*LMA,Ana si Matei!*Puiuti de Randunici 2008!(403)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Cami, ce frumos! Si ce emotionata era toata lumea din poze, mai ales printesa!

----------------------------------------------------------------------------------
Rasul e ca stergatorul de parbriz: nu opreste ploaia, dar iti permite sa iti vezi de drum.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tonic spune:

Buna dimineata!

LA MULTI ANI CU MULTA SANATATE DIANA, ANA SI MATEI! SOARE SI BUCURII IN FIECARE ZI PT VOI SI PARINTII VOSTRI!

Kitzy, sa-ti traiasca fetita si sa te bucuri de ea! Cu pauza de forum te inteleg, eu de acasa abia daca arunc un ochi in w-end cand culc baiatul, in schimb la serviciu mai am momente libere si intru pt ca mi-e dor de stol. Mie in primele saptamani (ca eu ma adaptez mai greu ) mi-a lipsit f mult timpul petrecut cu copiii, care pe mine ma incarca de energie si ma ajuta sa mai uit de altele si iesirile in aer liber, cate 4/5 ore zilnic care imi faceau tare bine. Acum incerc sa recuperez in w-end si seara, nu e acelasi lucru, dar viata merge inainte. Si oricum am o poza cu ei pe desktop si cand simt nevoia ii privesc si ma alimentez cu energie pozitiva. Te pup si iti doresc o readaptare cat mai usoara.

Nicoleta multa sanatate lui FAt-frumos cu stea in frunte (sper ca i-a mai trecut) si multa rabdare cu Stefan. Crezi ca s-ar putea sa fie ceva astenie de primavara? si spor la dieta.

Luny l-am vazut pe Matei si cel mai mult mi-a placut cum statea el calare pe aparatul de abdomene, tare scump era!

Cristina condoleante, imi pare tare rau pt pierderea suferita. Multa sanatate si tie si copiilor. Cred ca atunci cand se joaca frumos impreuna si te uiti la ei ti se umple sufletul de FERICIRE in cel mai deplin sens al cuvantului.

Ramo, Maria, suntem aici pt toata lumea, cand cu vesti bune, cand mai triste, asa e viata, intre prieteni asa e, ca nu putem sa stam numai cu zambetul pe buze mereu, toti avem si probleme.

Simo multa sanatate lui Siluan, sa aflati ce are. Sa stii ca atunci cand am nascut eu era o fetita cu bilirubina 29, a stat doua saptamani in spital pe tratament pana i-a scazut. Si ai mei au avut 26/27, dar am avut noroc ca au reactionat repede la tratament. Insa la noi, si la fetita de care-ti spun cauza era incompatibilitatea sanguina. Va urez mult noroc sa aflati cauza, ca atunci va linistiti si voi si stiti incotro sa o luati. Merg si eu pe instinctul lui Naty, si sper ca vor fi toate bune. Bafta multa maine la ecograf, sa veniti cu vesti bune si sa se rezolve repede!
Micul e absolut superb in pozele de la spital.

Sa-l laud si eu pe Luki putin si apoi sa ma intorc la treaba: de trei zile se plimba cu tricicleta prin cartier, pedaleaza f bine, tine directia, face intoarceri, stie sa se fereasca, ce mai un adevarat profesionist!
Si ieri seara din senin m-a intrebat de Iulia, de Andreea si de Sofi . Prima data a intrebat de Iulia si eu nu mi-am dat seama de cine vb si intreb: care Iulia, mami? "A Naty" Nu va puteti da seama ce fata am facut, si ce m-am distrat ca nu a intrebat decat de fete .
Naty ai auzit? Daca noi nu avem timp picii tot se gandesc unii la altii, asa ca la ei e speranta!

