*LMA,Ana si Matei!*Puiuti de Randunici 2008!(403)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Miha ... Parca si vad liste de asteptare cu randunici, la poarta la voi... care mai de care cu listuta de "prostii"... M-a amuzat situatia...

----------------------------------------------------------------------------------
Rasul e ca stergatorul de parbriz: nu opreste ploaia, dar iti permite sa iti vezi de drum.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihatp spune:

si acu' iertati intarzierea... da asa-i viata uneori, te ia cu tavalugu'

pui mic si frumos, un MINUNAT ce esti tu!!!
l-ai recunoscut nico, da?!
sa fii sanatos si norocos, o sa farmeci lumea cu ochisorii tai hipnotizanti!!!

frumuseata de printesa
kitzi s-o arati mai des, mie mi-e dor de voi!!! nu "sta" mult "departe".

sotior de bitza
multa sanatate, sa ramaneti vesnic la fel de frumosi!!!
familia minunata!
si MUUUUUUUUUUUUUUULT noroc!!!

Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramo_cata spune:

dudu f misto perlutele micutei..andru la minge zice "cija"..

pitite=? hai sa va vad

cami da este un moment f emotionant si frumos
bitza pt incurajari..la coafor am joia trecuta,sambata am fost si la un botez dar ma uitam ca parca sunt dupa alta planeta..toata lumea vorbea de servicii ,activitati etc..eu ce sa vorbesc???..nu sunt in elementul meu si nu-mi place...cu stirile sunt varza ..daca ma uit la tv nu ma lasa andru ca vrea la desene...asta ar insemna ziua sa fie ziua pt andru iar noaptea ,cateva ore sa fie ziua pt mine ca sa ma mai informez si eu cu una alta...nu stiu ,ii multumesc lui DD ca e bine ,sanatos si ma rog sa fie asa in conitnuare dar m-am saturat acasa..in fine sper sa-mi treaca..dimineata:ou foert/iaurt cu biscuiti/branza de vaca cu castraveti,lapte cu biscuiti/omleta cu cascaval/branza sau simpla,suc de portocale dupa ce papaceste ceva,banana...

bubu tin pumnii stransi si doamne ajuta

nico nu stiu ca daca as sti as cumpara cu kg

ma duc pregatesc lapticul ca sa bag zvarluga la culcare...

RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ANDREI
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

hey, ramo!!! scot bata la tine! capul sus si curaj, gaina, ca te tai! te inteleg perfect...stiu cum e sa astepti clienti...sa astepti...sa cauti oferte cat mai bune, sa iti bati capul, sa-ti tremure fundul ca nu merge, ufffff.
eu acum iar ma chinui sa impart 2 paie la 3 magari, adica banii de investitii, mama lor de bani!
plus ca m-a mancat undeva sa fac un sondaj cu mineralele alea si am ajuns la dezolanta concluzie, ca lumea vrea firme consacrate, nu no-name-uri, dar si la preturi mici....uffff, si eu dau ture la butoi, mai numar 1 gram, 2 grame, mai rasucesc un gand in minte, iar mai numar, incerc sa nu ma mai gandesc....

olgule si eu am adaptat toate povestile. nu vad rolul educativ al sfartecatului lupului pe burta....si capete infipte in tarusi, brrrrr....
am jelit dupa gandacei, pui, caprioare, dar cel mai tare mi s-a rupt inima dupa pustiul cu gasca, din "senin de august", ala de i-au dat nemtii ciocolata si nici nu a apucat pustiul sa o manance, ca a sarit podul in aer....acum ma apuca rasul, insa atunci mi s-a parut inuman sa nu lasi copilul sa manance ciocolata!!! asta era problema mea...

bitza, LA MULTI ANI, bitzului!

dudule, sunt minunate mineralele!!! insa mi-au scos peri albi, cu 0.1 grame, 1 gram...
ce tare cu fluturasul! teo ii zice fu-te-re

din ce mai zice teo: shumuleletza ? e, cine ghiceste? si atanu' .
si...ma topeste efectiv cand imi canta: "Lalele, frumoasele mele"...
mai nou, baiatul meu e INDRAGOSTIT!!! da, de prietena Alexandrei, o fetita de 7 ani jumate, Geanina, de la Valeni cum o vede, striga: "Geaninaaaaaaaaaaaa!" deschide bratele si sare la ea de gat. si sor'sa, smecherita, l-a invatat sa-i zica:"Ti amo! si urla Teo al meu toata ziua:"Geaninaaaaaaaa, TI AMO!!!".
ne-am prapadit de ras seara asta, in parc, cand culegea flori pt Geanina Ti Amo

mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)
" SAVE THE EARTH, IT'S THE ONLY PLANET WITH CHOCOLATE!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihatp spune:

ramo, multa putere, nu stii de unde sare oportunitatea, fii deschisa s-o recunosti!

simo, ma bucur tare ca sunteti mai bine, sper sa se linisteasca de tot, sa treaca ca si cum n-ar fi fost!

gudinde un apasat tare si o imbratisare cu mare drag. asa e, cand ai ajuns jos, nu mai ai decat de urcat.
parca am zis ca am si eu aceeasi teorie de viata... parca mimo s-a distrat teribil cand am zis.
dintzucul de dudel! dragul de el! si draga de mama! nu apuca sa ti se linisteasca sufletelul ca vine alta!

cristina, imi pare rau de pierderea mamei, greu de dus!
ma bucur ca te-ai intors, mi-era dor de voi!

ioana nu stiu sa raspund dar pot sa-ti dau un

Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008

Mergi la inceput

Ramo, fetite/a?

----------------------------------------------------------------------------------
Rasul e ca stergatorul de parbriz: nu opreste ploaia, dar iti permite sa iti vezi de drum.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

La eco a fost tare bine,o d-na doctor de nota 10-ne-a aratat fiecare organ si ne-a spus cati cm are,daca e bine dezvoltat.Concluzia ei:copilul nu are absolut nimic in neregula!Nici gand de RMN sau CT si ce operatie????!!!Colicistul a zis ca normal ca e mic,ca doar si copilu e mic.Ne-a descretit fruntile si m-am mai linistit si eu..bine,nu sunt total linistita dar mi-e mai bine.
De dezgalbenit nu e total,va dati seama..ci,asa putin...
In momentul asta imi vine sa ii pe dr de la spital!
Analizele de virusi vin peste cateva saptamani..oare o fi de la virusi???Saptamana viitoare ii vor lua iar sange sa vada cat si daca a mai scazut bilirubina!

mami de David, Sam si Siluan

"Exista un singur copil cel mai frumos din lume,si fiecare mama il are"

Mergi la inceput

Ariel, surubelnita si geamantanul??

Mergi la inceput

Simo ! Super!!

Mergi la inceput

Apropo de tristetea copiilor... Stefan avea 4 ani si ceva cand am mers la Ratusca cea urata, la teatrul de papusi. Si atata a plans fiindca biata rata era trista si se simtea singura! Nu stiam cum sa-l linistim! Si saptamana trecuta, vineri parca, a vazut un afis cu un copil pe un pat de spital, tuns chel... care avea o mana bandajata... atata a plans! A venit suspinand la mine. De la scoala a inceput sa imi povesteasca si a ajuns sa se inece de plans, ca el nu-l poate lasa asa, ca trebuie sa faca ceva pentru el, el il cauta si il duce la spital!

Mergi la inceput