Vopsea de par fara amoniac

Vopsea de par fara amoniac | Autor: Adrriana

Link direct la acest mesaj

Buna...Exista vopsea de par fara amoniac care sa deschida parul fara sa-l strice?..Eu sunt brunetica , vopsita blond deschis...Vopseaua de par cu amoniac mi-a cam distrus parul....Am auzit de Loreal Casting,Color Soin , Henna....Sunt bune?...Nu vreau sa renunt la blond

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Citat:
citat din mesajul lui Adrriana

Buna...Exista vopsea de par fara amoniac care sa deschida parul fara sa-l strice?..Eu sunt brunetica , vopsita blond deschis...Vopseaua de par cu amoniac mi-a cam distrus parul....Am auzit de Loreal Casting,Color Soin , Henna....Sunt bune?...Nu vreau sa renunt la blond

Adriana

eu tocmai m-am vopsit pt a doua oara in viata mea cu Palette fara amoniac. m-am facut cu nuanta caramel si m-a readus la culoarea mea (castaniu mai inchis decat nuanta de pe cutie ) , ca vara trecuta m-am facut cu Garnier saten deschis spre blond si brunet auriu , mi-a iesit ceva roscat deschis in unele locuri.
Oricum al meu era castaniu cu reflexe roscate , asa ca daca vrei pt. blond iti sugerez sa iti cumperi ceva deschis de tot .

***Fur is for petting**

http:/www.4animals.ro/ajuta.html/

www.adoptiicaini.ro
www.adoptiipisici.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikol24 spune:

eu sunt bruneta si m a vopsit cu vopsea fara amoniac de la garnier,nu mi a stricat deloc parul dar mi s a parut culoarea mai stearsa decat la vopseaua cu amoniac,in rest e ok

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adrriana spune:

XIO,cand te-ai facut cu nuanta blond,ce nuanta aveai la par?
Nikol24,te-ai vopsit cu nuanta blond?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cait spune:

Eu m-am facut cu Garnier fara amoniac nuanta blond si a prins dar un pic mai inchis decat ce aratau pe cutie.Problema este ca ininate cu 2 zile incercasem vopseaua de la Logona, de fapt henna si poate de asta nu a prins asa de bine.Eu una numai vopseaua fara amoniac o sa incerc sa cum incolo pentru ca prinde destul de bine si nici nu are miros puternic.

Cait
http://biomonde.ecosapiens.ro/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

parerea mea e ca de departeee l'oreal e cea mai buna si rezistenta dintre cele enumerate de tine.

happy mom & ladybird Iasmina Alissa 2+

astept vara...caldura...concediu...piscina...soare..eheeeeee
AMR 2 luni pana la Antalya!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirela72 spune:

Revlon Colorsilk nuanta cat mai deschisa (ultra light natural blonde de ex.) prinde un blond mediu frumusel pe un par saten mediu.

Mire-mama de fetita frumoasa
http://community.webshots.com/user/Papucica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellinia spune:

Si eu tot cu Garnier fara amoniac, o combinatie de 9 blond foarte deschis si 8 blond cenusiu si iese un blond cenusiu, chiar mi s-a parut un pic mai inchis de data asta (e pentru a doua oara cand folosesc garnier fara amoniac). Data viitoare cred ca am sa pun numai 9, blond foarte deschis, parul meu natrural e un saten inchis.

Cristina si Stefan Costin (25.02.2005)

Pozele_mele

BazarGeneral

Mergi la inceput