Va si va doresc o zi foarte buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluca2107 spune:

Cami, eu am plans numai vazand filmul, imi imaginez ce emotionant trebuie sa fi fost!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

Niki,agenda mea mai adauga urmatoarele:
Febra-supoz Paracetamol de 250 mg; supoz Diclogesic
Tuse:Plantusin (plafar); Prospan; coughend (plafar)
Nas infundat:ser fiziologic;vibrocil;pivalone (mucutzi aposi);pulmex-unguent
Oscillococcinum;vitamina C;influcid-raceala/infludo?
Gat:tantum verde/homeogene
Muscaturi tantari:fenistil
Lovituri/cucui:unguent arnica
Crema galbenele/bepanthen/mixtura mentolata-bubite
Iritatii:
Rani:betadine
Varsaturi:metroclopramid
Diaree/indigestie:smecta/enterol/hidrasec;saruri/menta/biotics/debridat
Iritatii ochi:ophtamesone
Iritatii (pampers):sudocrem

Calpol-diaree?-nu stiam.

mami de TEA (1.04.08)

Nu exista vreun pictor care sa fi surprins cu adevarat sentimentele unei mame pentru copilul sau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Sa zic si eu doua vorbe...desi greu imi gasesc cuvintele dupa ce am vazut montajul cu Alex Sa fie ocrotita mereu si sa aiba un drum lin si bun in viata!
Am vazut si Mufarin admirand natura dar si vorbaret foc
Cred ca am ratat multe poze dar asta e viata de "vadana" ca deh, tot singura la cumparaturi , singura in parc, pun-te masa scoal-te masa trece timpul cu o vitezaa
Tonic multumesc mult pt ideea cu Realul, am gasit in sfarsit minunatii chiloti pampers boy nr 5 ...o Doamne! Sa stii ca nici acolo nu erau multi , am scormonit printre bagsuri sa gasesc doua
Am mai luat tot de acolo si minunata jucarie baieteasca de impins : masina de tuns iarba , echivalentul "caruciorului" mult prea de fetita, rusine daca pune mana Deci suntem happy Am vizitat si DMul desi dupa ce am intrat am uitat ce cautam N-am iesit cu mana goala nici de acolo , fireste. Si am si o intrebare : ce se face cu semintele de in ? Ca erau unii care cumparasera vreo 5 pungi ca disperatii si nu aratau a agricultori
Despre Dudu...nu si-a mai spart/rupt nimic dar asta din pur noroc pentru ca sambata seara am fost cu el prima data la restaurant (si-a serbat cineva ziua) si a baut si el apa din pahar cu picior f mandru...dar a muscat din pahar si l-a crapat Din fericire, nu s-a spart ca sa-l taie vreun ciob dar cand am auzit zgomot de sticla sparta am paralizat, am imbatranit 10 ani intr-o secunda Apoi sa va spun ca in sfarsit s-a apucat si el de repetat cuvinte Ieri a zis dupa mine ABUI (ABURI), BADI (BODY) ,NUNA (LUNA) si cel mai tare si mai tare cuvant : Totu adicatelea broasca testoasa (TURTLE) Acu' sa nu va inchipuiti ca ii vorbesc in engleza acasa, asta e de la BABY TV
Si ai are un WOW! de mori de ras, cu mimica si accent cu tot Asta de la WALL-E citire
Ca urca si coboara scari fara ajutor cred ca v-am mai zis. Si ca se catara dintr-o miscare pe panourile alea de alpinism , tot fara ajutor ....e baiat-baiat fara indoiala
Mai pun un cartof la supa, mai vin inapoi

Simona,mamica de Teo (16 ani) siDuuDuu (DOO ANI )

Acum "doo" ani fericirea a batut a "dooa" oara la usa mea

Mergi la inceput

Tonic, felicitari pentru biciclist!! Super ca pedaleaza! Stefan nu a avut nicio treaba cu pedalatul, asta se vede si acum, cand incercam sa-l invatam sa mearga pe 2 roti...

