Stimulare ovariana cu ova-mit/clostilbegyt (11)
Raspunsuri - Pagina 3
Looana spune:
Salut fetele ma alatur voua dupa 2 fiv facute anul trecut acuma voi urma cursul cu stimulari .
Ieri am facut o histerosalpinografie din care a rezultat drepta libera si partea stinga putin inchisa deoarece acolo am avut o interventie chirugicala pe ea.Oricum la mine pe partea stinga nici nu ovulez ,foarte slab la primul fiv am avut un folicul.Deci in final am stabilit de acord comun cu Dr.ca la urmnatorul CM am sa anunt dupa care si voi incepe cu stimulare s-ar putea cred ca cu Clomifen.Nu stiu care v-or fi rezulatele mele acuma dupa cele fiv deoarece am si rezerva scazuta.Iar la un al 3 fiv la care m-am gindit Dr. mea a zis ca nu ar face daca ar fi in locul meu,deoarece ovulele mele (in medie 2-4 ovule) sunt de o calitate slaba ,embrioni sunt de calitate buna.Acest a fost raspunsul ei ,si sa nu arunc pe bani a zis ca pot incerca si cu citeva stimulari citeva luni la rind si daca e sa fie e ok daca nu singura sansa e sa caut vre-o donatoare ceea ce nu cred ca a´m sa fac.Incerc atit cit mai pot ...asta e singura sansa .
Lichidul acela albastru care ieri mi-la ´pus este toxic? are vre-un efect negativ asupra sarcini ,la cit timp se elimina din trompe si uter??? Mi-a zis ieri doar ca am endometru de 11mm find ziua 10-11 de la CM .Nu stiu daca ovulez sau ce indica acest endometru,dar eu cind sunt in perioda ovulatie am dureri de burta in zona ovarelor in fiecare luna 2-3 zile.Voi ce parere aveti ce se intimpla la mine ,eu ziceam ca poate am ovulatie sau nu e????
Va doresc o zi buna cu vesti bune la fiecare in parte.
Looana
Trombofilie Ereditara MTHF C677-T heterozigot
Imunofenotipare limfocitara (limfocitare T, B, NK)
4 sarcina naturale oprite din evolutie + 1 Fiv (intre sap. 5-7)
galliciana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Looana Salut fetele ma alatur voua dupa 2 fiv facute anul trecut acuma voi urma cursul cu stimulari . Ieri am facut o histerosalpinografie din care a rezultat drepta libera si partea stinga putin inchisa deoarece acolo am avut o interventie chirugicala pe ea.Oricum la mine pe partea stinga nici nu ovulez ,foarte slab la primul fiv am avut un folicul.Deci in final am stabilit de acord comun cu Dr.ca la urmnatorul CM am sa anunt dupa care si voi incepe cu stimulare s-ar putea cred ca cu Clomifen.Nu stiu care v-or fi rezulatele mele acuma dupa cele fiv deoarece am si rezerva scazuta.Iar la un al 3 fiv la care m-am gindit Dr. mea a zis ca nu ar face daca ar fi in locul meu,deoarece ovulele mele (in medie 2-4 ovule) sunt de o calitate slaba ,embrioni sunt de calitate buna.Acest a fost raspunsul ei ,si sa nu arunc pe bani a zis ca pot incerca si cu citeva stimulari citeva luni la rind si daca e sa fie e ok daca nu singura sansa e sa caut vre-o donatoare ceea ce nu cred ca a´m sa fac.Incerc atit cit mai pot ...asta e singura sansa . Lichidul acela albastru care ieri mi-la ´pus este toxic? are vre-un efect negativ asupra sarcini ,la cit timp se elimina din trompe si uter??? Mi-a zis ieri doar ca am endometru de 11mm find ziua 10-11 de la CM .Nu stiu daca ovulez sau ce indica acest endometru,dar eu cind sunt in perioda ovulatie am dureri de burta in zona ovarelor in fiecare luna 2-3 zile.Voi ce parere aveti ce se intimpla la mine ,eu ziceam ca poate am ovulatie sau nu e???? Va doresc o zi buna cu vesti bune la fiecare in parte. Looana Trombofilie Ereditara MTHF C677-T heterozigot Imunofenotipare limfocitara (limfocitare T, B, NK) 4 sarcina naturale oprite din evolutie + 1 Fiv (intre sap. 5-7) |
looana, bun venit, chiar ma intrebam ce faci, nu te vazusem de multa vreme!
