Stimulare ovariana cu ova-mit/clostilbegyt (11)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simonali spune:

laura, nici eu nu cred ca e vb de kg aici...normal ca e mai bine sa fie mai putine(desi e f bine ca ai reusit sa dai jos 10 kg, cum ai zis) dar asta nu inseamna ca o sa vina ovulatia de la sine...serios...hai, poate e cu noroc luna viitoare!

eu sunt in ziua 30 si nu se anunta nimic...se pare ca am avut ovulatia in ziua 16...dupa ovitrelle-ul din ziua 14 si eu ma asteptam sa-mi vina azi...dar nu stiu...mi-am facut un test ieri dar este negativ...dar macar sa-mi vina ca sa nu se mai deregleze si poate mai incercam si luna asta cu stimulare..offf
voua v-a mai intarziat asa dupa stimulare...se poate sa influenteze...ca eu dupa ce luam duphaston imi venea normal(la 28 zile)
va pup!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anastasia26 spune:

Buna tuturor! Sunt noua pe forum si incep prin a va spune "Bine v-am gasit!". Pt inceput am doar o intrebare: a facut cineva cu ovare polichistice stimulare ovariana?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufoasalaura spune:

am 1.67m...nu ma deranjeaza ca am fost pusa sa slabesc, oricum am auzit la mai multi medici de chestia legata de sopc si greutate.cica persoanele cu sopc care slabesc au mai multe sanse sa ovuleze natural...oricum...am luat ovamit din z4-z8...si acum am inceput cu duphaston,iar ovamit il voi lua,luna viitoare,z5-z9.
poate dr.se agata de faptul ca eu,desi am sopc.,am reusit sa raman insarcinata acum 5ani pe cale naturala,dar nu am putut duce la capat sarcina deoarece fatul era bolnav... asa ca speram si tot speram...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufoasalaura spune:

bine ai venit,desi nici eu nu sunt prea veche.daca vei citi pe acest forum vei vedea ca sunt destule cazuti cu sopc care au facut stimulare, si eu sunt unul dintre acelea.

Citat:
citat din mesajul lui anastasia26

Buna tuturor! Sunt noua pe forum si incep prin a va spune "Bine v-am gasit!". Pt inceput am doar o intrebare: a facut cineva cu ovare polichistice stimulare ovariana?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinutahu spune:

anastasia ...bine ai venit ...spunene ceva despre tine

buburneak

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kikisen spune:

Buna !!! Am fc marti histerosonografia si totul e ok trompa mea e permeabila...luna asta fc dozarile hormonale asa ca nu mai iau duphaston,nici nu mai fc monitorizari...o sa fc singura teste de ovulatie sa vad dc ovulez sau nu...oricum dr mi-a recomandat luna asta activitate 1 zi da una nu...
azi mi-a iesit testul de ovulatie slab pozitiv asa ca mai astept cu cativitatea sa vad maine cum va iesi...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anastasia26 spune:

Buna seara! Pe scurt despre mine, pt ca in seara asta nu pot sta prea mult pe net, pot sa va spun ca am 32 de ani si incerc sa raman insarcinata de 8 ani. Nu am avut niciodata cm regulat decat cu ajutorul medicatiei, din cauza careia am probleme cu greutatea, in conditiile in care eu mananc putin, nu dulce , nu acid, nu sunt sedentara. Dupa ce nu am mai vrut sa aud de medicamente, am apelat la produsele de la Plafar. Dupa 2 ani am renuntat si la ele sa vedem care mai e situatia, dezastruoasa, desigur. Am mers la 3 medici, sunt la al patrulea acum si datorita acestuia din urma mi-a mai revenit si mie speranta.Ultima oara mi-am facut hormonii toti care au iesit ok, in afara de cei din faza ovulatorie. Luna aceasta incerc pt prima oara stimularea ovariana Imi este teama de efectele adverse. Imi cer scuze, chiar nu am timp acum sa va povestesc tot sau sa pun intrebari, ma pregatesc pt un examen. Mai intru maine pe forum. O seara buna tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kikisen spune:

Bine ai venit,Anastasia! Sa ne ajute DD ,cu ajutorul stimularii, sa ni se indeplineasca visul de a avea un bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonali spune:

buna, fetele! eu m-am trezit azi(ziua 32) cu 'musafirii'
dar eu daca am luat ovitrelle-ul in ziua 14 si ovulatia sa presupunem ca a fost in ziua 16(cand am si avut simptomele acelea) nu ar fi trebuit sa-mi vina in ziua 30??nu mai inteleg...sau nu depinde in cazul stimularii?...acum trebuie sa-l sun pe dr. sa-l intreb daca si luna aceasta o sa procedam la fel(ova-mit z3-5 si apoi ovitrelle)...dar parca nici nu mai imi vine sa mai iau pastilele astea...as lua o pauza...ce-o vrea Dumnezeu!!!
va pupacesc !si sa vina cineva cu o veste buna sa mai ridice moralul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinutahu spune:

simonali ...hai iubito nu te descuraja de tot nu e nimic pierdut ...de cate luni faci stimulare?eu zic sa faci trei luni consecutiv ...bineantales asta in cazul in care nu intervine alte probleme,cu cat este mai stimulat organismul cu ata mai bine

tinene la curent cu ce ai hotarat

buburneak

Mergi la inceput