Stimulare ovariana cu ova-mit/clostilbegyt (11)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simonia spune:

in z.11 dupa stimulare cu clomifen, am endometru de 5,8mm. in z. 13 am programat inseminarea. credeti ca am ceva sanse? va mai creste endometrul?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinutahu spune:

simona .....destul de micut endometrul dar nu te dezamagi poata sa mai cresca succes

buburneak

Mergi la inceput

multumesc alinu pentru incurajare, dar este din cauza clomifenului. in conditii normale, fara stimulare, endometrul creste pana la 9mm.
acum va mai creste?

Mergi la inceput

CA IN JUR DE 10-11 ESTE CEL MAI BUN endometrul dar cred ca si al tau o sa mai creasca

buburneak

Mergi la inceput

este suficient 8mm. dar dupa clomifen mai creste?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxi25 spune:

la mine a mai crescut putin dupa ce am intrerupt clomifen

am luat si pastile albe de cycloproginova, depinde de organism cum reactioneaza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinushali spune:

Buna, sunt si eu noua pe aici si as avea cateva intrebari. Doctorita mea mi-a dat ova-mit ,1 tableta pe zi la ora fixa, z5,z6,z7,z8,z9 si apoi sa ma duc la monitorizare. Dintre cele care iau aceste tablete , ati avut cumva reactii urate la ele sau dureri?

Eu incerc de 1 an sa raman ,dupa ce am pierdut o sarcina si dupa mai multe investigatii se pare ca ovulatia este cu probleme. De asemenea am si endometrul subtire si progesteronul mic.

DAca mai este cineva in aceeasi situatie , imi poate da si mie cateva sfaturi? As vrea sa iau si MACA ,dar .........nu prea merge cu ova-mit.

pe toate si astept un raspuns

Anul asta sigur sigur

Ma enerveaza ca nu sunt cum as vrea sa fiu si totusi nu cedez.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufoasalaura spune:

bine ai venit!
si eu sunt pe stimuare cu ovamit,a 2a luna.reactii...depinde de organism ca doar bagi hormoni in tine...dureri nu prea vad de ce ai avea,doar in cazul in care incep sa creasca foliculii sau apar chisturi...

Citat:
citat din mesajul lui alinushali

Buna, sunt si eu noua pe aici si as avea cateva intrebari. Doctorita mea mi-a dat ova-mit ,1 tableta pe zi la ora fixa, z5,z6,z7,z8,z9 si apoi sa ma duc la monitorizare. Dintre cele care iau aceste tablete , ati avut cumva reactii urate la ele sau dureri?

Eu incerc de 1 an sa raman ,dupa ce am pierdut o sarcina si dupa mai multe investigatii se pare ca ovulatia este cu probleme. De asemenea am si endometrul subtire si progesteronul mic.

DAca mai este cineva in aceeasi situatie , imi poate da si mie cateva sfaturi? As vrea sa iau si MACA ,dar .........nu prea merge cu ova-mit.

pe toate si astept un raspuns

Anul asta sigur sigur

Ma enerveaza ca nu sunt cum as vrea sa fiu si totusi nu cedez.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonali spune:

buna, alinush!
si eu iau ova-mit(a2-a luna) insa din z3-z5(1tb) si nu am observat alte reactii...decat mici intepaturi in zona ovarelor dar suportabile...si eu am o deficienta de progesteron si de aceea iau din z16-z25 duphaston.din cate stiu eu ova-mit subtiaza endometrul dar am vazut ca unele fete au mai asociat tratamentul si cu alte medicamente pt a-l sustine...
sa fie cu noroc si sa ne dai vesti bune!!

Mergi la inceput

alinushali...si eu fac trat cu ov-amit ...adica am facut trei luni consecutiv iar acum facem pauza ,dar in afara de faptul ca am luat cam 4 kg in greutate nu am avut alte probleme ,bine acuma depinde de fiecare organism in patre...

buburneak

Mergi la inceput