Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (84)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns btz_ovi spune:

Michelle,Bamboletta tocmai am vb cu al meu sot drag in legatura cu acel stafilococ auriu de la Cuza.Lui i-a nascut o colega acum o sapt si inca o cunostinta mie acum vreo 2 saptamani:ambele au confirmat existenta in spital a acestui stafilococ insa din cate au zis si medicii este doar intr-o clinica de nasteri,ele din fericire nu s-au infectat si nici bebeii.Eu tare ma gandesc sa ma mut la Elena Doamna.Voi ce ziceti?Inca stau in dubii,mi-e teama tare de acel microb,nu pentru mine si pentru bebel,el e cel mai important acum
Apropo,am intrebat si de preturi ( ele au nascut prin cezariana) :ambele au dat cate 10 mil la medic,2 mil anestezistul,1,5 neonatolog,1 mil moasa si cate 5 lei la asistente,personalul s-a purtat excelent iar conditiile din salon foarte bune.Iar cu bagajelul: singurele lucruri cu care le-au lasat in spital au fost asa : 1 camasuta cu nasturi in fata si un halat,slapi de genul cei purtati vara la plaja,nu de camera,vata cu pansamente sterile,sapun si ATAT,pt bebe :,un tub de unguient,nu crema,Bephanten,un pachet de pampersi si 2 body-uri,restul lucrurilor sotii le-au luat acasa.Copiii au stat separati (sincer nici eu nu as fi de acord deoarece nu se stie peste ce specimene dai in spital,sa recunoastem ca mai sunt unele femei certare cu sapunul si apa ,purtatoare de virusi diferiti,usor transmisibili la cei mici),iar spitalizarea a durat 3-4 zile.Acum ce va fi va fi,Doamne-Ajuta!!!!
Sper ca v-au fost de folos informatiile

28+cu Paul Christian...IUBESC 2 BARBATI
Us
My Baby Boy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Eu plec acasa. Sa veniti cu vesti bune de la ecografii!

Alina, manechinul grupului, sa fii sanatoasa si o mamica fericita!

Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) si 25+ Iulia Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mycya spune:

Btz_ovi...eu cred ca odata cu scandalul asta poate se face ceva si o sa dezinfecteze si sectia aia,oricum nu cred ca se mai permite nasterea acolo,avand in vedere cele intamplate.mie una sincer mi-ar fi frica sa mai nasc acolo,daca ai posibilitatea sa schimbi si nu te-ai complica f tare credca ar fi bine pentru linistea ta.

Bianca 25+ Doamne ajuta-ne sa fim bine si sanatoase

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Mycya

Btz_ovi...eu cred ca odata cu scandalul asta poate se face ceva si o sa dezinfecteze si sectia aia,oricum nu cred ca se mai permite nasterea acolo,avand in vedere cele intamplate.mie una sincer mi-ar fi frica sa mai nasc acolo,daca ai posibilitatea sa schimbi si nu te-ai complica f tare credca ar fi bine pentru linistea ta.

Bianca din pacate la Iasi acest stafilococ este de ceva vreme in maternitate,desi lumea a facut scandal,nimeni nu a luat nici o masura pentru a remedia acest lucru.Nu e ca la Bucuresti la CF2,cu scandal si televiziune,din pacate,deoarece daca ar fi la fel cred ca s-ar lua masuri rapide. E cu ghici aici;ori iei ori nu iei,depinde de la caz la caz.Nu as vrea sa renunt deoarece acolo o am pe dr mea,celalalt spital imi provoaca teama si fiori,nu stiu de ce ma inspaimanta,aici e altfel,eu inca am speranta ca se va remedia situatia sau voi face parte din categoria celor norocoase.Who knows?