dupa histerosalpingografie, ar trebui putina pauza-pan la cm urmator,macar. e bine.
imi pare rau ca nu ti-au reusit FIV-urile, desi stiu ca ti-ai fi dorit f mult sa nu fi fost asa!
cat despre dureri, da, sunt de la ovulatie.
endometrul este f bun. minunat. acolo isi va face culcusul bebelusul tau-este mucoasa ce captuseste uterul.
uite, citeste aici:
http://translate.google.ro/translate?hl=ro&langpair=en%7Cro&u=http://en.wikipedia.org/wiki/Endometrium
iti doresc multa bafta!!! ai si un PM.
pupici tuturor!
pufoasalaura spune:
buna fetelor,
azi am fost la ecografie sa vedem daca stimularea cu ovamit a dat roade.din pacate, nu se vede nici un folicul dominant,dar dr.mi-a zis sa revin miercuri sa repetam eco.poate,poate...
sunt un pic dezamagita,dar astept rezultatul final.mentionez ca azi era z-12a a c.m.,iar miercuri ar fi ziua 17.sunt sanse?
pufoasalaura spune:
citat din mesajul lui galliciana laura, de cate zile ai cm? ASPIRANTA PANA IN MADUVA OASELOR! astept inca o minune in viata mea!!! Sa iubim pe semenii nostri ca pe noi insine, să măsurăm pe altii cu măsura cu care ne măsurăm pe noi, să pretuim lucrurile si nevoile lor prin cele ale noastre. Cand le vom dori ceea ce ne dorim nouă si cand îi vom feri de ceea ce ne ferim noi, atunci vom implini legea adevaratei iubiri.. Confucius |
pufoasalaura spune:
scuze nu am inteles...nu prea stiu din cauza sopc...acum ,cu ajutorul duphaston a fost de 30 zile.
citat din mesajul lui galliciana 28,30,45 zile? ASPIRANTA PANA IN MADUVA OASELOR! astept inca o minune in viata mea!!! Sa iubim pe semenii nostri ca pe noi insine, să măsurăm pe altii cu măsura cu care ne măsurăm pe noi, să pretuim lucrurile si nevoile lor prin cele ale noastre. Cand le vom dori ceea ce ne dorim nouă si cand îi vom feri de ceea ce ne ferim noi, atunci vom implini legea adevaratei iubiri.. Confucius |
galliciana spune:
citat din mesajul lui pufoasalaura buna fetelor, azi am fost la ecografie sa vedem daca stimularea cu ovamit a dat roade.din pacate, nu se vede nici un folicul dominant,dar dr.mi-a zis sa revin miercuri sa repetam eco.poate,poate... sunt un pic dezamagita,dar astept rezultatul final.mentionez ca azi era z-12a a c.m.,iar miercuri ar fi ziua 17.sunt sanse? |
laura, ar fi fost mai bine si mai indicat sa te cheme azi la monitorizare, dar, ce sa zic.... niciodata nu poti stii ce surprize placute poti avea!!! capul sus!te asteptam cu vesti!!
pufoasalaura spune:
azi am fost la eco.dar surpriza nu a fost pe masura.se pare ca nu am facut nici un folicul dominant in urma stimularii cu ovamit.de azi o sa iau duphaston,iar in zilele 5-9 ale c.m. ovamit.
mentionez ca dr.mi-a spus in mod explicit sa slabesc,(desi am slabit 10kg) de la 85kg...sa mai dau jos 10kg. pana data viitoare si ovulatia va veni de la sine...oare?
alinutahu spune:
laura ...iubito dar este ,,normal,, medicul tau ....75 de kg nu este asa de mult ,ce inaltime ai?dupa parerea mea ovulatia si kg nu au nici o legatura in cazul tau
cate pastile de ovamit ai luat ,una sau doua pe zi?buburneak