Nasterea in apa - o alternativa,un miracol (10)
Raspunsuri - Pagina 6
katalina spune:
Multumesc Anka pentru toate informatiile.
Am ales C-ta, am si sunat, voi merge miercuri la o consulatie,si apoi ma voi hotari unde si cum voi naste.
Catalina 31+
Catalin(04.03.1998)&Robert(13.04.2004)
alina_k spune:
Ana, felicitari, e o super veste si te admir tare mult pentru curajul de a face al doilea bebe la distanta mai mica de doi ani! Dar vad ca Sovietica mai e inca in viata, asa ca exista speranta :)
Sa ai o sarcina usoara si o nastere tot la fel si sa va bucurati toti patru unul de altul!
Katalina, cred ca ai facut cea mai buna alegere cu Constanta, si la oricare medic ai merge, tot bine o sa fie! Cred ca experienta Sovieticei ti se potriveste cel mai bine, asa ca sunt convinsa ca are sa iasa la fel de bine, cel putin. Numai sa iti faci timp sa pleci din vreme la Constanta, sa nu nasti pe drum :)
Asteptam povestile frumoase de nastere!
alina_k spune:
Sovietica, pustii tai sunt absolut adorabili! De-abia astept sa mai creasca un pic Toma, sa il facem pe numarul doi...
ana_micu83 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui sovietica Ana, noi am fost doar in grecia cu masina cu sasha, cand avea 1.1 ani, la olimlic beach. ne-a placut f f mult, am mai merge acolo, cui nu ii convine sa stea 1 sapt in super conditii cu nici 100 euro/pers? dar cu 2 copii asa mici nu ma mai aventurez cu masina. si eu as vrea prin septembrie undeva cu avionul, dar nu stiu unde. Medicamente ai voie sa iei, doar ca sa ai grija sa nu pui la bagajul de mana siropuri-creme, etc, ca ti le confisca. carucior iti spun sigur ca ai voie sa il iei in plus pe langa bagaje, fara sa ti-l cantareasca. si pana in 2 ani, copilul nu plateste bilet, dar nici nu ii asigura scaun, se presupune ca sta la parinte in brate. dar daca raman locuri libere, desigur sunteti primii care sa beneficiati de un loc in plus (am lucrat in aeroport :-P) . in rest, poate iti raspunde cineva care chiar a fost cu bb in avion. Alina, la multe lunite/anisori! (\/) pozici www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=293160224b605501d6e9fd" target="_blank">MONTAJE (='.'=) nasterea lui Sasha, 17.04.08 (")_(") nasterea Anei, 03.09.09 .... povestioara |
Multumesc Sovi, esti o draguta ca de obicei! M-am uitat si eu la pozutele si filmicelele voastre si m-am incarcat cu multa putere si energie pozitiva. Cred ca este un lucru maret sa-ti vezi copiasii jucandu-se impreuna! Abia astept...Eu sunt o puternica..si chiar daca doar tati o sa ma ajute cu ei...o sa crestem noi mari si cuminti si armoniosi!
***Andrei~Razvan, surprize in imagini***Hainute alese pentru printi si printese!***
ana_micu83 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui nikolici
Eu am zburat cu Karina de la 4 luni constant.Ce anume te intereseaza? Sanul e de baza, in bagajul de mana fara lichide, laptele copilului e ok asta dc nu alaptezi. Ce tari recomand pentru ce?Mare, munte, plimbari? in 20s si mamica dewww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=813a99ff4d721e97009477" target="_blank"> Karinutza(14.10.2008) |
Ma interesa foarte mult o tara perfecta pentru un concediu in 3. Noi doi si o minune de 1 an..Pana acum am vizitat Egiptul, Polonia, Germania, Grecia, Turcia si cam atat.
Ma bate gandul spre o Bulgaria, da tati este alergic...
Bebele meu papa formula...nu stiu cum este cu apa in avion..mereu i-am fiert apa si i-am incalzit-o apoi..sau am lasat-o sa se raceasca. I-am mai dat sa rontaie biscuiti fara gluten si ff rar(ca nu vrea) borcanase. Pe timpul zborului nu stiu daca companiile aeriene imi pun la dispozitie cele amintite de mine mai sus...dar stiu ca nu am voie cu ele.
Am auzit ca este voie cu carucior si nu se cantareste..nu eram sigura de asta si nu aveam suficienti nervi sa citesc toate conditiile companiilor aeriene.
