Nasterea in apa - o alternativa,un miracol (10)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ana_micu83 spune:

Visul de a fi 4 in februarie....a luat sfarsit de aseara in jur de 21.

Sunt internata in spital....din scurgerile acelea nesemnificative ca si cantitate ..m-am trezit ca dintr-o data curg cheaguri din mine. L-am sunat pe DR B..am ajuns la urgenta si m-au chiuretat, Sarcina era oprita din evolutie..cauze necunoscute.

Va doresc numai bine.

Am laptopul cu mine, am internet..dar n-am chef de nimic.

***Andrei~Razvan, surprize in imagini***Hainute alese pentru printi si printese!***

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sovietica spune:

Citat:
citat din mesajul lui ana_micu83

Visul de a fi 4 in februarie....a luat sfarsit de aseara in jur de 21.

Sunt internata in spital....din scurgerile acelea nesemnificative ca si cantitate ..m-am trezit ca dintr-o data curg cheaguri din mine. L-am sunat pe DR B..am ajuns la urgenta si m-au chiuretat, Sarcina era oprita din evolutie..cauze necunoscute.

Va doresc numai bine.

Am laptopul cu mine, am internet..dar n-am chef de nimic.

***Andrei~Razvan, surprize in imagini***Hainute alese pentru printi si printese!***

:(( of Ana... imi pare tare rau iti doresc sa treci cat mai repede peste asta... si urmatorul sa fie ca la carte! FORTZA FIE CU TINE! si nu uita ca acasa ai o minunatie care sta dovada ca poti, doar ca acum nu s-au aliniat astrele cum trebuie...

(\/) pozici www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=293160224b605501d6e9fd" target="_blank">MONTAJE
(='.'=) nasterea lui Sasha, 17.04.08
(")_(") nasterea Anei, 03.09.09 .... povestioara

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_k spune:

Ana, tare rau imi pare ca nu ai reusit sa ai acum al doilea copil; dar stii cum e, corpul tau stie mai bine ce copil poate sa pastreze... e putin crud pentru noi, dar asa se intampla... si o sa vina si ziua in care o sa fii din nou insarcinata, si atunci o sa mergeti pana la capat, si o sa fiti de-adevarat 4!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_k spune:

Vreau sa impartasesc cu voi ce am facut saptamana asta, cand a fost ziua dr. Zaher, directorul clinicii de la Constanta unde am nascut.

Pentru ca eu m-am lipit si de forumul lor de acolo, am fost implicata in organizarea unei petreceri surpriza pentru dl doctor.
Drept urmare, marti, peste 30 de mame cu copiii lor nascuti la Isis au umplut holul clinicii, ca sa ii ureze La multi ani doctorului. Drept cadou, am inramat poze ale copiilor nostri si ale altor copii nascuti acolo - cu totul, un teanc impresionat de poze inramate - si am facut un colaj cu filmulete, in care multe alte mame urau doctorului la multi ani.

A fost chiar impresionant, si am vazut clar cum aniversatul a fost dat pe spate de ce s-a intamplat. Am fost foarte mandra ca m-am putut implica! Si ma gandeam, cati medici sunt atat de apreciati de pacientii lor incat sa li se organizeze asa ceva???

Mergi la inceput

Alina, m-ai dat pe spate!!
Cat de mult mi-ar fi placut sa fiu acolo cu voi si sa ii urez la multi ani fericiti cu multe nasteri reusite! foarte frumos gestul vostru, tare m-am emotionat...

Ana, ce faci?

(\/) pozici www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=293160224b605501d6e9fd" target="_blank">MONTAJE

Mergi la inceput

Uau Alina, toata stima! Super chestie pt DR tau! Cred ca nu o sa va uite niciodata!
Multumesc de frumoasele cuvinte! Eu imi caut acum prin calcaie, optimism si puterea de atrece peste. Este putin aiurea, da ma fac eu mare...