Mimo, ai baiat mare ma! Ce-ti tot faci probleme ca merge pe varfuri uneori daca uite ce dexteritate are! Si uite, i se dezleaga si limba... mai am deci de asteptat vreo 2 luni, dar dupa aceea sper sa am si eu ce povesti pe tema asta... ca pan-acum, nimic-nimic!

----------------------------------------------------------------------------------
Rasul e ca stergatorul de parbriz: nu opreste ploaia, dar iti permite sa iti vezi de drum.

Mergi la inceput

Niki draga, eu zic sa nu-ti iei totusi casa toata in spinare pentru ca nu pleci in pustiu si nici nu pleci din tara. Sa ai ceva pt combaterea febrei (supozitoare) , ser fiziologic pt nas si ceva crema pt iritatii la fund, sa ai musai termometru si niste supozitoare cu glicerina eventual. Ca daca il apuca tusitul sau febra mare sau vomitatul e musai sa mergi la doctor si apoi mai vezi tu ce-ti recomanda si ce mai cumperi. Eu nu m-as duce undeva de unde sa nu am cum sa ies urgent cu masina (mea sau a altcuiva) daca e vreun necaz , Doamne fereste! Sa incerci sa-i dai sa manance ce manca si acasa, sa iei cu tine apa plata de care bea si acasa, sa nu cedezi ispitei sa-i dai lapte de vaca necunoscuta si d-astea. Nu face teste, nu-i da alimente noi (capsuni daca n-a mai mancat, unt de la tara,apa din put, etc) si sigur nu va fi nicio problema. Sa va priasca aerul curat, sa va odihniti si sa va intoarceti mari , frumosi si sanatosi!

Mergi la inceput

Nico, daaa, am baiat mare dar de mers tot ca balerinul merge si nu doar uneori Si cred eu ca asta e motivul pentru care se tot impiedica de toate cele si nu e zi de la Dumnezeu sa nu se lungeasca cat e de mare pe jos si sa nu dea cu gura sau cu capul de ceva Are dexteritate dar nu suporta sa-i arati ceva cum se face sau sa ii spui tu pe unde sa mearga E plin plin de personalitate, extrem de atasat de mine, EXTREM am zis Ma simt si magulita si obosita in acelasi timp...ca voi toate de altfel sau poate un pic si mai si , ca-s mai batraioara nitel
Tonic mare realizare cu bicicleta aia...noi cred ca trebuie sa mai exersam nitel prin fata blocului, fara maner .Ca daca il impingi sta ca bastanul, nu are motivatia necesara sa pedaleze. Si daca vrea in alta parte, se arunca de pe ea si o ia la sanatoasa pe picioare Cred ca o sa-i cumpar un claxon ca sa fie mai atractiva, desi mi-e o mila de urechile mele
Na , ca nu m-am lasat...tot l-am parat nitel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

Am venit de la dr de la spital.Ne-a zis ca s-a desgalbenit mult si ca e de bine.Sa tinem tratamentul si vineri iar la control.La 14 avem programarea la eco...Eu aseara am bocit la greu.I-am scris ieri unui dr pediatru ce mi l-a recomandat Natysi azi -noapte mi-a dat raspunsuri la intrebarile mele si..noroc ca era Nico pe mess ca am vorbit cu ea si m-am mai linistit ca sa pot adormi.In fine,cum o dam nu e bine..analizele la virusi vin abia peste cateva saptamani.
Revin dupa eco sa va zic ce si cum

Cami,ai o domisorica absolut superbaSa ii dea Bunul Dumnezeu tot ce e mai bun in viata.
Tonic,la Siluan bilirubina e de 3 ori mai mare decat maximul ..iti dai seama

mami de David, Sam si Siluan

"Exista un singur copil cel mai frumos din lume,si fiecare mama il are"

Mergi la inceput

Simo, ma bucur foarte tare ca ai vesti bune! Sa intri sa ne spui si cum a fost la eco! Doamne-ajuta sa fie bine!

Mergi la inceput