Multumesc mult!
ps..de Craciun, ar fi trebuit sa fiu in Londra. Da cum bebe trebuie sa vina prin feb la inceput..sed frumusel acasa.
***Andrei~Razvan, surprize in imagini***Hainute alese pentru printi si printese!***
ana_micu83 spune:
citat din mesajul lui katalina Buna fete dragi.Mi-as dori sa intru si eu in acest club,dar sper sa nu fie prea tirziu.M-am decis sa nasc(a treia oara )in apa la bv sau la ct.Am 31 saptamini cu bebe Bogdan,sarcina urmarita la Focsani si Bucuresti,urmeaza sa nasc la Filantropia, DAR, de ieri mi-a sclipit acest gind cu nasterea in apa.Nu stiu f multe, am citit pe site-urile lor, am citit si aici ultimul capitol, si sper sa am noroc, sa gasesc loc si doctor si totul sa decurga normal. Acum merg sa citesc celelalte capitole, sa vad unde a fost cel mai bine din cele doua clinici. Va . Catalina 31+ Catalin(04.03.1998)&Robert(13.04.2004) |
Katalina, sarcina usoare si nastere perfecta oriunde se va intampla. Tu esti si mai curajoasa decat mine..o sa fii "soacra cu 3 nurori"
ana_micu83 spune:
citat din mesajul lui alina_k Ana, felicitari, e o super veste si te admir tare mult pentru curajul de a face al doilea bebe la distanta mai mica de doi ani! Dar vad ca Sovietica mai e inca in viata, asa ca exista speranta :) Sa ai o sarcina usoara si o nastere tot la fel si sa va bucurati toti patru unul de altul! Katalina, cred ca ai facut cea mai buna alegere cu Constanta, si la oricare medic ai merge, tot bine o sa fie! Cred ca experienta Sovieticei ti se potriveste cel mai bine, asa ca sunt convinsa ca are sa iasa la fel de bine, cel putin. Numai sa iti faci timp sa pleci din vreme la Constanta, sa nu nasti pe drum :) Asteptam povestile frumoase de nastere! |
Alina, nu stiu daca este curaj sau inconstienta. Mi-am dorit bebe 2..am trecut "la treaba" cu speranta ca pana in aug-sept o sa se "prinda" si ca o sa fie intre ei o diferenta de 2 ani. Numai ca, s-a prins din prima si o sa fie o diferenta de 1,8 ani.
Multumesc de frumoasele cuvinte si va trimitem o imbratisare mare mare mare!
ana_micu83 spune:
Fetiliiiiii, vrem si noi un votic!
http://romtelecom.desprecopii.com/index.php/item/index/66
Click pe manuta de sub poza!
Multumimmm!
ana_micu83 spune:
Fetelor, sa stiti ca strig catalogul:
Martie - aprilie 2008
Ana1980 - august 2007
Olga_mami - aprilie 2008
Sovietica - aprilie 2008
Eld - mai 2008
Acina - mai 2008
Khrisu - septembrie 2008
Aurrora - septembrie 2008
Roty - octombrie 2008
Sunshine_szb - 23 iulie 2009
Sovietica - 3 septembrie 2009 Clinica Isis Ct
Alaturi de noi,chiar daca nu au un delfinas sunt si
Leeloo21 - de Tudor 12 martie 2009
Lulusha - de Alexia 4 mai 2009
Cristina - de Cosmina Ioana 5 iunie 2009
Ana_micu83 - de Razvan Andrei 14 iunie 2009
Motana - de Daria Alessia 12 iulie 2009
Emanouela - de Darius 26 august 2009
Vioo - de Carmen 30 noiembrie 2009
miha_obi - de Stefan Andrei 10 februarie 2010
AnkaG - de Cristina 4 aprilie 2010 Clinica Eva Bv
Alina_k - de Toma Paul 6 mai 2010 Clinica Isis Ct
Mirelou - de Ileana 12 mai 2010 Maternitatea Cuza Voda Iasi
sper sa raspundeti cu PREZENT si sa veniti cu lectiile facute (poze noi si povesti cu/despre minunile voastre)
O sa incep eu zilele astea
O zi de vis!
sovietica spune:
:) sa ma simt cu musca pe caciula?
1.prezent
2.poze am postat
3.suntem bine, dezmatz total la noi in casa, atata energie au astia mici...
Muah!
(\/) pozici www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=293160224b605501d6e9fd" target="_blank">MONTAJE
(='.'=) nasterea lui Sasha, 17.04.08
(")_(") nasterea Anei, 03.09.09 .... povestioara