celule stem din dintii de lapte???

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns makydenis spune:

Citat:
citat din mesajul lui an_asanziana

Buna ziua,
Sunt Sanziana si am vazut mesajele pe forum, cele referitoare la Celulele stem recoltate din dintii de lapte. Pot sa-ti spun ca sora mea a recoltat baietelului ei de 7 ani si am sa fac si eu acelasi lucru saptamana viitoare, pentru Gabriel de 10 ani. Procedeul nu este absolut deloc dureros pentru copil, iar doctorita la care a fost se poarta foarte frumos cu copii. Extractia dintilor in cab. costa 300 Ron/pe fiecare dinte, iar pretul laboratorului care prelucreaza dintii este de 1450 euro pentru 2 dinti care au fost trimisi odata, se aplica o reducere, daca se trimite odata 2 sau 3 dinti dupa caz.
O zii minunata si toate cele bune.

nu se asteapta caderea naturala a dintilor?
poti sa explici mai pe larg care sunt etapele?
multumiri!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucutza77 spune:

Citat:
citat din mesajul lui an_asanziana

Buna ziua,
Sunt Sanziana si am vazut mesajele pe forum, cele referitoare la Celulele stem recoltate din dintii de lapte. Pot sa-ti spun ca sora mea a recoltat baietelului ei de 7 ani si am sa fac si eu acelasi lucru saptamana viitoare, pentru Gabriel de 10 ani. Procedeul nu este absolut deloc dureros pentru copil, iar doctorita la care a fost se poarta foarte frumos cu copii. Extractia dintilor in cab. costa 300 Ron/pe fiecare dinte, iar pretul laboratorului care prelucreaza dintii este de 1450 euro pentru 2 dinti care au fost trimisi odata, se aplica o reducere, daca se trimite odata 2 sau 3 dinti dupa caz.
O zii minunata si toate cele bune.
Si pe mine ma interesaza detalii. In afara de cei 1450 de euro de care spuneai, se mai plateste vreo taxa anuala? Si cati ani sunt pastrati dintii?Poze:
http://picasaweb.google.com/grigore.raluca/ConcediuLaVienaSiBudapesta#
http://picasaweb.google.com/grigore.raluca/InVacanta2#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vanessa ionescu spune:

cautand un alt ssubiect am dat de acesta. noi am facut extractie acum 5 luni si am trimis 2 dintisori in grecia. platim in 10 rate, 150 euro pe luna. extractia a costat cat costa la cabinetul la care te duci o extractie. nu a fost diferit pretul fata de alta extractie (noi mai facusem o extractie la un dintisor care nu vroia sa cada). trebuiesc scosi dinti cand se misca dar nu foarte tare pentru a nu distruge pulpa dintelui si implicit celulele. cam in trei saptamani am primit rezutatul cu un certiicat de calitate si de atunci incepe plata. e de preferat sa se extraga 2 dinti deodataca sa fie sigur un numar de celule satisfacator. costurile implica si depozitare si multiplicare pt 20 de ani. e un site dar nu il dau sa nu fie vreo problema cu forumul. daca mai vrea cineva si nu s-a lamurit pana acum sa-mi scrie PM

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karina01 spune:

Dragi mamici, din cate am aflat eu aceasta procedura a recoltarii si stocarii de celule stem din dintisorii celor mici sunt ilegale la noi in tara. Chiar a fost un mare tam-tam pe aceasta tema deoarece exista o astfel de banca si la noi in tara insa functioneaza fara autorizatie si sunt in procese cat casa. De aceea, nu cred ca este cea mai potrivita astfel de metoda pentru ca te poti trezi si cu banii dati si fara sa poti sa folosesti celulele acelea in caz de nevoie.
Eu cred ca tot sangele cordonului ombilical, recoltat la nastere este cel mai bogat in celule stem si toate cercetarile pe acest domeniu se fac.

Mergi la inceput