Stimulare ovariana cu ova-mit/clostilbegyt (11)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alinushali spune:

Multumesc fetelor ca mi-ati raspuns asa repede .Sper sa fie bine si nu vreau sa iau in greutate , sunt putin plinuta(la 1.70 am 75 kg), dar pentru bb ce nu facem noi......nu!?

Multumesc inca o data si Hristos S-a Inaltat
[/font=Impact][/font=Verdana]

Anul asta sigur sigur

Ma enerveaza ca nu sunt cum as vrea sa fiu si totusi nu cedez.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellenab2 spune:

buna fetelor. si eu iau clostilbegyt din z5 -z9 si acum sunt in z14 si am dureri de burta.oare de ce? ma puteti ajuta cu un raspuns? multumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonali spune:

buna, elena!
la mine au mai aparut usoare senzatii de intepaturi, presiune si durere in zona ovarelor dar dr. meu a zis ca e normal datorita foliculilor care se formeaza si cresc pe ovar...iar tu daca esti in ziua 14 poate esti chiar la ovulatie...desigur, daca sunt dureri insuportabile si simti ca e ceva in neregula mai bine iti suni dr. si intrebi ca sa stai linistita. monitorizari ecografice ai facut pt a vedea evolutia foliculilor?
sa fie cu noroc, te asteptam cu vesti bune!

Mergi la inceput

Buna simonali. N-am facut monitorizari pt k nu mi-a zis dr si sunt km speriata pt k am inteles k pot sa ma aleg cu chisturi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinutahu spune:

ellenab2...nu te-a chemat deloc la eco?...macar ca ar trebui deoarece intradevar poti face chisturi sau suprastimulare care nici un anu este buna ...sunal si intreabal ..fi tu cu initiativa daca el nu te cheama sau nu iti spune lucruru intreaba tu ...iti duresc succesc

eu fac stimulare cu closty si in general merg la eco asa z3.z9,z13si dupa caz z 15

buburneak

Mergi la inceput

Nu m-a chemat deloc. Dk nu iese nimic luna asta ma dau batuta.Probabil asa e scris sa nu am bb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andrutza10 spune:

Salut tuturor,

Ca toata lumea si eu sunt la stimulare.Sunt din Ploiesti si inca sunt in cautare de o dr. care sa ii pese si sa fie interesata. Stiti ce ma infurie la culme la dr actuala? E renumita in Ploiesti,lucreaza la maternitate de ani de zile si are si cab. particular,insa e deranjant ca dupa 3-4 sedinte la ea,nici macar nu isi mai aduce aminte de mine si de fiecare data trebuie sa reiau istoricul. Nu face investigatii serioase,ca nici in ziua de azi nu stiu care este problema!
Am dedus (personal) ca ar fi vb de lipsa ovulatiei,fiindca testele de ovulatie nu imi indica ca as avea-o in fiecare luna. Mi-a dat o stimulare cu clostilbegyt si duphaston ,asta dupa ce anterior cu 2 luni imi daduse tot clostilbegyt.Hai sa mai incercam inca 2 luni ca poate-poate!
Daca sunteti din Ploiesti,va rog sa imi recomandati si mie un doctor care chiar sa faca treaba.Sunt atati de multi pasi care trebuiesc verificati sa vedem care este factorul principal si se pierde timpul.
Ca sa nu mai spun ca una dintre dr. mi-a spus ca mai am timp,sunt inca tanara sa nu disper. Pai daca eu am o problema medicala,nu e mai bine s-o descopar din timp sa o rezolv? Ca sa nu mai spun ca fuma in cabinet si avea o atitudine rece ,de parca nu ai plati consultatiile la ei (si sunt atat de scumpe).Si am pierdut un an de zile fara o solutie,un raspuns,fara o sarcina.

Astept semne de la voi si va multumesc!

Mergi la inceput

ellenab2...de ce esti asa de nerabdatoare ...dupa cum scri tu aici eu asa intaleg ca deja te dai batuta ...cu o asa atitudine nu ajungi nicaieri...vrei un bebe sau nu ?daca il vrei LUPTA daca nu atunci date batuta...ufff...de cate luni faci trat cu closty sau de cati ani incerci cu bb...eu de 5 ani incerc si ma chinui cu tot felul de tratamente ...si sti care e culme ca totul pare sa fie ok si tot nu vine ...deci lupt pt ca imi lipseste minunea aia mica din viata mea...

buburneak

Mergi la inceput

andrutza ....bine ai venit si iti urez sa stai cat mai putin pe postul de aspiranta ....eu sunt din cluj nu te prea pot ajuta dar fetele sunt sigur ca te vor ajuta....

buburneak

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufoasalaura spune:

buna din nou...simt o oarecare de pesimism...hai fetelor ca se poate...asa ma mai imbarbatez si eu...
iata ca sunt in ziua a-2a a c.m. si astept sa incep a2-a serie de clostyl.poate o fi cu noroc.am mai si slabit...sa vedem ce-o iesi...eu ma duc la eco doar in zilele 13-15.

Mergi la inceput