Pana acum aproape in fiecare noapte am visat scena in care au scos din mine ce a mai ramas...

Mergi la inceput

Sovi,

Fizic sunt ok...de durat aproape ca nu ma mai doare nimic..psihic este mai greu.

Cred ca daca nu il aveam pe Razvan, imi era cu muuult mai greu sa trec peste.Asa, incerc sa gasesc puterea de a zambi la nazdravaniile lui ...de a ma implica in jocul lui si tot asa...

In curand merg la DR B sa facem un set complet si complex de analize sa vedem daca nu cumva am avut un virus (gen Toxoplasma , citomegalovirus, listeria)...sau ce anume a determinat asta.

La sarcina cu Razvan, valoarea de la CMV era la mine 247(maximul cred ca era 10-15) si DR B mi-a zis atunci ca am avut mare noroc. Cateva paciente la valori ale CMV de peste 250 au pierdut sarcinile.

Apoi, nestiind ca sunt gravi am mancat muuulttta branza nepasteurizata si m-am expus si listeriei...dar nu stiu daca a fost..etc.

Acum ma intreb intr-una "oare de ce?" , sau "oare ce nu am facut eu bine?"..dar nu-mi gasesc raspunsuri.Ma mai gandeam ca poate si faptul ca am urcat/coborat scarile cu Razvan in brate..am tras de carucior cateva trepte sa-l bag in scara au afectat fixarea sarcinii.

Una peste alta, poate nu am sa aflu niciodata si..tot "poate" e mai bine asa..

pupici puiutilor si mamicii minunate!

Mergi la inceput

Ana, sa nu intelegi ca instig sa faci ca mine... eu am carat carutul si copilul pana la et.3 si inapoi pana aproape de trim 3 . Si l-am ridicat pe Sasha in brate zilnic pana la final. Ma gandeam ca sunt atatea mame care au facut bb2 fara ajutor la dispozitie, si atata timp cat ma simt bine, n-are rost sa ma menajez prea mult.
Sa nu mai zic ca, pana sa imi pice mie fisa aia patrata ca-s gravida, m-am dat pe zapada cu punga pe burta si in toate pozitiile la munte :))
Poate suna dur, dar se zice ca daca bb nu rezista in primele saptamani, pur si simplu nu era suficient de puternic.
Mie personal dr.B mi s-a parut putin prea grijuliu cu alimentatia, sa fie totul pesteurizat, etc... Eu am preferat sa mananc ca mama si ca bunica, orice :). (cu astea e de acord si dr. ZAher de la C-ta)

In acelasi timp, data fiind patania ta recenta, ar fi de inteles sa sufli si in iaurt cu urmatoarea sarcina. (Doamne ajuta sa fie perfecta). Dar chiar nu cred ca e cazul sa iti cauti tie vina! Sper sa iti regasesti optimismul cat de curand.

ehh cred ca nu ti-a fost util la nimic mesajul asta :))
macar ceva concret:

Mergi la inceput

Sovi, si eu la prima sarcina am facut o gramada de chestii, tabu sau chiar interzise.

Bunicul meu, D-zeu sa-l odihneasca avea oi multe care produceau branza...apoi, daca o stiam naturala, sanatoasa ..de ce sa dau banii pe alte nenorociri.

Apoi, nu se recomanda in sarcina sa papi picant---> eu am mancat aproape totul picant si daca meniul permitea...si cu un ardei iute iute.

Si ca sa inchei apoteotic..am baut si energizant cand mi se facea o pofta nebuna nebuna nebuna..sau cand aveam tensiune in jur de 7,3-7,4. Fiind sub tensiune, eram permanent ametita..cu luam o gura de energizant...ma revidoram instant.

Si mie mi s-a parut DR B foarte atent cu toate...poate ca o fi fost si el patit(cine stie)...acum ma intelegi de ce suflu in iaurt si de ce pun gheata si pe inghetata.

Am inteles mesajul

Mergi la inceput