Us
My Baby Boy

Mergi la inceput

Georgia felicitari pentru schimbarea prefixului,acusi acusi iti vei tine printesa in brate
Doamne fetelor cum a trecut timpul.Parca ieri vedeam cele 2 liniute pe test si aflam ca sarcina mea are 7 saptamani ,iar acum mai avem o zi si terminam si sapt 29,e de necrezut.Odiseea de martie aprilie s-a terminat,acusi urmeaza si cea de mai-iunie iar urmatoarele vom fi noi.Nu stiu ce simtiti voi,insa pe mine ma ia cu tremurici si emotii

Us
My Baby Boy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalala13 spune:

btz_ovi eu cred ca daca dati un mail la televizuni sa vezi ce cerceteaza astia ca acum e subiect de senzatie si de actualitate.

----------------------------------------------
my somebody....

28+ cu

Doamne Ajuta sa fim bine pana la capat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle1981 spune:

Am revenit cu vesti de la eco:
- bebelina (da, tot fetita a ramas) e grasunica, de data asta am o poza in care i se vad falcutele. E grasunica la fata si are nasul mare (de ce ma temeam nu am scapat), are 827 g la fix 26 saptamani. Toate masuratorile au iesit pentru 26 saptmanai.
- col lungime 37 mm, inchis.
- placenta fundica prelungita anterior
- sala nu mai recomanda, nici inot.. doar plimbari de 30-60 minute
- calatorii cu masina nu sunt interzise, doar sa fie scurte (sau cu pauze) si pe drumuri mai drepte (fara gropi)
- celule stem - ea colaboreaza cu cord blood center
- program redus de 6 ore - trebuie sa merg la spital sa imi dea, asa ca sper maine sa obtin recomandarea
- vaccinul impotriva tuberculozei nu exista si nu se importa.. cine stie poate pana nasc eu vor fi (asta mi-a zis)
- dormitul/ statul cu burta in sus interzise. Eu deja mi-am instruit sotul sa ma intoarca daca ma vede dormind asa, si azi-noapte l-am simtit cum m-a rostogolit
- bebe misca la eco, a zis ca are activitate fetala normala.. i-am zis ca nu il simt foarte bine, dar il simt. A zis ca ar trebui sa il simt zilnic.
- nu am intrebat de rezerve la spital, stafilococ, ce se intampla daca ea nu e disponibila cand trebuie sa nasc, ce as putea face sa avit cezariana (), in ce cazuri nu pot naste natural.
- voi merge la control dupa o luna (30 saptamani) si voi intreba atunci amanunte legate de nastere
- nu mi-a trecut candida, mi-a dat alte ovule, Lomexin, 2 buc, una la 3 zile. Pe mine nu ma deranjeaza, insa ma intreb daca pot naste natural daca nu imi trece candida?

Mihaela, www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqjvmdbi7dmy9q.png" target="_blank">25+ cu
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalala13 spune:

michelle1981 sa iti traiasca.cu prenatalul ai vorbit?

mai, apropos de statul pe spate. de exemplu daca ai mai multe perne poti sa stai, dar ideea e sa nu stam la orizontal ca atunci sunt problemele.

----------------------------------------------
my somebody....

28+ cu

Doamne Ajuta sa fim bine pana la capat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle1981 spune:

Referitor la prenatal i-am cerut o adeverinta cu varsta sarcinii si a zis ca nu imi da, ca dr. de familie are toate informatiile necesare de la ecografii. Insa nu am intrebat exact din ce saptamana pot sa imi iau

Mihaela, www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqjvmdbi7dmy9q.png" target="_blank">25+ cu
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mycya spune:

Michelle si eu sunt inca in tratament pentru candida,trebuia sa il repet dupa 10 zile dar uitasem,si imi revenise.am auzit ca se poate sa nasti chiar daca ai,dar e rau ca bebe poate lua daca nasti natural,daca nasti prin cezariana nu este nici o problema.de aia si eu incerc acum cat de mult sa o tratez sa nu ia bebica.oricum mia luat doctorita probe sa vada la ce este sensibila,si de la ce mi se face iar.ma bucur asa mult de grasunica ta,tu care spuneai ca e cea mai mica uite ia ce a recuperat.

Mergi la inceput