Nasterea in apa - o alternativa,un miracol (10)
Raspunsuri - Pagina 16
Codruta84 spune:
Raluca, asa cum ti-am spus si la un alt topic sunt sanse mari sa nasti in alta zi decat joia, sambata sau duminica. Deci sunt sanse mari sa nu-l prinzi pe dr Baiulescu. Eu zic, inca o data sa te informezi bine inainte sa iei o decizie. Intra si pe site-ul celor de la Isis si neaparat pe forum.
Mult succes,
Codruta84 spune:
Fetelor voiam sa va spun ca si eu am nascut in apa pe data de 15 dec 2010. Am nascut la Isis Constanta. Povestea nasterii fetitei mele o gasiti la topicul http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=160465
Toate cele bune,
ralucis spune:
ana si codruta, va multumesc frumos, voi intoarce pe toate partile cele doua variante, sa iau decizia ce mai buna. Voi scrie la ce concluzie am ajuns
Leeloo21 spune:
codruta..felicitari!
spune-mi te rog si cum ai eliminat placenta..tot in apa sau te-a urcat pe masa? este superb ca nu te-ai rupt! bravo..ai fost rabdatoare si ai avut mare incredere in tine..
cum sunteti acum? ceva probleme dupa nastere? cum este fetita? a luat bine in greutate?
va
Cristina si Alin, parinti super fericiti de Tudor,pestisor de 12.03.09 si de fluturas de 29+
nasterea in apa
pozici dragute
Codruta84 spune:
Placenta am eliminat-o pe masa. Dupa ce a fost luata fetita m-am urcat pe masa pentru control si atunci am eliminat si placenta. Asa de bine era atunci pe masa de nu mai voiam sa cobor.
Fata este foarte bine, este foarte cuminte, mananca bine si a luat in greutate.
iuliaKTM spune:
buna tuturor mamicilor care mai citesc acest topic a carui existenta m-a determinat sa vreau sa nasc in apa:)
am nascut joia trecuta, pe 10 martie la Brasov, la Eva cu doctorul Baiulescu, o fetita frumoasa si sanatosa. Fiind prima nastere, nu am termen de comparatie, dar a fost muuult mai bine decat ma asteptam. Am ajuns la clinica putin dupa miezul noptii si la 3:10 am nascut (contractiile incepusera de pe la ora 22 dar nu am stiut ca alea sunt contractiile care preced nasterea, adica ma asteptam sa fie efectiv ca niste contractii ale unui muschi). Am impins cred de vreo 4 ori si a 4-a oara a si iesit guguloiul si mi-a pus-o doctorul pe piept. Am avut senzatia ca a fost ca intr-o scamatorie:) nu-mi venea sa cred ca s-a terminat cu bine.
Acum ma simt foarte bine, plaga de ma episiotomie se vindeca bine (am simtit o ameliorare deja din a doua zi dupa nastere) iar la intoarcerea in Bucuresti am stat foarte confortabil in masina.. la fel si buburuza mea care a dormit tot drumul.
Daca o fi sa mai am vreun copil, clar merg tot pe nasterea in apa cu doctorul Baiulescu.
toate bune va doresc! :X
Elena.2006 spune:
buna fetelor!
Felicitari tuturor celor care au nascut in apa si a caror experienta impartasita aici m-a determinat si pe mine sa optez pentru nasterea in apa.
Eu nascut in februarie, la clinica Eva, cu doctorul Baiulescu, in apa.
A fost a doua nastere. Prima nastere s-a petrecut in spital de stat, travliu foarte lung, conditii groaznice, am ramas si acum cu trauma...
Referitor la nasterea in apa, nu exista termen de comparatie...totul a fost mai usor, nu a fost nevoie de epizotomie, nu m-am rupt, desi bebele cantarea 3920 gr, refacere mult mai rapida etc.
Referitor la aceasta clinica sunt si puncte foarte bune, dar ar mai fi pe alocuri si ceva de comentat. Una peste alta a meritat din plin, si daca as mai fi in situatia sa nasc as naste tot in apa.
Elena M.&Adrian Atit de mare
Elena.2006 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui iuliaKTM buna tuturor mamicilor care mai citesc acest topic a carui existenta m-a determinat sa vreau sa nasc in apa:) am nascut joia trecuta, pe 10 martie la Brasov, la Eva cu doctorul Baiulescu, o fetita frumoasa si sanatosa. Fiind prima nastere, nu am termen de comparatie, dar a fost muuult mai bine decat ma asteptam. Am ajuns la clinica putin dupa miezul noptii si la 3:10 am nascut (contractiile incepusera de pe la ora 22 dar nu am stiut ca alea sunt contractiile care preced nasterea, adica ma asteptam sa fie efectiv ca niste contractii ale unui muschi). Am impins cred de vreo 4 ori si a 4-a oara a si iesit guguloiul si mi-a pus-o doctorul pe piept. Am avut senzatia ca a fost ca intr-o scamatorie:) nu-mi venea sa cred ca s-a terminat cu bine. Acum ma simt foarte bine, plaga de ma episiotomie se vindeca bine (am simtit o ameliorare deja din a doua zi dupa nastere) iar la intoarcerea in Bucuresti am stat foarte confortabil in masina.. la fel si buburuza mea care a dormit tot drumul. Daca o fi sa mai am vreun copil, clar merg tot pe nasterea in apa cu doctorul Baiulescu. toate bune va doresc! :X Don't u know this tale in which all i ever wanted i'll never have for who could ever learn to love a beast? |
Iulia felicitari, sa-ti traiasca micuta!E nascuta in aceeasi zi cu baietelul meu cel mare
mamii de Adrian&Marian
Aurorra spune:
buna tuturor,
nu am mai intrat demult pe forum si acum ca am gasit o portita mi-am zis sa vad ce se mai intampla pe aici.
Ma bucur sa aflu ca iata se naste totusi natural si la Eva si mai ales ca se naste in apa. Asa poate se mai schimba parerile.
Le urez bun venit noilor fete, felicitari pentru bebei, sa fie sanatosi si papaciosi.
Salutare si pentru restul gastii si poate mai animam putin topicul asta.
Va pup.
Aurora de baietel neastamparat si nazdravan Robert Matei
Robert Matei
Pozici
Mateut
Leeloo21 spune:
felicitari iulia! povesti fericite:D
va mai avem 2 saptamani si ne facem cu inca un membru in fam:D o va chema Eva si pe 4 martie se va naste prin cezariana in bucuresti:P
va si va citesc incontinuare povestile minunate!
Cristina si Alin, parinti super fericiti de Tudor,pestisor de 12.03.09 si de fluturas
AMR 3 sapt de
nasterea in apa
pozici dragute