insula corfu

insula corfu | Autor: bonsai

Link direct la acest mesaj

anul acesta imi doresc un concediu in insulele grecesti.

nu prea stiu ce sa aleg,corfu ar fi o buna varianta,ce imi recomandati ca si locatie?

transfer scurt de la aeroport,hotel cu servicii bune,piscina buna,all-inclusiv chiar,aproape de plaja.

multumesc anticipat!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Anda08 spune:

Lucruri interesante despre insula Corfu mai puteti citi si aici: www.supereva.ro/info.asp?id=1690" target="_blank">Legenda si mit intr-un paradis terestru – Insula Corfu

A day without laughter is a day wasted - Charlie Chaplin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bonsai spune:

multumesc pt articol.

as fi dorit ceva mai concret,de la cineva care a nimerit un hotel bun,intr-o zona buna si-l recomanda cu placere.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grati.ela spune:

ce nu-ti recomand: Roda - Corfu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns theo_2004 spune:

Citat:
citat din mesajul lui grati.ela

ce nu-ti recomand: Roda - Corfu.

"Invatatura din constrangere nu este facuta sa ramana, dar cea care patrunde in suflet prin dragoste si bunavointa, aceea ramane acolo pentru totdeauna" Sfantul Ioan Gura de Aur

de ce? se poate sa detaliezi, te rog.

mami de theo
"o zi in care nu ai ras este o zi pierduta"

Mergi la inceput

e un satuc...plaja are un nisip rarefiat...cred ca exista o singura portiune cu nisip mai bun (dar e sub plaja din Cap Aurora de exp)...in apa sunt arici de mare de umblii cu un soi de adidasi...dar asta ar fi nimic daca nu as fi avut o experienta complet nefericita cu cei de la Christian Tour si Blue Lagoon http://www.lastminutecorfu.gr/index.php?option=com_jomres&Itemid=21&task=slideshow&popup=1&property_uid=5&op=1 - ce se vede in foto e la ani lumina de realitate...personal am vietuit cu gusteri si alte lighioane in acel ghetou...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liliann spune:

Citat:
citat din mesajul lui bonsai

nu prea stiu ce sa aleg,corfu ar fi o buna varianta,ce imi recomandati ca si locatie?

transfer scurt de la aeroport,hotel cu servicii bune,piscina buna,all-inclusiv chiar,aproape de plaja.

multumesc anticipat!

Buna
te-ai hotarat unde mergi in Corfu?
Noi o sa plecam la vila nikos cu niste prieteni la inceputul lui iunie. Nu am mai fost niciodata in Corfu, caut si eu informatii despre locatie...
Mi-e neclar inca daca sa mergem cu autocarul, sa fim impreuna cu toata gasca sau cu masina (suntem cu 2 copii de 3 si 5 ani si nah, ma gandesc sa nu fie pt ei cam incomod). Autocarul va pleca seara la ora 20 si ajunge a doua zi in jurul pranzului, deci ma gadesc ca totusi nu ar fi asa rau.....Mai studiez problema.
Poate totusi ne spune cineva care a calatorit cu autocarul cu copii mici cam cum ar fi mai bine...
De asemenea m=-ar interesa si alte informatii care trebuie sa fie stiute....

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Liliann

Citat:
citat din mesajul lui bonsai

multumesc anticipat!

Buna
te-ai hotarat unde mergi in Corfu?
Noi o sa plecam la vila nikos cu niste prieteni la inceputul lui iunie. Nu am mai fost niciodata in Corfu, caut si eu informatii despre locatie...
Mi-e neclar inca daca sa mergem cu autocarul, sa fim impreuna cu toata gasca sau cu masina (suntem cu 2 copii de 3 si 5 ani si nah, ma gandesc sa nu fie pt ei cam incomod). Autocarul va pleca seara la ora 20 si ajunge a doua zi in jurul pranzului, deci ma gadesc ca totusi nu ar fi asa rau.....Mai studiez problema.
Poate totusi ne spune cineva care a calatorit cu autocarul cu copii mici cam cum ar fi mai bine...
De asemenea m=-ar interesa si alte informatii care trebuie sa fie stiute....

cu autocarul noi am plecat la 15 si am ajuns a doua zi la 11 in portul Igumenitza. Ne-am cazat la 15...drumul e greu...sunt serpentine pe km intregi iar parapetul e la 50cm de sol...in plus doar o banda pe sens in munti. Daca ai o nevoie te rogi de sofer sa-ti permita sa folosesti wc-ul autocarului (care e fol doar de soferi!). Personal as recomanda avionul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bia spune:

De anul trecut(vara trecuta) s-a finalizat autostrada Egnatia Odos,iar drumul pana in Igumenitsa nu mai este o problema,se poate face cu masina in circa 15 ore.Pentru Corfu chiar nu este nevoie de avion,pentru ca pe insula ai nevoie de masina pentru a te deplasa si vizita-o in intregime.Sa mergi pe o insula si sa stai intr-un singur loc este o mare pierdere,noi mergeam in fiecare zi in alt loc,dimineata la o plaja,seara la alta.Sunt multe plaje superbe de vazut in Corfu,inclusiv orasul Kerkira,resedinta printesei Sissi si Aqualandul din Agios Ioanis,manastiri importante,oricum sunt atatea de vazut in Corfu ca nu pot fi acoperite intr-un singur an,asa ca daca vrei sa vezi tot, trebuie sa revii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bia spune:

Daca aveti masina,nu alegeti autocarul ca mijloc de transport...eu nu am mers cu autocarul niciodata,insa am prieteni care au fost si au spus ca nu mai merg vreodata.Daca nu ai masina,e alta poveste...accepti si varianta asta cu toate neajunsurile ei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns theo_2004 spune:

am intrebat de ce nu Roda. m-am lamurit.
noi am fost anul trecut la acest hotel http://www.mitsishotels.com/Hotels/roda-beach-resort-and-spa/welcome_227.htm , inRoda, sau ma rog, langa. plaja ... nisipul nu era cine-stie-ce dar copii s-au jucat ok, nici un arici de mare sau pietre sau altceva, apa lina, nisip in apa - copii stateau cu orele si se jucau (acum are 5 ani al meu). piscina super draguta, eu sunt fan maaaare, deci piscina nu am incercat-o personal, dar gasca, copii au fost incantati. simpatic a fost ca tipul sef cu distractia la hotel avea in echipa si 2 romani - tipa era cu aquagym-ul in mare (f dragut), la spa la masaj mai erau 2 fete si 1 baiat romani. mancarea ... depinde cum esti: pt unii din gasca nu a fost stralucit, altii au fost super multumiti. am avut AI dar eu nu prea ajungeam la masa de pranz, sneck-uri nu dorea. dim si seara fff ok. mai sunt pe langa rest mare 3 rest cu specific. dragut, mai mergeam seara.
pt noi a fost ok. am fost in perioada 20 iun - 2 iulie. cu masinile calatorim intotdeauna (nu autocar, nu avion) - am fost 5 masini. drumul ... superb, autostrada de vis, doar 15 km am mers pe drumul pe vechi. ne-am plimbat mult si pe insula: manastiri, kerkira, paleokastrita (ne-am plimbat cu submarinul galben si cu barca), am vizitat castelul lui sisi.

cred ca am scris deja prea mult

oricum, anul acesta din nou in Grecia (nu-mi place in turcia sau bulgaria). in halkidiki ca-i mai aproape.

mami de theo
"o zi in care nu ai ras este o zi pierduta"

Mergi la inceput