Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (84)
Raspunsuri - Pagina 3
CarmenAlbu spune:
Ce familie frumoasa ai Aelita!!!!, ruloul ala il am si eu asa e perma mea de gravida o sa o folosesc dupa in patut ca se pune in forma de u!!
Letizia
Doamne Ajuta-ne!!!
25+ cu
Mycya spune:
aelita ce suparat era andres,avea un botic pus e un scump si ce obrajori are.am vazut si burtica
Bianca 25+ Doamne ajuta-ne sa fim bine si sanatoase
bumblebee spune:
Giorgia, 30+ Sa stea bb la caldurica pana la termen
Rodika, Deveghe, Mycya, Grety Sunteti superbeee! Numai ce v-am admirat burticile! Crispro, tu unde ai pozicile?, ca nu le-am vazut
Aelita, ai o familie superba!
Denisa, Ramo, sper ca sunteti bine, poate intrati sa ne spuneti cum merg lucrurile
Alina 25+ cu
gargarita
puiutz_mic spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Mycya Carmen si la mine se vede prin haine,dupa ce mananc deobicei misca f tare si au observat si prietenii nostri cum sare burticaimi e asa draga Bianca 25+ Doamne ajuta-ne sa fim bine si sanatoase |
La mine nu se vede inca prin haine , doar foarte rar, cand loveste mai tare.. de obicei e destul de gentil, mai putin azi dimineata, la 8, cand a dat din picioruse de vreo 30 de ori...fara pauza. Apoi a obosit cred, a mai inceput peste cateva ore, dar mai incet.
Poate peste vreo saptamana - doua o sa se vada si la mine prin haine mai bine
De maine schimb si eu saptamana...pot sa-mi schimb semnatura de azi?
Elena 23+ cu un cuminte
lalala13 spune:
citat din mesajul lui giorgia23 A si azi am schimbat semnatura....30+....mai e putin si gata GEO 30+ cu Antonia Maria poze |
woooooooooooow tot inainte si sa fie bine!
----------------------------------------------
my somebody....
28+ cu
Doamne Ajuta sa fim bine pana la capat!
puiutz_mic spune:
Giorgia, felicitari pentru schimbarea prefixului! Sarcina fara probleme pana la termen si bebelina sanatoasa!
Carla, Enik voi ce mai faceti? Dati-ne un semn, sa stim ca sunteti bine!
Elena 24+ cu un cuminte
crispro spune:
citat din mesajul lui bumblebee Giorgia, 30+ Sa stea bb la caldurica pana la termen Rodika, Deveghe, Mycya, Grety Sunteti superbeee! Numai ce v-am admirat burticile! Crispro, tu unde ai pozicile?, ca nu le-am vazut Aelita, ai o familie superba! Denisa, Ramo, sper ca sunteti bine, poate intrati sa ne spuneti cum merg lucrurile Alina 25+ cu gargarita |
Pozele sunt pe contul comun, la albumul crispro - doar 2 poze noi, de ieri.
Cristina 28+ cu