

hello, ce fac fetele????

am citit si eu din urma, am vazut si montajul lui Cami...superb, divind, angelic!!!!si pe mine m-au incercat lacrimile, cat de frumos a fost , am inteles din filmulet ca este prima impartasanie, poate ne povestesti si noua mai detaliat....

Luny, ai pus reteta de inghe pe bucataras??? eu cochetez,cu ideea de vreo doua saptamani, sa-mi iau aparat de facut inghetata sa nu mai cumpar chimicalele lor o sa dau un search sa vad pareri despre aparat....si tot pe lista asta este si iaurtiera....
iar taitiei cu faina integrala, cum i-a facut iubul tau"??pur si simplu a inlocuit faina alba si atat, sau a amestecat din amndoua...sambata cand am facut supa de vita cu taitei sa stii ca mi-a trecut prin cap sa pun faina neagra(parca am) dar ma gandeam ca sunt inestetici, ca la gsut sigur sunt buni...hai sa dai detalii, da???ca daca painea la aparat iese buna nu ar avea de ce sa nu fie si taiteii...
sa stii ca l-am vazut pe Mufarinul cu fasolea/pietricelele....ce haios era........poate va treziti intr-o zi o mana de pietricele in farfuria cu ciorba....

Simo, imi permit sa vin si eu timid cu o sugestie....o parere a unui homeopat nu ai vrea sa ceri??? sper sa nu te superi pe mine....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza037 spune:

Mimo, ca tot adusesi vorba de "aolit"...si Antonia a invatat sa zice de vreo doua saptamani, si daca pui mana pe ea , cand nu-i convine, sau daca vrea sa se distreze pe seama noastra , imediat zice:auuuu.....mai nou, si cand ii desfac capsele de la body si se aude zgomotul ala, zice "auu", deci nu o doare nimic iti dai seama
..lesini de ras daca o vezi ce teatru are in ea....

aaaaa si in week ned a facut omleta cu mine, ea a spart ouale in castron a rupt/taiat cu cutitul de plastic mararul si ceapa verde, iar dimineata m-a ajutat sa-i fac tort lui tati(mor de ciuda ca nu stiu de ce nu pot sa pun filmulet de pe tel meu, ea spargea ouale, eu le separam, a pus faina, uleiul, a amestecat, bine, cu ajutorul meu desigur...si era asa incantata....de acum nu cred ca mai pot sa fac ceva singura, ca vine si-si aseaza scaunul langa blatul de la bucatarie si gata...la treaba),
am facut tort ca azi este ziua lui tati si dam o felie de tort si de baut:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Bitza, sa-ti traiasca sotul si sa mancati o felie de tort si pentru mine !

----------------------------------------------------------------------------------
Rasul e ca stergatorul de parbriz: nu opreste ploaia, dar iti permite sa iti vezi de drum.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tonic spune:

LA MULTI ANI DL BITZU! Irina, sa-ti traiasca sotul, sa fiti sanatosi si fericiti!
Cu dulciurile nu prea ma impac, dar aperitivele de la ziua Antoniei si acum le am in gand !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

La Multi Ani tati de Antonia! Viata lunga si sanatate!

Mami si Sanziana

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VALENTINA C spune:

Kya, o geanta misto de unde iau si eu????

Valentina cu Matei ( 10.04.2008) si Luca ( 5.02.2010);

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tonic spune:

Nicoleta nu mai plange, cine va fi cea mai frumoasa la vara la plaja?

Mimo ma bucur ca ti-am fost de folos cu Realul. Noi suntem multumiti cum e aprovizionat, mai ales ca noi mergem dimineata in timpul saptamanii, de fapt al meu, ca eu nu particip decat telefonic la cumparaturi. Vazusem si eu ca nu sunt prea multe baxuri de chiloti, de-asta imi parea rau ca nu aveam tel. tau, dar mi-am dat seama de asta in magazin, eu eram convinsa ca mi l-ai dat candva.
Vladutul inchilotat si dotat cu masina de tuns iarba. Am vrut sa-i iau si eu lui Luki, dar nu mai am loc in casa. Ma bucur ca acum de cand a inceput sa foloseasca tricicleta o tinem in portbagaj si am mai facut putin loc.
Semintele de in sunt un bun remediu impotriva constipatiei din cate stiu eu, dar sigur mai au si alte calitati, cuscra Sovi poate stie mai multe.
Fug la treaba ca am lenevit destul.

gashca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VALENTINA C spune:

Doamne, imi vine sa-l strang de gat pe vecinul de4 deasupra!!!Da cu bormasina acum, cand doarme Matei!!!!!
Si am fost la el la usa, dar n-a iesit, nesimtitul...Si vad ca face in continuare...
Stiti unde trebuie sa sun pt tulburarea linistii? La 112 e ok?

Valentina cu Matei ( 10.04.2008) si Luca ( 5.02.2010);

Mergi la inceput